Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Da, potpuno si u pravu, nesto ce u tom delu drugacije da se radi, e ne znam jos tacno kako, mozda upravo fade in/out.. Hvala na sugestiji, kako ti se cini generalno sajt, preglednost, jasnoca, snalazenje, glavna ideja je da sajt bude jasan i lak za posetioce, jer smatram da je upravo to problem kod vecine slicnih auto portala....

Само среди мало фонтове, ем су ситни (лево), ем су нечитки (горе у менију). А главни мој предлог јесте да кажеш људима о чему се на сајту ради, ја гледам и не капирам, требало би кад ти неко дође на сајт да му одмах буде све јасно... на пример можда горе у заглављу испод имена, да напишеш Песник... али све у свему није лоше за почетак :)

Само среди мало фонтове, ем су ситни (лево), ем су нечитки (горе у менију). А главни мој предлог јесте да кажеш људима о чему се на сајту ради, ја гледам и не капирам, требало би кад ти неко дође на сајт да му одмах буде све јасно... на пример можда горе у заглављу испод имена, да напишеш Песник... али све у свему није лоше за почетак :)

Hvala lepo na sugestijama- na mestu su :)

Sajt je licni, i nije za neke siroke narodne mase, te tako snamerom je ostavljen nedorecen. Jednostvano, mesto gde se ucim i uz put ubacim ponesto. A i glupo je sebe javno deklarisati ako nemas nameru da nekome guras prst u oci, a ja to ne želim. A ko treba, zna gde sam i ko sam i dovoljno je.

Hvala jos jednom na vremenu odvojenom za mene :)

Padrino, u dve reči: blagi užas. Pretpostavljam da ste neku temu za SMF prekopirali na sajt? Mogli ste malo više da se potrudite oko završne obrade, grubo je.

Tesla izgleda prilično dobro, ali mi i dalje, iz priloženog, nije jasno da li je to vaš dizajn, ili neki gotovi? Možda, možda bi pozadina trebalo da bude malo manje smuljana, drugih zamerki nemam.

mp3 sajt jeste ilegalan (pazite se), ne liči ni na šta, ali ako se sami programirali, to je plusić. :)

Mali oglasi - zbog čega uopšte to pokazujete, kad ga niste vi pravili? Sajt je više nego koristan, slažem se, ali tu

Seteri - ovako se to radilo pre 10 godina i vi ste verovatno amater, pa to neće moći mnogo bolje. No, za početak: promenite dugmad, ubacite font koji podržava naša slova i voila. Ovako je gore od Čolinog plakata za koncert na Ušću i onih kobajagi Š i Č, isuviše je uočljivo.

Kako je lepo pisati posle skoro dve godine...

Poslednja izmena:
Tesla izgleda prilično dobro, ali mi i dalje, iz priloženog, nije jasno da li je to vaš dizajn, ili neki gotovi? Možda, možda bi pozadina trebalo da bude malo manje smuljana, drugih zamerki nemam.

/QUOTE]

Tesla sajt je nase cedo, ideju za izgled footer-a, ivice glavnog sadrzaja (one belkasto-sivkaste) i glavni meni smo videli na jednom templejtu koji kosta odredjene novce, sve ostalo je nasih ruku delo. ;)

Pozadina je prvobitno zamisljena kao zica od oktagona (ringa) ali je na zahtev klijenta modifikovana u kombinaciju zice i i nekog zida. Takodje, na stranici Fight Card je prvobitno resenje bio cist fade-out efekat njih dvojice ali je na zahtev, ponovo, dodat zid i na taj detalj.

Hvala na komentu. :D

pozz,
-m

Back