gost 437708
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
kad odeš na lichess, sa desne strane klineš na play with friend, odabereš koliko minuta će partija trajati i onda kopiraš link koji se pojaviKako se linkovi prave za sherovanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad odeš na lichess, sa desne strane klineš na play with friend, odabereš koliko minuta će partija trajati i onda kopiraš link koji se pojaviKako se linkovi prave za sherovanje?
Ja imam 1700 elo poena na turnirima doduse 40 poteza na 30 minuta, meni minimum 15 minuta treba za partiju i to mi malo, al mogu solidno i na 3 minuta

Naprezanje mozga sprecava AlchajmeraKako je rekao Volter :
"Od svih sportskih igara , šah zaslužuje najveću počast ljudskog uma.Šah je više nego igra, manje nego nauka ."
Dragi umetnici , ovde možemo zakazivati mečeve i pričati o šahu.

Najvise igram chess time i online sahkad odeš na lichess, sa desne strane klineš na play with friend, odabereš koliko minuta će partija trajati i onda kopiraš link koji se pojavi
Koliki ti je EO?kad odeš na lichess, sa desne strane klineš na play with friend, odabereš koliko minuta će partija trajati i onda kopiraš link koji se pojavi
skoro sam napravila nalog na chess.comKoliki ti je EO?
evo ja bihko hoće da igramo na chess.com nek mi se javi. Spreman sam za 5min.
I samo 1366?skoro sam napravila nalog na chess.com
trenutni je 1366
odigrala 53 partije
43 pobede 8 izgubljenih i 2 remija
daI samo 1366?
poslah ti rikvest na sajtuevo ja bih
taman sam skuvala kafu... i napolitanke su tu
šta bi?poslah ti rikvest na sajtu
Nemam pojma. Možda smo predugo čekali. Aj pošalji ti meni zahtev.šta bi?
game aborted
od koliko minuta?Nemam pojma. Možda smo predugo čekali. Aj pošalji ti meni zahtev.
Na chess time od 2017 kada sam se rigistrovao od 1100 pa do 1500 odigrano preko hiljadu meceva (jedna partija izgubljena minus 10 dobijena 10)skoro sam napravila nalog na chess.com
trenutni je 1366
odigrala 53 partije
43 pobede 8 izgubljenih i 2 remija
hoćemo još jednu? I kako imaš tako nizak rejting odjednom? Jesi li ti sva_moja..?od koliko minuta?
ej, jesi tu?Nemam pojma. Možda smo predugo čekali. Aj pošalji ti meni zahtev.
sad videhhoćemo još jednu? I kako imaš tako nizak rejting odjednom? Jesi li ti sva_moja..?
Da daej, jesi tu?