Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Uvijek mi je bilo glupo kada netko uopće stavi ulaz na sajt, čemu to služi, kada dođeš na neku web stranicu, trebaš odmah doći do informacija koje nudi sajt, a ne neki ulaz, pa nije to internet igrica za djecu sa specijalnim potrebama, čak i oni bolje razumijevaju web od nekih navodno normalnih ljudi.

Evo jedan moj, radi se o zdravoj prehrani tj. više je usmjeren na ljude kojima je bitna sportska prehrana
Sportska prehrana je najbolji od ovih sto sam pregledao. Po mom ukusu, opsiran a pregledan bez suvisnih dodataka.Svaka cast...

Poslednja izmena:
I na googlu i na bingu. I google analitics, i plaćamo povremenoo AdWords i imam sitemap. I blog i google+ stranicu i tako to :D
Sve što sam mogla da (pročitam) nađem da treba da ima (valjda) . E da i google places ili Lokal kako god da ga zovu :D
Ponavljam da sam početnik optimizaciju za selidbabeograd.com sam započela 15.02. ove godine i sve učila u hodu.
Nisam webmasert to mi nije zanimanje niti to radim za novac, radim to zato što nisam imala novca za sajt za porodični posao ( ja radim marketing, muž mota đevrek tj vozi) :D

Slobodno pitaj ne stavljaj :rumenko: zaista svaki komentar ili sugestija kako da popravim sajt mi je više nego dobrodošla i zahvalna sam na tome. :super:

Pa kažem ti:
webmaster tool google
Bing Webmaster Tools
Google Analytics
web ceo - povremeno proverim stanje
Nibbler

A preko :
PageSpeed Insights — Google Developers i
gtmetrix sam i počela da učim kroz ispravljanje greški.

I svakih sedam dana protrčim sajt kroz WooRank :D

Sad koliko su merodavni ne znam ali koristim sve to :klap:

A napisala sam da nisam iz te sfere zato što sam na drugim temama videla vrlo oštre komentare za ljude (decu) koji promene template i to loše i pokušaju da ga zavaljaju za 300 i više €.

apsolutni sam početnik i kao što sam već rekla pomoć mi je više nego dobrodošla :D

Back