Sahranjen general Blagoje Adžić, poslednji NGS JNA

• Začetnik teme Začetnik teme Drmno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno sramota...!
Čovek koji je uticao na tok istorije,a da se u medijima NIGDE ne zabeleži njegova smrt.
Ali,zato se piše o tome koliko pari cipela ima Jelena Karleuša i da li je šiptarski kontroverzni
biznismen šutnuo Natašu Bekvalac.....
Eeee,Srbijo,ideš ka svojoj šljivi !

Tadic nema vremena za istoriju zuri mu se u jevropu
a uci covek kolo da igra osramotio se ped svojim
pionirkama.
Srbija srlja ka dudu na cijem stablu su gubari
Tadic i njegova koalicija.

I ja, isto... Imao je moć da zgromi ustašluk, a on je sve posmatrao kao nekakva baba.

On je bio vrlo grub i direktan.
Ali on nije ništa smio sam da odluči. Njegov šef i vrhovni komandant je bio-lo predsjedništvo SFRJ a to su one poglavice, koje se ni o čemu nisu mogle dogovoriti.

Zato je on ustvari čekao naređenje kojega nije bilo.

Nesposobni Titin general.Kad je trebao da odradi posao ********* se ponio kao mis.Mrtav je,neka mi Bog oprosti,al ja to mislim o njemu!

Усташе му побиле целу ближу и даљу родбину у ДСР, а 91. није само што није сарађивао с њима.

Blagoje je bio legenda - trazio je da sva pisma upucena Generalstabu budu potpisana, pa i anonimna :hahaha:

Sta ce mucenik, ni kriv ni duzan zaglavio kao Nacelnik GS.

I ja, isto... Imao je moć da zgromi ustašluk, a on je sve posmatrao kao nekakva baba.

koliko su pripadnici JNA racunali na njega....i nista...

Сагласан на све горе наведено...

Poslušajte malo šta kaže prvi čovjek JNA Kadijević.
Mobilizaciji su se jedino odazvali Crnogorci a Srbi iz Srbije samo 10% jer su bježali u inostranstvo ili se skrivali.
Za mene je Kadijević bio mnogo razumniji čovjek od Adžića, koji je bio grub i sirov.

Ponovo tvrdim, da je vojska JNA bila jedinstvena i odlučna na početku, kad je vladu vodio Ante Marković, i kada smo imali američku podršku,
da je pohapsila poglavice i likvidirala ih, da do rata nebi došlo i zemlja bi bila spašena.
Tada nam je nuđeno 5 milijardi dolara nepovratnih sredstava i direktni ulazak u EU ali blente, Tuđman i Milošević su to odbacili.

Poslednja izmena:
sfrj je bila ruska gubernija, a jna njen satelit. adzica su skrivali kao sto skrivaju u druge zlocince, koje ce nam na kraju, isto u limenom sanduku isporuciti.
adzic je trebao sudski da odgovara za sranja 1991 i 92 g.
treba se konjuzin pitati zasto je adzic, koji je na interpolovoj listi bio za zlocine u slo i hr, uzivao sve ruske blagodati, i do kad ce ostala (nasa) bagra iz moskve vuci nas za nos?!

Danas u Pridvorici ima samo 13 stanovnika muslimana.
Džamija je srušena 1992 i izgrađena pravoslavna crkva ali nema ko da tamo dolazi - nažalost.
Osnovna škola, u koju je Blagoje išao je na pola srušena od sratosti i neodržavanja.

jos jedna u nizu potvrde varvarstva... za svaku pohvalu.
sagradite dzamiju koju ste hrabro srusili, ja cu doci da vas obidjem.

Poslušajte malo šta kaže prvi čovjek JNA Kadijević.
Mobilizaciji su se jedino odazvali Crnogorci a Srbi iz Srbije samo 10% jer su bježali u inostranstvo ili se skrivali.
Za mene je Kadijević bio mnogo razumniji čovjek od Adžića, koji je bio grub i sirov.

Ponovo tvrdim, da je vojska JNA bila jedinstvena i odlučna na početku, kad je vladu vodio Ante Marković, i kada smo imali američku podršku,
da je pohapsila poglavice i likvidirala ih, da do rata nebi došlo i zemlja bi bila spašena.
Tada nam je nuđeno 5 milijardi dolara nepovratnih sredstava i direktni ulazak u EU ali blente, Tuđman i Milošević su to odbacili.

Sa ovim moram da se složim ...

:ok:

Back