Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Postovani posetioci foruma krstarica.com,

Pozivam Vas da posetite novi veb sajt namenjen ljubiteljima savremene arhitekture i dizajna koji je nedavno poceo sa radom, a vec postize znacajne uspehe. Posetite adresu www.dia.rs!
Sadrzaj veb sajta se dopunjuje novim clancima svakog dana!

Sve najbolje,
veb sajt www.dia.rs

nije los sajt, ali sporo se otvara....:think:

www.it-usluge.info
Sajt koji će se baviti davaocima it-usluga u Srbiji, gde će korisnici moći da ocenjuju, kritikuju i hvale usluge. Tu je forum i mali oglasi.

Ideja generalno nije loša ali imaćeš sigurno problema sa ovim:
www.it-usluge.info Vam daje priliku da pronađete kompaniju koja Vam je potrebna, da saznate najpovoljnije cene, gde su najbolje akcije, kao i da rezmenite i ocenite uslugu tih kompanija. Molimo Vas da ne zloupotrebite to pravo i aktivno se uključite u rad kako na sajtu, tako i na forumu, kako bi se stvorila što realnija slika o kvalitetu tih usluga.

Kako ćeš da znaš da li je neka negativna ocena realna ili je ostavlja konkurencija? Sigurno će biti zloupotreba, osim, možda ako uzimaš broj telefona (proveravaš ga) pre nego što neko objavi ocenu, ili slično.

Na ocene ne može da se utiče i tu su da samo pomognu, na komentare uticaj postoji. Komentari na usluge će biti cenzurisane ukoliko se vređa davaoc te usluge. Ako neko odgovori da je čekao na robu sa servisa, da mu je sajt na nekom hostingu više offline nego online... a za to isto neko kaže da su odlični, onda je na korisnicima da presude.
Imaš sajtove npr sa restoranima, 200 komentara od toga 100 negativnih, i opet neko poruči ili možda ne.
Svestan sam problema i ego-a koji vlada u tom svetu, ali daću sve od sebe da profunkcioniše i da ima dva cilja 1. Da pomogne korisnicima da ne naručuju sajtove za 10 evra sa sve hostingom, i ne kupuju računare gde im poklanjaju kuće a posle plaču. i pod 2.. Da davaoci usluga među kojima sam i ja počnu da cene potrošače i poboljšaju usluge.

Svaka pomoć je dobrodošla i savet za poboljšanje ovog servisa. I hvala ti na upozorenjima.

Back