Pa pazi seko, neće amerikanci dozvoliti da sav teret ( eventualno) padne na njihova leđa. Trošak se mora rasporediti ravnomerno.![]()
a presuda obvezujuća za hrvate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pazi seko, neće amerikanci dozvoliti da sav teret ( eventualno) padne na njihova leđa. Trošak se mora rasporediti ravnomerno.![]()
a presuda obvezujuća za hrvate???

Dragi moji, suce federalnog suda imaju predsjednik SAD-a , odnosno administracija. Nakon prve presude moguće su još 3 žalbe , i na kraju sam Predsjednik može komutirati odluku federalnog suda.
Spustite se na zemlju.

Ko je reko da je obavezujuća.
Kažem ako EVENTUALNO bude bilo kakve vansudske nagodbe ili presude, teret se mora podeliti ravnomerno.
Iz više razloga. Kao prvo ova agencija ili šta već će naći način da deo EVENTUALNIH troškova podeli sa drugom ugovornom stranom.
samo tužite 
Dragi moji, suce federalnog suda imaju predsjednik SAD-a , odnosno administracija. Nakon prve presude moguće su još 3 žalbe , i na kraju sam Predsjednik može komutirati odluku federalnog suda.
Spustite se na zemlju.

Nije mi jasno zašto se opiru Hrvati, kada dobro svi znamo da nisu imali šanse protiv Srba bez pomoći Amera. Nemačke i Nato pakta...

...ali ti tema ...IMA LOŠ TAJMINGDragi moji, suce federalnog suda imaju predsjednik SAD-a , odnosno administracija. Nakon prve presude moguće su još 3 žalbe , i na kraju sam Predsjednik može komutirati odluku federalnog suda.
Spustite se na zemlju.
vecc sam jucer napisala u SAD mozes tuziti i psa i da tuzba bude prihvacena...
jedino ce se od ovoga napuniti dzepovi advokata srpskog porijekla...
iako bi bilo zanimljivo znati otkuda im ugovor o suradnji sa RH
Borna je u pravu. Dobro je da je pokrenut proces, ali nemojmo gajiti lažne nade - spustimo se na zemlju.
Ma nemaš brige. Najbitnije je da se o tome priča, da se malo aktuelizuje. Promocija tog slučaja je važnija od bilo kakve presude.![]()
Što duže proces bude traj'o to će biti priča aktuelnija. Na kraju će Ameri reći u stilu "isključivi krivac za zločine je hrvatska vojska, mi smo ih obučavali za borbu a nismo mi mogli znati šta će kasnije uraditi sa civilima"
Ako Srbi i dobiju proces i zarade koju šušku neće da škodi![]()
Srpski supermeni...
Bitno je da vi imate šanse još štošta pogubiti u idućih 10-20 god!!!
pa ne razumijem šta ćete vi imati od aktualizacije ? .

Gle, iluzorno je očekivati da će američki sud osuditi američke uticajne generale-penzose zbog tamo nekih Srba. Možda hoće ali ne verujem. Pošto se etničko čišćenje u Oluji više ne može osporavati, Ameri će jednostavno reći da oni ne snose odgovornost za to nego hrvatski generali i država. Dakle još jedno mrcvarenje hrvatske strane nadam se.
Ako se proces izgubi i bude bilo potrebno platiti troškove, nema veze bitno da oni kažu kako su Hrvati isključivi krivci za to. Od presude američkim starkeljama bitnije je da se opet kaže da su Hrvati krivi za to. Gradivo se mora utvrditi, ponavljanje je majka učenja.![]()
i kad mi budemo krivi za sve kome ćete nas tužiti![]()
Ako je prihvatio tužbu, šta to znači Slavonija?Čikago -- Sud u Čikagu prihvatio je tužbu srpskih organizacija protiv američke kompanije MPRI optužene "za učešće u genocidu i progonu 200.000 Srba iz Krajine".
" Federalni sud u Čikagu pozvao je obe strane da do kraja septembra ugovore vansudsku nagodbu. Ako MPRI ne pristane na odštetu, počeće veliki proces vredan 10 milijardi dolara", izjavila je Slavica Petrović, glavna urednica lista "Ogledalo" , koji prati ovaj slučaj.

Ova tuzba ce pedantno da stoji u fijoci, s kojom ce Ameri lezerno da ucenjuju Hrvate za sve sto im bude potrebno.
Ako je prihvatio tužbu, šta to znači Slavonija?
Zašto bi sud davao rok za vansusku nagodbu, pa onda da prosledi kome tuženom, tužiocu?![]()