MOST6 Buduća legenda Poruka 34.479 02.02.2022. u 23:37 - Šah mat: Ništa od rata #102 Kako ništa od rata? Ne vidi se tlo od ruskih tenkova i pješaštva. Vjerujte mi na riječ, živa istina!
Nikac od Rovina Veoma poznat Poruka 10.184 03.02.2022. u 22:33 - Šah mat: Ništa od rata #103 Mr.Infinity: Šah mat: Ništa od rataBrisel -- NATO ne planira da pošalje borbene trupe u Ukrajinu, izjavio je prvi čovek te alijanse Jens Stoltenberg. Kliknite za proširenje... Pa Nije se valjda nesto drugo ocekivalo Obicne zapadne fasisticke pichkice.
Mr.Infinity: Šah mat: Ništa od rataBrisel -- NATO ne planira da pošalje borbene trupe u Ukrajinu, izjavio je prvi čovek te alijanse Jens Stoltenberg. Kliknite za proširenje... Pa Nije se valjda nesto drugo ocekivalo Obicne zapadne fasisticke pichkice.
Specimen Assault Zainteresovan član Banovan Poruka 488 03.02.2022. u 23:04 - Šah mat: Ništa od rata #104 Nikac od Rovina: Pa Nije se valjda nesto drugo ocekivalo Obicne zapadne fasisticke pichkice. Kliknite za proširenje... Vi ste ti koji niste imali hrabrosti napasti. Zort od Azova čini svoje
Nikac od Rovina: Pa Nije se valjda nesto drugo ocekivalo Obicne zapadne fasisticke pichkice. Kliknite za proširenje... Vi ste ti koji niste imali hrabrosti napasti. Zort od Azova čini svoje
Nikac od Rovina Veoma poznat Poruka 10.184 03.02.2022. u 23:07 - Šah mat: Ništa od rata #105 Mi cemo ovo Mi cemo Ono...oblijecu oko Rusije ko kiša oko Kragujevca a ne smiju Kalinjingrad poprijeko pogledati samo laju zapadni usljivi kerovi
Mi cemo ovo Mi cemo Ono...oblijecu oko Rusije ko kiša oko Kragujevca a ne smiju Kalinjingrad poprijeko pogledati samo laju zapadni usljivi kerovi
bejsbol šljunaq Zainteresovan član Banovan Poruka 387 03.02.2022. u 23:12 - Šah mat: Ništa od rata #106 Nikac od Rovina: Mi cemo ovo Mi cemo Ono...oblijecu oko Rusije ko kiša oko Kragujevca a ne smiju Kalinjingrad poprijeko pogledati samo laju zapadni usljivi kerovi Kliknite za proširenje... Možda ih puštaju da umru od gladi Podsetimo da su redovi za hleb u moskvi legendarni
Nikac od Rovina: Mi cemo ovo Mi cemo Ono...oblijecu oko Rusije ko kiša oko Kragujevca a ne smiju Kalinjingrad poprijeko pogledati samo laju zapadni usljivi kerovi Kliknite za proširenje... Možda ih puštaju da umru od gladi Podsetimo da su redovi za hleb u moskvi legendarni
Nikac od Rovina Veoma poznat Poruka 10.184 03.02.2022. u 23:14 - Šah mat: Ništa od rata #107 Zapadni fasisticki usljivi kerovi laju brze,bolje,jace nego Sve i jedan avlijaner na ovome svetu