Sajtovi za ocenjivanje i komentare

E super je ta skripta, svojevremeno sam je ja instalirao ali sam zapeo na prevodu, propao sam živ prevodeći, smarajući ljude okolo dok nisam digao ruke :)
Ta testiranja možeš mnogo brže u životu da radiš na virtualnom serveru, xamp ili wamp

Prevescu je lako ;) Kada sam mogao PHPFOX 3 ovo ce biti decija igra :mrgreen:

Da mogu :) to i radm ali ne moze svaka skripta da radi na Windows serveru ;)

Ova nije htela da se instalira , a kada sam je stavio na pravom serveru online ona je proradila :D

Jednom kada te odobre onda mozes praviti blogove, sajtove na nasem jeziku i postavljati oglase ;)

Dok te prime moras na Engleskom jeziku sve da imash ;)

Dacu ti ovu skriptu ako zelis , igrice se automatski dodaju sa raznih Flash Game sajtova preko Admin panela :lol:

1000 igrica povuce odjednom sa Feed-a

Ja sam na serveru koji je iz USA i koji je kvalitetan a Free , bio uto vreme jer danas vise ne dozvoljavaju Registraciju za SR :aha:

Jednom kada te odobre onda mozes praviti blogove, sajtove na nasem jeziku i postavljati oglase ;)

Dok te prime moras na Engleskom jeziku sve da imash ;)

Dacu ti ovu skriptu ako zelis , igrice se automatski dodaju sa raznih Flash Game sajtova preko Admin panela :lol:

1000 igrica povuce odjednom sa Feed-a

Ja sam na serveru koji je iz USA i koji je kvalitetan a Free , bio uto vreme jer danas vise ne dozvoljavaju Registraciju za SR :aha:

Koja je skripta? Ja imam neki plugin za moj sajt igrice ali mogu samo da dodajem sa Mochi Media ostali mi zakljucani

12766617.jpg

Back