Sadam je bio bolji!

Salvantis:
Pa jest' zabole te za 600.000 mrtvih Iracana, ali se ziv istraumiras kad Putin navodno rokne jednog svog spijuna u Londonu :roll:

Sada ces ti meni da kazes, kako nisi mesecima imao apetit, i nisi mogao da spavas zato sto se 600 000 Iracana , pretezno pobilo medju sobom??? :confused:

Necemo te fore , tigre......malo je degutantno.......verujem da ne prodje dan, da se ne pomolis za duse mrtvih Iracana :roll:

A ubistvo novinara je nesto sto ima siru konotaciju , i na neki nacin je vezano i za nas, jer, ako ovde postoji toliko ljubavi prema rusima i Putinu, voleo bi da znam koga to Srbi obozavaju i nazivaju bratom..........ako je stvarno naredio ubistvo novinarke i eks spijuna, onda meni ne prija takvo drustvo, ali sam siguran da ce dobiti jos vecu popularnost , u Srbiji, kao KGB ubica.

Torrente-BG:
Generalni sekretar UN Kofi Anan tvrdi da je američka invazija na Irak živote običnih ljudi pretvorila u pakao!
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Kofi Anan izjavio je bez okolišanja da je u Iraku u toku građanski rat, čime je izneo daleko oštriju ocenu nego pre svega nekoliko meseci, kada je rekao da Irak klizi u takvu vrstu sukoba. Anan je, u ekskluzivnom intervjuu za BBC, priznao da je američka invazija Iraka bila jedan od najtežih trenutaka njegovog desetogodišnjeg mandata na čelu svetske organizacije. Anan, koji već mesecima upozorava da Irak klizi u građanski rat, kaže da je situacija u toj zemlji još gora od toga.

On je dodao da je rat 2003. godine, za koji kaže da mu je žao što nije uspeo da ga spreči, živote običnih Iračana učinio gorim nego za vreme Sadama Huseina.

Pa, Anan zavrsava svoju karijeru, zar ne?

A i izabrali su vec sledeceg Generalnog sekretara, ne znam samo kada stupa taj na scenu.

Meni ovo vise lici na ogorcenost sto odlazi sa tog mesta a, ko zna, mozda ga je spopalo i kajanje?!?

misoni:
Стоји да си у праву.Али,као што сам већ негде написао,кад би сви мислили исто,боље би било да се разиђемо.Истомишљеници и пензоси могу причају о шаху и лепом времену.С истомишљеницима не можеш ни да се посвађаш...:)

Naravno........... :wink:

inagadadavida:
Sada ces ti meni da kazes, kako nisi mesecima imao apetit, i nisi mogao da spavas zato sto se 600 000 Iracana , pretezno pobilo medju sobom??? :confused:

Necemo te fore , tigre......malo je degutantno.......verujem da ne prodje dan, da se ne pomolis za duse mrtvih Iracana :roll:

A ubistvo novinara je nesto sto ima siru konotaciju , i na neki nacin je vezano i za nas, jer, ako ovde postoji toliko ljubavi prema rusima i Putinu, voleo bi da znam koga to Srbi obozavaju i nazivaju bratom..........ako je stvarno naredio ubistvo novinarke i eks spijuna, onda meni ne prija takvo drustvo, ali sam siguran da ce dobiti jos vecu popularnost , u Srbiji, kao KGB ubica.
Iskreno situaciju u Iraku pratim vise nego ove domace lopove i njihove partijske kurire, i mnogo mi je zanimljivija od toga "dal su divlji radikali jurili cediste lopatama kad su im ovi prelepljivali plakate, i dal su ovima ispali spricevi dok su bezali :roll: ".

I definitivno, smatram da je Irak trenutno ubedljivo najbitniji dogadjaj u svetskoj politici, koji ima manje ili vece posledice na citavu planetu, pa i na nas. Plus, priznajem da nisam objektivan i da uzivam u tome sto SAD dobija po uobrazenoj, arogantoj njusci (sto takodje ima veze sa nama i onime sto su nam radili).
A da ne jedem i ne spavam; jeste da mi je iskreno zao tih ljudi, ali izgleda ne bas toliko, bilo bi malo previse :-( .

I da, za bivse ruske spijune me extra zabole. Da se nisu igrali vatrom ne bi se opekli ;)

Salvantis:
Iskreno situaciju u Iraku pratim vise nego ove domace lopove i njihove partijske kurire, i mnogo mi je zanimljivija od toga "dal su divlji radikali jurili cediste lopatama kad su im ovi prelepljivali plakate, i dal su ovima ispali spricevi dok su bezali :roll: ".

I definitivno, smatram da je Irak trenutno ubedljivo najbitniji dogadjaj u svetskoj politici, koji ima manje ili vece posledice na citavu planetu, pa i na nas. Plus, priznajem da nisam objektivan i da uzivam u tome sto SAD dobija po uobrazenoj, arogantoj njusci (sto takodje ima veze sa nama i onime sto su nam radili).
A da ne jedem i ne spavam; jeste da mi je iskreno zao tih ljudi, ali izgleda ne bas toliko, bilo bi malo previse :-( .

I da, za bivse ruske spijune me extra zabole.

Najzad nesto iskreno.......priznaces da je u ljudskoj prirodi, da nas sve , u principu zabole ona stvar i za Iracane, i za ruske spijune........i to je normalno. Oni koji prelaze u empatiju, se vec tretiraju lekovima...........

Dakle, tu se slazemo, da Irak gledamo kao dobar akcioni film, u kome eto navijamo za neku od strana........bez previse emocija......

S tim sto ja ne navijam za muslimansku bracu, koja su klala po Bosni, nista vise nego za amere, koji su opet bombardovali Srbiju...........tu su mi nereseno.........

Drugo je interes........smatram da je u interesu celog covecanstva, da se divlje tiranije zauvek izbrisu sa lica zemlje.......i tu navijam da Irak postane demokratska zemlja, sto je naravno , utopija..........U celom arapskom svetu, samo je Liban kako rekoh dostigao zavidan stepen demokratije............

A da ameri dobijaju batine u Iraku , je smesno.......oni jednostavno nemaju interesa da se vise ebavaju sa onim ludacima.....i zato je americka javnost i kaznila Busha , zbog svojih privatnih ratova, kostao je ameriku i para i zivota............

inagadadavida:
Da, pretpostavlja se da ce amerikanci za dve godine , potpuno povuci trupe iz Iraka.
Jednostavno, americka javnost nije spremna da podrzava Bushove izlete po svetskim vukoyebinama, i on je zato ozbiljno hendikepiran pred buduce izbore..........

To je odlicna vest , za vecinu amerikanaca, a kako ce biti Iracanima, kada ne bude nikoga da ih bar koliko toliko primiri u omiljenom nacionalnom sportu, klanja pripadnika druge etnicke skupine...........budemo videli...

U svakom slucaju, pobornik sam vecinskog misljenja u SAD , da amerika nije duzna da obara tiranine u drzavama , koje ne znaju da zive drugacije nego pod nozem i cizmom nekog tiranina..........

Значи признао си пораз твојих. Пропало "увођење демократије" 8-)
Е што нису раније дошли памети па и нас на Балкану оставили. Пошто смо ми Срби почетком 90-их били најјачи... :twisted: 8-)

Salvantis:
Jel ti neko nekada vec rekao da si izmedju ostalog i rasista :D

А то је видиш чудно будући да се Којен родио такорећи међу њима - у Каиру. Можда има неке комплексе ако га је неки Турчин тако лошег направио... :roll:

Back