pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.237
zapravo drugu sam mogla da dobijem , imala sam topa prednosti , ali vremena NE ! 
sa tobom mora da se razmišlja baš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam zeleni igračFalilo mi vremena za efektan završetak kombinacije.Još sam zelen za ovaj tempo,igram ga tek koju godinu unazad.
U trećoj sam se opustio jer sam mislio da sam već dobio partiju...to mi je za nauk.zapravo drugu sam mogla da dobijem , imala sam topa prednosti , ali vremena NE !
Uhvatila sam te u višuljciU trećoj sam se opustio jer sam mislio da sam već dobio partiju...to mi je za nauk.
kako ja ovo da gledam
Na kom sajtu on igra? Baš sam danas pomislio na njega i kako posle nismo imali vrhunskog igrača.Mene je Lj. Ljubojević posmatrao online
samo odeš na link , ali nismo počelikako ja ovo da gledam
To je bilo pre par godina , ne igra on po sajtovima , na chess.com-u je bio par dana , a znam neke ljude pa etoNa kom sajtu on igra? Baš sam danas pomislio na njega i kako posle nismo imali vrhunskog igrača?

Evo me za 10tak min

Probaj da igras sah naslepo. To je bila fora kad sam isao u skoluja ne umem tako dobro da igram uživo . Sva sam u 2D što se tiče šaha. Figure iste, raspored isti . Valjda zato što sam naučila online i samo tako igram ,a uživo ko da ništa ne razumem , pa moram da ustanem , pogledam odozgo tablu ...užas![]()

Ne znam kako se kreiraju linkovi za igreja ne umem tako dobro da igram uživo . Sva sam u 2D što se tiče šaha. Figure iste, raspored isti . Valjda zato što sam naučila online i samo tako igram ,a uživo ko da ništa ne razumem , pa moram da ustanem , pogledam odozgo tablu ...užas![]()
Ne znam kako se kreiraju linkovi za igre
nešto sam zaebohttps://lichess.org/NMV411RE ko oće jednu na pet minuta