Шахт

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
. . .:
E havala ti jos jednom za recept, videcu ovi dana da ubedim mamu da mi ga napravi :) A gde ga iskopade?

E, sad sam se razočarala! Mislila sam da ćeš sam da praviš! Vrati mi recept! :twisted: A kako sam ga našla... Pa malo strpljenja, i google sve nađe! ;-)

. . .:
Da se vratim na ne temu teme :)
Sto se tice sirenje rasne i svajke druge mrznje imate forume pa slobodno izvolite tamo. . . Sirte je uzduz i popreko mene to ne zanima. A ovde nema da se siri :)

A ovo može i sme?

http://forum.krstarica.com/threads/91223&page=4&pp=15

postovi pod rednim brojem 51 i 52

. . .:
Potpisali ste pravilnik i vala imate da ga se pridrzavate! :)
A sto se tice razocarenja. . . Pa ono. . . Sad me u proslu nedelju i u ovu nedelju jedna drugarica dobro razocara i skroz poremeti tako da posle toga jos se nisam doveo u red i nova razocarenja jos nisam konstatovao :lol:
A u ostalom to je tvoj izbor sta ces slusati. . .

Eh, te drugarice... :roll:

. . .:
Sto se tice nazy bendova imao sam priliku cuti podosta njih i ono muzika (note i sl.) jeste OK

Bingo! Ovo je potforum muzika, zar ne? Čisto da ne ispadnem drveni advokat NS ideologije an ženeral. ;-)

Inače, što se tiče God of Thunder, znao sam da mi je to ime poznato. Postoji album-projekat Bilija, pevača Celtic Warrior, zove se "God of Thunder". Bend se zove Broadsword. Eno ga, skuplja prašinu kod nas kući, nije bog-zna-kakav. Mislim da je gitaru svirao neko bitan za tu priču, ali nisam siguran.

Možda se i smislim da napišem nešto o ar-ej-siju, čisto da ne bude dosadno. Shock value koji nosi uvek je zabavan. Šok-šok-šok! :shock: :shock: :shock: Sa posebnim osvrtom na pagansko-nacionalistički viking rock (zanimljiv blend pankera i skinsa na toj sceni + zadivljujuća popularnost u lokalnim okvirima) i kriptorasistički evropski sajkobili (peru se sada oni od toga, Hellcat gura ceo pravac via mejnstim, ali činjenice govore svoje).

milentisha:

Nemoj tako, draga. Od Kropotkina do Dejvida Majata je korak i po, ali to zaraćene strane neće da priznaju. Kropotkin mi je, kad sam svojevremeno "otkrio" anarhiju bio omiljeni od cele te ekipe.

milentisha:
E, sad sam se razočarala! Mislila sam da ćeš sam da praviš! Vrati mi recept! :twisted: A kako sam ga našla... Pa malo strpljenja, i google sve nađe! ;-)

Googlao i ja ali nista izguglao. . . Tj. na jednom sam nasao nesto sto bi moglo biti to ali je bilo puno za 1 osobu i hleb je bio skroz drugaciji.
Sad ce mama da pravi samo da nadje kade :twisted:

milentisha:
A ovo može i sme?

http://forum.krstarica.com/threads/91223&page=4&pp=15

O tome nema nista u pravilniku, dake sme :lol:

milentisha:
Eh, te drugarice... :roll:
Sta ces. . .

Wesley Earl Craven:
Bingo! Ovo je potforum muzika, zar ne? Čisto da ne ispadnem drveni advokat NS ideologije an ženeral. ;-)

Muzika jeste ali kao sto rekoh kad dodas txt-ove idalje bude
destroyfascism.gif

Mogu oni praviti ne-znam-ni-ja kakvu muziku ali sta im sve to vredi kad im ideologija nevalja nista (bar po meni). Tako da idalje stoji sve po redu.

Wesley Earl Craven:
Inače, što se tiče God of Thunder, znao sam da mi je to ime poznato. Postoji album-projekat Bilija, pevača Celtic Warrior, zove se "God of Thunder". Bend se zove Broadsword. Eno ga, skuplja prašinu kod nas kući, nije bog-zna-kakav. Mislim da je gitaru svirao neko bitan za tu priču, ali nisam siguran.

Kazem ti, ja sam to gledao jos jako, jako davno. . . Inace sad sam malo kopao po web-u i sad smo se konacno sporazumeli na koga sam mislio :lol: To je to :)
Da nije nazy pp da bih onda sve o tome i saznavao kad me je zanimalo, a ali kako jeste. . .

Wesley Earl Craven:
Možda se i smislim da napišem nešto o ar-ej-siju, čisto da ne bude dosadno. Shock value koji nosi uvek je zabavan. Šok-šok-šok! :shock: :shock: :shock: Sa posebnim osvrtom na pagansko-nacionalistički viking rock (zanimljiv blend pankera i skinsa na toj sceni + zadivljujuća popularnost u lokalnim okvirima) i kriptorasistički evropski sajkobili (peru se sada oni od toga, Hellcat gura ceo pravac via mejnstim, ali činjenice govore svoje).

Neka ne moras da se trudis, moze i bez toga :lol:

Wesley Earl Craven:
Nemoj tako, draga. Od Kropotkina do Dejvida Majata je korak i po, ali to zaraćene strane neće da priznaju. Kropotkin mi je, kad sam svojevremeno "otkrio" anarhiju bio omiljeni od cele te ekipe.
Znaci sad smo upoznali i supriga :)

Trebalo bi nekih 5 komada. Prvi je neki kao demo i ne znam kako se zove niti ga imam, drugi je "Disko, Sminka i Opanci", treci "Totalis Izuvantis" (na CD izdanju kao bonus ima nekoliko pesama sa DSIO-a + par live pesama; cetvrti "Gospoda Drugovi" i poslednji "Tiromanija"

opasnost Kapija se opasno nalozila na punk,ja bih joj savetovala da malkice uspori onako reda radi :)
a sto vi vise ne pricate o Sahtu?
i nesto o RAC-u...nisam citala vase duuuuge duuuuuge postove mrzelo me ali je meni komunizam simpatican tako da mi rac nije :/

novac dat za kupovinu RAC izdanja ide direktno u ruke nazi organizacija. naci organizacije sire rasnu/versku/nacionalnu mrznju. novac dat za kupovinu anarcho/peace-punk / crust izdanja cesto ide za benefite tipa ''food not bombs'', tako da postoji razlika kod podrzavanja bendova sa politickom pozadinom.

ovo gore nema veze sa bendom ''Шахт'', koji su iako se pre desetak godina najvise na njihovim koncertima skupljala malo vise desnicarskija ekipa, par puta suprostavili ''zighajliranju'' i nacistickim pozdravima na koncertima. Шахт nije nazi bend.

Back