Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ssbser:
ssbser:
Izbaci hitno onaj shoutbox, jer moze lako da se uhakuje tako da ti neko preko njega ubaci dodatni iframe koji vuce neki link i posetiocima sa IE instalira trojanca!felix73:Odlican je, crno belo , a sta mislite o www.pronadji.com , tek je u razradi, ali ima besplatne male oglase, forum i webcam chat sto i nije lose za pocetak ...
Gill Bates:Izbaci hitno onaj shoutbox, jer moze lako da se uhakuje tako da ti neko preko njega ubaci dodatni iframe koji vuce neki link i posetiocima sa IE instalira trojanca!
Highlander_3D Max:Pozdrav svima!!!!
Kako vam se svidja moj prvi forum www.balkanforum.co.nr !!!!!Obavezno kritike, sugestije i pohvale, naravno!!!!!Da bi ste videli forum potrebna vam je registracija!!!
neshoggi:
Desecration Smile:Interesantno, ja sam komentarisala prethodni, a komentara nema...verovatno mi je pukla veza. Napisaću detaljnu recenziju oba tvoja sajta u .txt fajlu, pa ću je okačiti ovde...
...isto tako, bilo bi lepo da staviš ljudima do znanja da si pročitao njihove kritikeJer, zašto bi ih oni inače pisali?