pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.159
Smotan je.Pobedio Kinez, Nepo žrtvovao pijuna misleći da će mu uhvatiti lovca i na kraju nije uspeo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smotan je.Pobedio Kinez, Nepo žrtvovao pijuna misleći da će mu uhvatiti lovca i na kraju nije uspeo
hoću i ja na taj turnr , ali nemaKad ces da napravis neki turnir za princes krofne il tako nesto

sto se lepo nisi napio za prvi maj?Hoce li neko na lichess partiju 5+3?

Aha,misliš to što si postigao fišerovski rezultat na poslednjem turniru pa bi sad kao Fišer da igraš na Svetom Stefanu.Ja bih volio da budem domaćin tamo na tom mjestu,ali nemam tih finansijskih mogućnosti kao što je imao gazda Jezda kad je gostio Fišera.Žao mi je.Trebamo uživo igrati a ne ovako preko neta, evo predlažem da nam ti budeš domaćin na Svetom Stefanu
Mislim da ćeš morati da postaviš link pola sata pred početak.Napravila sam turnir za utorak u 19 h ,
LINK: https://lichess.org/swiss/0eFn3EjC
tim je isti kao prošlog puta
šifra za tim je pura moca
Vidim. Nemam pojma zašto , što bagujuMislim da ćeš morati da postaviš link pola sata pred početak.
Oće, sad ću da napravimČek oće biti ili neće turnir?
Biće. Kad sam pravio turnire link sam postavljao pola sata ranije.Ček oće biti ili neće turnir?