Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Evo da postavim i ja moj sajt.Nije cak ni gotov,a dalleko od toga da mislim da je nesto posebno,ali nije template,i prvi je kojeg u zivotu pravim(iako sam matora konjina,ali pre mesec dana mi je prvi put u zivotu palo na pamet da probam nesto ovako),pa mi je zato zanimljiv i volim ga vise nego sto mozda vredi.Hvala svima koji pogledaju,i naravno,kome se ne svidja neka se pravi da nije video.
Btw,za "engleko trziste je" tj na engleskom,naravno o kladionicama:),jedinoj stvari koja me u zivotu koja me zanima duze od mesec dana

http://betadvice.sportsontheweb.net

Evo da postavim i ja moj sajt.Nije cak ni gotov,a dalleko od toga da mislim da je nesto posebno,ali nije template,i prvi je kojeg u zivotu pravim(iako sam matora konjina,ali pre mesec dana mi je prvi put u zivotu palo na pamet da probam nesto ovako),pa mi je zato zanimljiv i volim ga vise nego sto mozda vredi.Hvala svima koji pogledaju,i naravno,kome se ne svidja neka se pravi da nije video.
Btw,za "engleko trziste je" tj na engleskom,naravno o kladionicama:),jedinoj stvari koja me u zivotu koja me zanima duze od mesec dana

http://betadvice.sportsontheweb.net
Izbaci ovu "Welcome" stranu, izbaci okvire (iframe), pozabavi se više sa CSS-om i bez ovih beskonačnih razmaka (  )
zz ;)

Pozdrav svima ... nisam do sada pravio nista ali sa ovim web alatima i nije toliko tesko. Naime kao igrac kluba americkog fudbala uzeo sam na sebe da nam napravim sajt. Posto je ovo jos radna verzija , skupljamo pare da skinemo one reklame gore i bandwidth nam je sad 100 mb :( a bice 5 giga * nije ni to nesto ali za bolje ne mozemo * hteo bih da Vas zamolim za komentare i sugestije sta da popravim. Imam i sam par ideja sta da popravim ali ako se poklope sa strucnim misljenjem odradicu to ...

http://sirmiumlegionaries.webs.com/

Hvala unapred ...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima ... nisam do sada pravio nista ali sa ovim web alatima i nije toliko tesko. Naime kao igrac kluba americkog fudbala uzeo sam na sebe da nam napravim sajt. Posto je ovo jos radna verzija , skupljamo pare da skinemo one reklame gore i bandwidth nam je sad 100 mb :( a bice 5 giga * nije ni to nesto ali za bolje ne mozemo * hteo bih da Vas zamolim za komentare i sugestije sta da popravim. Imam i sam par ideja sta da popravim ali ako se poklope sa strucnim misljenjem odradicu to ...

http://sirmiumlegionaries.webs.com/

Hvala unapred ...

koliko sam ukapirao ovo ti je na free hosting-u,imas free hosting-e sa bandwidth od 100GB,velicina sajta 1.5GB i bez reklama,sto se tice vizuelnog dela pogledaj neke sajtove,pokupi ideje sa njih,ubaci galeriju slika u boji i prosiri je malo na desavanja sa tekmi,video materijal- update na youtube pa ides samo paste code i imas player na sajtu,skini neke widget-e npr. za facebook ko cu ti trenutni prijatelji tj. tvoje grupe,umesto foruma si mogao comment tab gde ce ljudi komentarisati .... ja sam trenutno u sporoj :whistling: izgradnji svog prvog sajta,tako da se nadam da su ti moji komentari pomogli barem malo

Veoma pohvalno,i ako ti nije problem napisi u cemu si pravio sajt i kako si dobio onaj efekat prilikom otvaranja slika?

Vidi druze , hvala na savetima svaki je dobrodosao .. ovo je sajt radjen preko portala webs.com i free verzija je smesna ali 55 dolara je premium sto mislim da i nije puno za hosting na godinu dana web alat bez onih reklama gore ... na moju molbu da smo frka sa lovom podigli su mi band sa 100 na 500 mb :worth: sreca sreca ,radost radost :)
Sajt je sve ukupno velicine oko pola megbajta jer sve slike sam smestao na photobucket.com , a razlog bash zbog tog efekta slika . Naime slike stavis u neki album na tom sajtu i ides na pravljenje slideshow-a i od onih gomilu primera izaberes efekat mozaik. Kad sam kopirao na svoj sajt samo sam izbrisao deo html coda koji se odnosi na jos dve dodatne ikonice ispod koje poruznjuju sam efekat i to je to ... Mislim da pravi majstor sa pravim fotografijama moze da uradi lepe stvari .. Ovo je najbolje sto sam mogao jer vidite da nas ima raznih , lepih , zgodnih cupavih debelih .. :) treba nas sve ukomponovati i veruj mi morao sam da sve igrace stavim i greyscale jer smo pola crveni u licu onako zdravo :) ... ovo ti je statistika iskoristenja resursa ...

Web Storage Used: 480.5 Kb of 41.9 Mb
Bandwidth Used: 42.6 Mb of 500.0 Mb
Form Submissions Used: 4 of 25
Bandwidth and Form meters reset on the: 26th

Poslednja izmena:
Hvala boolee na odgovoru,pa pazi placen hosting je bolji,55 dolara bas i nije malo (ako podelite izmedju sebe ili kluba onda je ok) ,mada koliko sam ja upucen ako imas uradjen sajt sam hosting ne bi trebao da kosta vise od 2000din/god. Ja sam uz kupljen adsl paket kod mog provajdera dobio free 10Mb prostora za sajt,za velicinu bandwidth-a nisam siguran. Mozda i ti to imas ,proveri.... :think:

Back