Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Ja sam pravio te template, oni su deo ponude.
Tj. kupac izabere sajt sa vec gotovim templatom koji se minimalno modifikuje po njegovoj zelji.

Trebalo bi da ih napravim jos da ponuda bude raznovrsnija, no za sve treba vremena :)
Izginuo sam dok sam napravio sajt. Sad bi trebalo da bude lakse samo ga dopunjavati sa novim templatima.

Nisu to neki fantastici, fancy template, ali su u skladu sa cenom u ponudi :)

Bingo!
Templejti su radjeni u Artisteer-u.
Zasto? Zato sto sam tako najbrze mogao da napravim originalne templejte.

Kupac mozda ne mora da zna za free template, ali tokom surfa ipak moze da naleti na neki free koji bi mu prodao. Ovako toga nema.

Plus, ja mu ne prodajem samo template, vec ceo sajt i sa uglavljenim sadrzajem koji mi on dostavi. Ako to nije fer igra, onda nemam pojma sta je :)

Kontam da danasnjem privatniku (mala / srednja preduzeca) ni ne treba vise. Nece da se bakce.
A ako bi krenuo da pravim neke super/fancy/giga template, samo bih izgubio puno vremena a pitanje je da li bih nasao kupca. Tj. to cu mozda kasnije i da uradim, ali samo kada ocenim isplativost ovoga sto vec imam :)

ok, ali sta mislis o ovome:
sa neta skinem free template, a kazem da je to moj rucni rad, posle covek, pokaze nekome ko se razume u web design, i on mu kaze da je takav sajt mogao dobiti za mnogo manje pare....

Sta kazes na ovo: sa neta skines free template, preradis ga da odgovara potrebama klijenta koga iskreno bole uvce da li je to tvoj rucni rad i naplatis svoju uslugu? A od koga bi takav isti (??!!) sajt mogao da dobije za manje pare?

Zavrsio sam web sajt koji sam radio sa jos troje ljudi zadnjih 3 meseca, izuzetno me zanimaju misljenja i kritike pa vas molim da mi ih javite, sajt se nalazi na sledecem linku www.whoisdachamp.com

Pod "My team" nisi stavio opciju "other". Kako da se učlane oni čijih timova nema u ponudi?

I bar neki preview ili opis onoga šta da očekuju ljudi koji se učlane. Ovako trebaju da se učlanjuju a ne znaju šta ih očekuje.

Inače, lepo odrađeno.

Pod "My team" nisi stavio opciju "other". Kako da se učlane oni čijih timova nema u ponudi?

I bar neki preview ili opis onoga šta da očekuju ljudi koji se učlane. Ovako trebaju da se učlanjuju a ne znaju šta ih očekuje.

Inače, lepo odrađeno.

Hvala puno, bazirali smo se samo na odredjeni broj timova zbog prevelikog posla, ali nas on svakako ceka i dodacemo sve te opcije, ali smo zato u ovom trenutku ostavili mogucnost korisnicima da se registruju pod bilo kojim timom a da unutar sajta sami kreiraju grupu svoga tima. Ako neko zeli da pogleda kako sajt izgleda iznutra i kako funkcionise moze to uciniti sa ussername: user i password: user. Hvala puno p.s. ovo je jos uvek beta verzija i iskreno se nadamo da ce zaziveti i poslati bolji jer je namenjen ljubiteljima fudbala i njihovom zblizavanju i druzenju

Back