Drmno
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u medijima nista o tome,bas neobicno
Stvarno sramota...!
Čovek koji je uticao na tok istorije,a da se u medijima NIGDE ne zabeleži njegova smrt.
Ali,zato se piše o tome koliko pari cipela ima Jelena Karleuša i da li je šiptarski kontroverzni
biznismen šutnuo Natašu Bekvalac.....
Eeee,Srbijo,ideš ka svojoj šljivi !
Nesposobni Titin general.Kad je trebao da odradi posao ********* se ponio kao mis.Mrtav je,neka mi Bog oprosti,al ja to mislim o njemu!
I ja, isto... Imao je moć da zgromi ustašluk, a on je sve posmatrao kao nekakva baba.
koliko su pripadnici JNA racunali na njega....i nista...
Da u pravu si
E, stvarno dali je neko primetio u medijima bilo kakvu vest o tome![]()
Nesposobni Titin general.Kad je trebao da odradi posao ********* se ponio kao mis.Mrtav je,neka mi Bog oprosti,al ja to mislim o njemu!
Усташе му побиле целу ближу и даљу родбину у ДСР, а 91. није само што није сарађивао с њима.
Blagoje je bio legenda - trazio je da sva pisma upucena Generalstabu budu potpisana, pa i anonimna
Sta ce mucenik, ni kriv ni duzan zaglavio kao Nacelnik GS.
I ja, isto... Imao je moć da zgromi ustašluk, a on je sve posmatrao kao nekakva baba.
koliko su pripadnici JNA racunali na njega....i nista...
Danas u Pridvorici ima samo 13 stanovnika muslimana.
Džamija je srušena 1992 i izgrađena pravoslavna crkva ali nema ko da tamo dolazi - nažalost.
Osnovna škola, u koju je Blagoje išao je na pola srušena od sratosti i neodržavanja.
Poslušajte malo šta kaže prvi čovjek JNA Kadijević.
Mobilizaciji su se jedino odazvali Crnogorci a Srbi iz Srbije samo 10% jer su bježali u inostranstvo ili se skrivali.
Za mene je Kadijević bio mnogo razumniji čovjek od Adžića, koji je bio grub i sirov.
Ponovo tvrdim, da je vojska JNA bila jedinstvena i odlučna na početku, kad je vladu vodio Ante Marković, i kada smo imali američku podršku,
da je pohapsila poglavice i likvidirala ih, da do rata nebi došlo i zemlja bi bila spašena.
Tada nam je nuđeno 5 milijardi dolara nepovratnih sredstava i direktni ulazak u EU ali blente, Tuđman i Milošević su to odbacili.
jos jedna u nizu potvrde varvarstva... za svaku pohvalu.
sagradite dzamiju koju ste hrabro srusili, ja cu doci da vas obidjem.
jos jedna u nizu potvrde varvarstva... za svaku pohvalu.
sagradite dzamiju koju ste hrabro srusili, ja cu doci da vas obidjem.