Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav,
evo i ja da okusam srecu sa svojim sajtom
Ideja je da je namenjen malim i sredjnim preduzecima.
http://www.sajtzavas.com/
Nesto sam jos uvek sumnjicav oko toga koliko se domace firme lome oko izrade sopstvenog sajta za firmu
Ovo je moj pokusaj da im se nekako priblizim.
uh, pa i ja mogu recimo da uzmem free template sa neta, i coveku koji nezna da uvalim za 35.000 dinara...![]()
ok, ali sta mislis o ovome:
sa neta skinem free template, a kazem da je to moj rucni rad, posle covek, pokaze nekome ko se razume u web design, i on mu kaze da je takav sajt mogao dobiti za mnogo manje pare....
Zavrsio sam web sajt koji sam radio sa jos troje ljudi zadnjih 3 meseca, izuzetno me zanimaju misljenja i kritike pa vas molim da mi ih javite, sajt se nalazi na sledecem linku www.whoisdachamp.com
Zavrsio sam web sajt koji sam radio sa jos troje ljudi zadnjih 3 meseca, izuzetno me zanimaju misljenja i kritike pa vas molim da mi ih javite, sajt se nalazi na sledecem linku www.whoisdachamp.com
Pod "My team" nisi stavio opciju "other". Kako da se učlane oni čijih timova nema u ponudi?
I bar neki preview ili opis onoga šta da očekuju ljudi koji se učlane. Ovako trebaju da se učlanjuju a ne znaju šta ih očekuje.
Inače, lepo odrađeno.
spravio si kontakt formu na engleski-seter, super. Nije više šlogirana kao što je bila.
artxwebdesign - meni se ne sviđa, iskreno. JS meni koji si stavio ti se ne slaže sa ostatkom sajta. Kontakt ti je ispao iz linije menija, boja roze...
breton - zelena pozadina: menjaj