SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo Crvenokosa Libertarijanka priča o Color revolution i veruje da će Vojska podržati Trampa, odnosno konzervativce odnosno narod.
Šta vi mislite momci? Da li je u pravu? Da li će Marinci i Nacionalna Garda podržati Trampa?
Obični vojnici, ne generali i pukovnici... Tramp će probati da preuzme komandu, tako se čini, sve se više zaoštrava retorika i sve se češće priča o Vojsci i Color revolution.

@Straks92

Strakse mi smo narod čiji su JNA heroji poput generala Trifunovića predali 400-500 tenkova iz Varaždina Hrvatima i pobegli i ostavili goloruk narod Krajine da se sam brani. Smešno i tužno istovremeno.:lol:
Ali da li su Amerikanci takvi? Pa vidiš da je čak i ova moja voljena Crvenokosa spremna da ratuje :lol:
Ali sve mi se čini da Tramp nije general Adžić ili Trifunović...:lol:
Jeste da ni njegovi neprijatelji nisu Slovenački vatrogasci i Udruženje lovaca i prepeličara Slovenije, ali opet mi se čini da neće da se preda tako lako.:lol:

Mislim vidiš.:lol:

@Straks92

Strakse mi smo narod čiji su JNA heroji poput generala Trifunovića predali 400-500 tenkova iz Varaždina Hrvatima i pobegli i ostavili goloruk narod Krajine da se sam brani. Smešno i tužno istovremeno.:lol:
Ali da li su Amerikanci takvi? Pa vidiš da je čak i ova moja voljena Crvenokosa spremna da ratuje :lol:
Ali sve mi se čini da Tramp nije general Adžić ili Trifunović...:lol:
Jeste da ni njegovi neprijatelji nisu Slovenački vatrogasci i Udruženje lovaca i prepeličara Slovenije, ali opet mi se čini da neće da se preda tako lako.:lol:

Mislim vidiš.:lol:
Previše si na tviteru kao i Tramp, ume da pomuti rasudjivanje i više nego krsta. :lol:

Previše si na tviteru kao i Tramp, ume da pomuti rasudjivanje i više nego krsta. :lol:
Znaš kako, mnoge stvari u životu ili čak skoro sve se svode na ODABIR PRAVIH LJUDI.
Ono kad ti kažu da se "ne pravi pita od govana" obično se misli na to.
Kada je reč o politici i političkim stvarima u USA ja sam na primer odabrao Crvenokosu i još par ljudi i to mnogo, mnogo pre ovih ludila sa Trampom.

Ovo su njena rasuđivanja, ne moja... Ako neko greši, ona greši, ne ja, a ja samo ako joj verujem, a verujem joj baš mnogo.

To je sve osveta Trampa za ono što su njemu radili preko russiagate i impičmenta. Sad će on to da radi Bajdenu. Ima nešto zajedničko za oba procesa a to je da niti su demokrate impičmentovale Trampa a neće ni Tramp srušiti Bajdena. Čista igra živaca i nerviranje.
I ja ispadam nerealan?:lol:
Pa čoveče ti pričaš ko da je on predao vlast.:lol:
A NIJE i priča da NEĆE !! :lol:

Tramp je po meni budala jer je morao da nađe neki dogovor sa istinskim vladarima Amerike, a ne da se ovako yebava i rizikuje sve zbog svoje sujete.
Mislim on ima porodicu, decu, unuke i gura prst u oko najmoćnijim ljudima na svetu pa to je recept za kompletnu katastrofu.

Jeste moji libertarijanci su pohitali ka Trampu u nadi da sprovedu svoje libertarijanske ideje i proguraju svoje kadrove, jer su videli prazan prostor i šansu za sebe, a i odgovora im Tramp poprilično, međutim Rand Paul je svestan da ne sme uopšte mnogo i agresivno da podržava Trampa ili se i njemu smeši kraj političke karijere...

Šta bih ja uradio? Moraš imati dogovor, a ako je dogovor igrati kako oni kažu onda je tako... Bolje nego ovakva ludila...
Tramp je sam zasro i sve rizikuje ovako.
zasto je ovo ludilo,
a kompromis sa istinskim vladarima-nije,
valjda je obrnuto,
a on hoce jednom da stane na put tome

Rekao je mnogo toga što totalno protivreči tome...
Sad sam proceni šta je istina.
Ja više čak ni ne podržavam Trampa.

Лик је и 2016. причао да су избори намештени и спремао се да кука као и сада па је добио те изборе. После је као формирао неке комисије које су истраживале крађе и наводних три милиона гласова илегалних миграната од чега није било ништа и комисија је распуштена без резултата. појео вук магарца.

Па ти веруј њему. Можеш о истом трошку и Вучићу да верујеш.

Zato što za početak cela porodica može da mu strada. Pa onda ko sve još vidi sama ako se desi građanski rat.
stradace ih mnogo vise ako se s njima pravi dogovor,
jer u stvari s njima nema dogovora,
oni zele apsolutnu moc,
a zasto se niko ne pita, zasto oni ne popuste,
zasto se ne predaju, zasto ne priznaju, zasto se ne povuku,
zasto tramp mora da popusti, zarad mira u kuci

Evo Crvenokosa Libertarijanka priča o Color revolution i veruje da će Vojska podržati Trampa, odnosno konzervativce odnosno narod.
Šta vi mislite momci? Da li je u pravu? Da li će Marinci i Nacionalna Garda podržati Trampa?
Obični vojnici, ne generali i pukovnici... Tramp će probati da preuzme komandu, tako se čini, sve se više zaoštrava retorika i sve se češće priča o Vojsci i Color revolution.

Та жена је скроз луда.

Треба јој терапија.

🚑

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back