pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.718
pu bem ti vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo odrala si mešto?
šta se desilo?
ne razumem stvarnoevo odrala si me
ja sam igralaevo odrala si me
Pa ja sama ti li si piki tico

predlogja sam igrala
Opasan si . Za tebe moram neko drugo otvaranje...koje NE ZNAM.ma tri minuta brateeeeeee. nisam odigrao partiju od bonbardovanja
odličan predlog , ma ja sam kreirala kao anonimna , a imam tamo profil , sledećeg puta ću takopredlog
kada se postavi link za partiju, navesti igrača kojem je isti postavljen
kako se ne bi neko drugi kačao
igaj beloprinčevsku odbranuOpasan si . Za tebe moram neko drugo otvaranje...koje NE ZNAM.
vidim ja sa kim igram , znaš znanje , samo sam ja izuzetno brzabaš sam lepo igrao samo pervideh ono uzimanje pešaka bzvz

wauuu pa ne bih rekao da sam tako dobar kao što izgleda, koje crno znanjevidim ja sa kim igram , znaš znanje , samo sam ja izuzetno brza
Nisam učila šah , i možda te zbuni neki moj potez
Nisam školovala![]()
Ne laskam. Tako jeste . Ti i Ždraka će te me pobediti u skoro svakoj sporoj partiji .wauuu pa ne bih rekao da sam tako dobar kao što izgleda, koje crno znanje
Mene je Lj. Ljubojević posmatrao onlineumorijo sam se moram popit kaficu
ja sam mrzeo cugove, najkraće sam igrao 15 minuta po igraču
Moras da budes uigran da igras blic, mi koji redje igramo odgovara nam duze vremema tri minuta brateeeeeee. nisam odigrao partiju od bonbardovanja

kakve knjige ...rekla sam ti da nisam ništa učila .ne znam što si igrala c5 jel to po knjigama. bzv potez
, i da me ne drži mesto. Brzam , brzam.... 
ti si meni onako nekako kao talj što sam video par partijakakve knjige ...rekla sam ti da nisam ništa učila .
Samo igram .
Ljubojević je reko da imam dobre cvike ( za sunce ), i da me ne drži mesto. Brzam , brzam....
i kao reko da sam talenat , ali to je rekao iz pristojnosti
Ajde baci linkja bih odigrala jednu, dve maks, sada
ako je neko raspoložen