Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Postovani,

Na internetu se pre par dana pojavio novi sajt zanimljivog sadržaja, www.turizamsrbije.rs. Ovaj sajt posetiocu nudi detaljne informacije o raznim turističkim destinacijama Srbije. Pored toga, na sajtu se nalaze i hoteli, restorani i privatni smeštaji koji omogućavaju da osmislite jedno zanimljivo leto putujući i upoznavajući Srbiju.

Turizam Srbije ce se razvijati u sledecem periodu prema potrebama krajnjih korisnika.

Interesuje me vaše mišljenje o sajtu.

Pozdrav

Fino je, fale ti apaprtmani i prenoćišta uopšte, hoteli. To sve daješ džabe prvih godinu dana dok se ne navade a onda ih klepaš po ušima. Fale ti autobuske linije, voz i avijoni, fali ti engleski jezik ili nisam primetio?
Sad ti ostaje da snimaš video klipove po srbiji, juriš sponzore i tako to, može dobar posao da bude ako nisi lenj ;) Za početak se baziraj na beograd jer to svi gađaju u principu. Imaš masu hostela koje možeš da posreduješ. Odradi advertajzing sajta po celom svetu...

Uvedi sekciju mali oglasi i tu će da ti se nameste apartmani, odatle uzimaš šta je zanimljivo i reklamiraš po sajtu.

Запошљавање је увек врућа тема, а ове године пече... НОПО ће ускоро пред најширу јавност почети да меће претраживача огласа за посао Ударник. Добро би било да сад, у последњем тренутку, поправимо оно што не ваља. Заједно са људима који ће тражити посао преко Ударника, захвалан сам за све примедбе.

Напомена: Стране из навигације још нису завршене. Пријављивање, додавање огласа и сл. још не ради, али ускоро хоће. За сада оцењујемо изглед, а за неколико дана све, целину. Ето.

Допуна: Да некоме не би промакло, сајт је овде: [url]www.udarnik.org.rs[/url].

Poslednja izmena:
Да... Циљ је да преовлађује ћирилица (све оно што је до нас ће бити куцано ћирилицом), а корисницима да се остави избор. За сада то значи да ће садржај скоро потпуно бити латиничан, а ако Гугл Србе не буде научио ћирилици - и убудуће.

Допуна: Имамо и ћириличног домена: [url]http://ударник.срб[/url]. ;-)

Poslednja izmena:
Nikako, ili jedno ili drugo. Isto kao što se ne slažu normalan i italik font, to su ona osnovna pravila što se tiče fontova u grafičkom dizajnu, nešto slično komplementarnim bojama :)
Napravite obe varijante posebno, nikako izmešano. Ima jako lepih i jednostavnih ariel ćirilica da ljudi prosto neće ni primetiti razliku.

Inače je ćirilica jako teška i nezahvalna u dizajnu zbog malog broja dostupnih fontova ali se situacija popravlja :(

:mrgreen:

16kwftv.jpg

Хм! Капирам на шта мислиш, ал’ није лако... Пошто ће неко желети да укуца, рецимо, реч MySQL, латиница мора да буде доступна. А то ми не изгледа као оправдање за забрану ћирилице.

Размишљам о разлици између форума, на коме, ево, ти куцаш латиницом, а ја ћирилицом, и то никоме не смета, очекује се, и Ударника, на коме боде очи.

- - - - - - - - - -

Мораћу нешто да смислим да би се то средило... Ако овде има још људи и ако неко има предлог, молим вас, пишите.

Да, проналазиће огласе на оба писма, док ће све што долази од нас (не подразумева уносе корисника) бити куцано ћирилицом. Ипак, остаје другачији утисак. Доказ је чињеница да си приметио... Размислићу још мало о овоме... Хвала за замерку. Ако имаш још неку, удри.

Pozdrav narode. :)
Napravih jednu "Coming soon" stranicu da stoji dok se ne okaci sajt kako treba.
evo ga link: http://smrzlic.eu/coming_soon_v1.1/
Misljenja, predlozi, kritike? :D
P.S. Background image je tramvaj broj 7, stari Svajcarac... Slikao pre par godina, sad dobro doslo. :D

- - - - - - - - - -

Da, ako neko zeli da koristi tu stranicu nek mi se javne slobodno. :)

Odlično :ok:

Zanima me vase misljenje za ovaj sajt... Taj sajt sam radio u 8. razredu koji sam ove godine zavrsio i sajt je bio u vezi nekog projekta(biologija+informatika) ali sam ja jos posle vezbao na njemu i malo ga doradio. Verovatno ima nekih gresaka ali nisu primetljive. Trenutno radim i isti taj sajt na engleskom.
http://www.solarna-energija.tk

Hoce li mi neko oceniti sajt...? Zanima me, verovatno ima stvari koje ja ne mogu da vidim :D :D :D

Pozdrav svima skoro sam napravio ovaj sajt za drugara on krenuo malo da se bavim ovom tematikom pa reko da mu pomognem.

Interesuju me vasi komentari predlozi saveti zamerke sta god. Svaka pohvala i kritika ce mi znaciti. Sta bi mogao porvaiti sta dodati sta uloniti...
evo linka http://apartmanihilandarska.com/

Meni je sve OK osim sto imas jedan bag na stranici kontakt... Kad kliknes na bilo koji inputbox naslov (Ime, Prezime...) nestane, tj. malo se zakloni gore a inputbox zauzme njegovo mesto...E sad ne znam da li to bas hoces da bude tako mada bi tu onda trebalo malo doraditi ali sve je ovako super ;)
I mogao bi da ubacis favicon ;)

Hoce li mi neko oceniti sajt...? Zanima me, verovatno ima stvari koje ja ne mogu da vidim :D :D :D
Ja nemogu da otvorim tvoj sajt Problem loading page

Meni je sve OK osim sto imas jedan bag na stranici kontakt... Kad kliknes na bilo koji inputbox naslov (Ime, Prezime...) nestane, tj. malo se zakloni gore a inputbox zauzme njegovo mesto...E sad ne znam da li to bas hoces da bude tako mada bi tu onda trebalo malo doraditi ali sve je ovako super ;)
I mogao bi da ubacis favicon ;)

To za kontakt stranu je namerno tako uradjeno da kada kliknes nestane tekst, hvala za favicon ubacio.

Back