Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Izvini ako sam pogrešno shvatila :rumenko: ok je zbog backlink-ova ili ...

Ako ti nije teško napiši mi svoje mišljenje o selidbabeograd.com

Jel treba šta da se popravi, promeni ... Kako da povećam PR makar do 3 jer vidim da je to najveći PR među kolegama koji imaju sajt više godina.

Po google page spped-u sam uspela da naguram 97/100 (dalje nzn). Da li i se i to računa? Bila sam pre 2 meseca na 30 strani otpr, a sada smo za selidba beograd na 2str, selidbe beograd na 3str ... ali moram biti bolja. :D
Zaista mi znače vaši komentari.

1.png

ako treba da izgleda ovako onda ništa mu ne fali :D
Ja gledam sa FF

edit : na Chromu se vidi ok.

Nebulozna tema, kakvo crno ocenjivanje, može samo neko da vam mazne ideju i odradi je profesionalno dok ga vi duvkate sa besplatnim hostingom, rastegnutim ili sažvakanim fotkama, krzavim logoima pravljenim u vordu ili nečem još gorem :mrgreen:

U ala si bistar :lol:

po tebi bi svi trebali da sakriju svoj web sajt ? u strahu da im neko ne mazne ideju ? :mrgreen:

svaki sajt se pravi za javnost i uvek neko moze da ti ukrade ideju :manikir:

Nema ti šta ovde da pitaš za savet, tvoj kvalitet, kreativnost, funkcionalnost ocenjuje google kroz posećenost. Ukusi su različiti i uvek ćeš koliko dobrih a toliko negativnih komentara dobiti pa si opet na istom. Gledaj šta drugi rade i jednostavno pomalo plagiraj. Nema šta već nije napravljeno, čovek je odavno u svemiru :)

Pozdrav svima....

Pomažem prijatelju oko
pravljenja sajta - 3dflea.com
Sajt se bavi online prodajom proizvoda,
putem virtuelnih 3D tezgi i u pocetnoj je fazi izrade.

Ako neko ima konstruktivnih predloga, ideja, sugestija, kritika,
kako unaprediti sajt, šta dodati, šta promeniti, puno bi pomoglo.

Hvala unapred svima na pomoci!

Back