Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Forum (Simple Machines) je simpatichan forum, slichan Vbulletin (krstarica, stim sto se placa) koji se instalira u roku od nekoliko minuta i dostupan je korisnicima. Posto sajt ne postoji, a lepo bi bilo da napravite i njega u root-u, a zatim ga linkujete na forum, samim time bolji ces izgled imati nad tim domenom. Jer ovo sa blagim izgovorom sto si do sada da kazem "uradio" (nema veze sa vezom, sto se tiche sajtova).

Vec si jednom pitao, pa da ponovim. Hitno iz Status bara izaci Nino's Empire. Siva vertik. linija duz cele desne strane ti je Opacity koji se vidi samo u IE, jer ostali browseri to ne poznaju. Veliki ti disbalans izmedju headera i ostalog dela.
Bez ljutnje, ali idi malo na www.templatemonster.com, pa gledaj i analiziraj odnos dizajna i funkcionalnosti. Sigurno neces pogresiti ako ucis odatle, jer oni prodaju preko 500 template dnevno!

ssbser:

Kazes provajder si ... a nasa slova na sajt ne znas da stavis! Ovo je sinko template koji ti ne znas da customizujes! Zasto ne zaposlite jednog Web dizajnera koji to zna, pa onda sa hostingom nudite i izradu sajta. Za pocetak onom obezglavljenom u rubrici Narucivanje dodaj glavu, jer psihologija kaze da ljudi vole da vide s kim rade, makar osoba na slici bio bilo ko.

No hard feelings!

Hajde i ja da probam...

http://www.invisible-movement.net

Trenutni header je rađen na brzinu, ali kompleksnost sajta je ono što je bitnije, bar se nadam ;-) . Nameravam da ga promenim čim se malo stiša turneja izvesnog benda i situacija sa mojim ispitima na faksu.

Koristim WordPress kao CMS uz nekoliko plug-inova i nekih stvari koje sam sama modifikovala, tipa php koda koji određuje koji će se meni pojaviti sa strane... Templejt sam napravila sama, ne koristim tablice, sve je definisano u CSS fajlu i kodirano ručno. Nisam ljubitelj Firefox-a, ali trudim se da mi se sajt vidi isto tako dobro kao i u IE, ili bar približno dobro. Svaki sajt koji napravim prvo proveravam na http://validator.w3.org . Postoji i WAP verzija.

Sam sajt je veoma popularan, štaviše, najpopularniji na svetu u kategoriji sajtova o osobi kojoj je posvećen, imam oko 30-40000 posetilaca mesečno, oko 2 000 000 učitanih stranica.

Gill Bates:
Izbaci hitno onaj shoutbox, jer moze lako da se uhakuje tako da ti neko preko njega ubaci dodatni iframe koji vuce neki link i posetiocima sa IE instalira trojanca!

Upravo tako...najzgodniji su oni koji se ne otvaraju u iframe-u, nego u lejeru ili tablici na samom sajtu...a i ovi novi, sa AJAX podrškom su super... :)

Isto tako, ko je preveo CMS? "Zadnji put ažurirano"...treba da piše "poslednji".

I još jedna stvar: ubaci neku vest...ovako, kad čovek vidi da je poslednja vest iz 2005, može da se zbuni i da misli da sajt nije aktivan. :shock:

Sam sajt deluje poprilično informativno, iako ne shvatam čemu linkovi do sajtova za elektronski transfer kad nijedan od njih ne lista našu zemlju. :confused:

Ovo je onda pogrešna diskusija za to...? Ovde ljudi diskutuju dizajn, a tu nema ni D od dizajna...mada je sadržaj stvarno zabavan i do suza sam se smejala onim imenima gradova:)

SSB host: Niko ne poriče *funkcionalnost* sajta...samo ima par grešaka, header je malo ...običan... (liči na dva poteza četkicom u Photoshopu koja je u 3D fazonu ili nešto slično napravljeno u 3D studiju), i obezglavljeni tip je više nego morbidan. Isto tako, ne vidi se u 800x600, a ova zemlja je, kladim se, puna ljudi sa matorim monitorima gde čovek ne bi ni mogao da koristi 1024x768 ili više:) I sve je to samo dobronamerna kritika. I, naravno, srećno...paketi su vrlo pristupačni i nadam se da ćete imati mnogo klijenata:)

Desecration Smile:
Interesantno, ja sam komentarisala prethodni, a komentara nema...verovatno mi je pukla veza. Napisaću detaljnu recenziju oba tvoja sajta u .txt fajlu, pa ću je okačiti ovde...

...isto tako, bilo bi lepo da staviš ljudima do znanja da si pročitao njihove kritike :) Jer, zašto bi ih oni inače pisali?

Da...Izvinjavam se...
hvala vam sto pisete.....procitao sam prethodne kritike :) gledam da sve ispravim...
...vremenom ce valjda biti bolje..

Back