Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Navikni se na to, posle advertajzinga kad telefon krene da im zvoni, samo lažu kako nema posla a onda te mole da stavis radno vreme i da ne dolaze nenajavljeni. Meni je jedan bio najbolji, promenio pristupne parametre serveru da mu ne "ukradem" sajt štagod je mislio, posle ga uhakovali pa plakao ko dete. Jadne su to budale na ovim prostorima ja da ti kažem i ne možeš leba da se najedeš od tog posla. U Srbiji ne vredi ništa što ne mož' da se opipa :)

Svaka cast, stvarno, na ideju i trudu koji ste ulozili u ovo. Meni je malo konfuzno ovo sa pronalazenjem materijala, nekako bih to drugacije napravio, da li da stoji sa strane uvek ili kako vec. Nervira me sto nije centralno poravnjanje :D genijalna je sama ideja da se deci pokaze da mogu kvalitetno da provode vreme na racunaru. Jedna sugestija za logo, mozete napraviti da biljcice iznicu iz knjige, ako ne, javite mi se na PP, rado bih pomogao. Ovo je tako dobar projekat na koji svi iz prosvete treba da se ugledaju :) samo napred

Bravo profo, ovo je odlično! Svaka čast na trudu! Probajte da pozicionirate sajt na sredinu i to je to, što se tiče vizuelnog. Opet sa druge strane, ide ti medalja jer decu na vreme uvodis u posao a kasnije ce oni osetiti potrebu za modernim nacinom poslovanja koje definitivno fali kod nas ;)

E da je vise ovakvih profesora.
Da ne bude sajt radi sajta .. Mnogo je vaznije da ima vise interakcije a manje statistike .. Kada sam radio nastavu preko racunara 10-tak godina, preko web alata, najbolji efekti su bili upravo kad djak mnogo, mnogo toga mora da sam radi na racunaru.

Napravi stranicu na fejsu i plaćaj reklamiranje, to ti je negde 4 evra dnevno, dobiješ oko 200 lajkova/dan. Širi se kao kuga ja probao :lol:
Al nećeš se ti leba najesti od oglasa, ima toga kao pleve. Ima da ostariš dok se ne popuni i dok ljudi ne počnu da dolaze a o sponzorima možeš da maštaš

Pokušao sam jednu firmu da ubacim ali: "Došlo je do greške, podaci nisu izmenjeni!
Kontaktirajte nas na email: kont@kt@klikdofirme.com" :mrgreen:

A dodavanje fotki:
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/sobe/klikdofirme.com/galerija_firme.php on line 47

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/sobe/klikdofirme.com/galerija_firme.php on line 47

Poslednja izmena:
Smatrate da ste atraktivni (sexy), nije vam problem da pokazete vasu fotografiju javno, ostavite vasu fotografiju na sajtu za ocenjivanje fotografija Sexy-Top:
www.sexy-top.net
Postavljanje slike:
1. registracija naloga na linku: NEW PIC (gornji desni ugao)
2. logovanje na oranz dugmety My account
3. postavljanje slike

1064644_10200651455622908_497560121_o.jpg

Back