- Poruka
- 86.572
aaa pa rasturila me u 5 minutaSto se preda, da si zameniio lovca mogao si da izvuces remi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa pa rasturila me u 5 minutaSto se preda, da si zameniio lovca mogao si da izvuces remi.

Nisam te rasturila , samo si malo pogrešio. Mene je Ždraka rasturila.aaa pa rasturila me u 5 minuta
Da, al si se odbranio, izvlacite mnogo dobre poteze. Ja za 5 minuta ako ne previdim figuru nista od meneaaa pa rasturila me u 5 minuta

Sa zdrakom moras ozbiljno puna koncentracija.Nisam te rasturila , samo si malo pogrešio. Mene je Ždraka rasturila.
Ajd da se kao pravdam,da je bilo 5min plu 3sek drugacije bi bilo.Da, al si se odbranio, izvlacite mnogo dobre poteze. Ja za 5 minuta ako ne previdim figuru nista od mene

Ma manta mi se jos u glavi prebrzo je to za mene ali ajd velim da probam.i igrao si brzo , tako volim !

Pa imao si citavih 3 i po minuta za zavrsnicu. Mozda ne vidim al da di uzeo topa ostali bi ste sa po lovcem i topom?Ajd da se kao pravdam,da je bilo 5min plu 3sek drugacije bi bilo.
E ..biga da sam,da sam...Pa imao si citavih 3 i po minuta za zavrsnicu. Mozda ne vidim al da di uzeo topa ostali bi ste sa po lovcem i topom?

Ajd da se kao pravdam,da je bilo 5min plu 3sek drugacije bi bilo.
Ma nema veze, nisi napravio rokadu i to te zeznulo.E ..biga da sam,da sam...
Sta nisam znao...eno jos se zastava mlati!Što si čekao da istekne vreme? Nisi znao kako se predaje partija?

E to je poenta...jednostavno nisam stigao.Ma nema veze, nisi napravio rokadu i to te zeznulo.

Sta nisam znao...eno jos se zastava mlati!

Ja radim nocnu smenu. Posto sam od kuce mogao bih na licnom kompu da odigram koju ali ne bih da rizikujem da moram da prekidam zbog poziva. Tako da...neki drugi put.Jeste tu ?
KilavoHteo sam da vidim kako igra Truman.

Čuvaš prednost ?Ja radim nocnu smenu. Posto sam od kuce mogao bih na licnom kompu da odigram koju ali ne bih da rizikujem da moram da prekidam zbog poziva. Tako da...neki drugi put.

Cuvam da se ne osramotim. Protiv suncane zrake sam odigrao lose, ona je bas jaka. Eksploatisala je sve moje slabosti. Zasluzuje mnogo veci rejting od tog koji ima.Čuvaš prednost ?
( Šalim se )
Doći će dan.Sutra?Cuvam da se ne osramotim. Protiv suncane zrake sam odigrao lose, ona je bas jaka. Eksploatisala je sve moje slabosti. Zasluzuje mnogo veci rejting od tog koji ima.
moze sutra...javljam se ovde kad budem mogao.Doći će dan.Sutra?
Daj mi link ako ti nije mrsko. 5 minHoću ja
registrovani ili anonimni ?Daj mi link ako ti nije mrsko. 5 min