Richard R. Evermore
Domaćin
- Poruka
- 3.031
Tek sad vidoh da ima turnir; a i jaki ste za mene.Šta je ovo, samo četvoro prijavljenih??? Zar me baš toliko mrzite.![]()

Tek sad vidoh da ima turnir; a i jaki ste za mene.Šta je ovo, samo četvoro prijavljenih??? Zar me baš toliko mrzite.![]()
da, nismoSa tobom nisam ni igrao.
al si komplikovan...uloži volju da zamisliš!ne verujem da takve osobe mogu biti ružne
badri, ti si samo tri odigraoSa tobom nisam ni igrao.
Ni sa Guede nisam, dva puta sa Mrir2, jednom pat, jednom pobedio.da, nismo
Hajdeizvini kasno sam vidio
hoce li sad neko jedan mec?
Znači Joda je uradio dobar posao.Badri je napredovao od zadnjih mesec dana, sećam se prvih partija s njim, ovo sad je vasiona naspram onog od pre
Bodri, nastavi da vežbaš. Imaš na lichessu taktičke probleme i otvaranja. Imaš potencijala, samo cepaj!Znači Joda je uradio dobar posao.
Da mu se zahvalim.
Bravo
na mom si čigraoSa tobom nisam ni igrao.
Uticalo je što sam mislio da je neki stvarni problem i nijesam htio da sebi kvarim raspoloženje da se opet bakćem s tim.pogrešio si, kod mene je prost ulazak
Igram tamo i često mi stižu poruke da su moji prethodni protivnici varali. Nemam pojma kako ih otkrivaju.Sad sam odigrao partiju na chess.com i ne mogu a da se ne otmem utisku koliko su tu igrači jači. Igrač od 1500 na tom sajtu mnogo je jači od 1500 na lichessu.
Neki mozda varaju ali cisto sumnjam da vecina to radi...Igram tamo i često mi stižu poruke da su moji prethodni protivnici varali. Nemam pojma kako ih otkrivaju.
Takođe, nije neobično da neko vrlo jak igra sa naloga koji ima rejting 700-800, čak i niže. I onda te odere za bodove.
Naravno da ne, ali ima ih jedan deo.Neki mozda varaju ali cisto sumnjam da vecina to radi...
Ja pratim FM Taseva na Tubeu i on se stalno pali da mu protivnici koriste "mašine", sigurno da ima toga, i meni su nekoliko puta dodali poene nakon nekog vremena jer je protivnik varao.Naravno da ne, ali ima ih jedan deo.
jel hoceeeeeeeeeeeeeeeee nekoooooooooooooooo
Hajde ako želiš sad.jel hoceeeeeeeeeeeeeeeee nekoooooooooooooooo