FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.431
I biće ga sve manje. Ovo boldovano posebno, jeb*š abortusMuškarci će glasati za republikance zbog ekonomije a žene za demokrate zbog abortusa.
Tu je podela i na belce vs obojene.
Nema mira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I biće ga sve manje. Ovo boldovano posebno, jeb*š abortusMuškarci će glasati za republikance zbog ekonomije a žene za demokrate zbog abortusa.
Tu je podela i na belce vs obojene.
Nema mira.
Sve što oni guraju automatski smatraj za loše. Sami su krivi za to.Medjutim, kada vidim kakvi sumanuti, autodestruktivni ekstremisti guraju to pravo u prvi red, onda se zamislim..
Slazem se, sami pali, sami se ubili.Sve što oni guraju automatski smatraj za loše. Sami su krivi za to.
Sve u istoriji ima svoje amplitude pa tako i politika, kad jedna opcija dominira i postane bezobrazna i nepodnošljiva, ova druga je zbaci milom ili silom...Slazem se, sami pali, sami se ubili.
Ukoliko se dogodi konzervativna revolucija, najodgovorniji za nju biti ce upravo oni koji su je najmanje prizeljkivali.
Slazem se.Sve u istoriji ima svoje amplitude pa tako i politika, kad jedna opcija dominira i postane bezobrazna i nepodnošljiva, ova druga je zbaci milom ili silom...
Cak se ni ondasnji velegradovi nisu cinili toliko losima... pa cak je i... bozemioprosti sto cu sada napisati... ali cak je i Kalafonjrija sezdesetih bila lijepo mjesto za zivot.
drugim rečima, teoretišeš?
да осим што тај циклус не постоји и свет у ком живимо је фаталистичан. Грци су имали своја највећа достигнућа пре 2000 година.Slazem se.
Na zalost, mi kao pojedinci ne mozemo na to utjecati, tek imati srecu ili peh biti rodjeni u vremenu koje generalno pokrece odredjeni "Zeitgeist".
![]()
Sta bi dao da sam imao priliku zivjeti u postratnoj SFRJ (ne salim se).
A sta bi tek dao da sam bio rodjen u postratnoj zapadnoj Europi.
I na kraju, ne mogu zamisliti privilegij da sam imao priliku prozivjeti svoje najbolje godine u ruralnoj Americi u razdoblju od 50-ih do kraja 80-ih godina proslog stoljeca.
Cak se ni ondasnji velegradovi nisu cinili toliko losima... pa cak je i... bozemioprosti sto cu sada napisati... ali cak je i Kalafonjrija sezdesetih bila lijepo mjesto za zivot.
Није могао да прогласи нелегитимним већ нелегалним. Не може суд бити нелегитиман већ нека одлука.U demokratijama, postoji odvojednost izvrsne i sudske vlasti. Odluke vrhovnog suda su obavezujuce za sve ukljucujuci i vlast. Tako su nas ucili.
Medjutim u SAD danas je Bajden ponistio odluku americkog vrhovnog suda o abortusu , i korak dalje, citav sud proglasio nelegitimnim.
To je najbolji dokaz da SAD nije demokratija vec cista diktatura Sorosevaca i Globalista duboke drzave.
Tema je autorska.
Moć američkog predsjednika je ograničena, jer savezne države mogu donijeti zakone kojima bi se limitiralo pravo na pobačaj i pristup kontracepciji, pa predsjednikova uredba ima samo ograničeni uticaj.
Pricamo o nekim ljepsim vremenima, nije ni Kalafonjrija oduvijek bila rasadnik zla.
Da, apsolutna istina u ciklusima.Slazem se.
Na zalost, mi kao pojedinci ne mozemo na to utjecati, tek imati srecu ili peh biti rodjeni u vremenu koje generalno pokrece odredjeni "Zeitgeist".
![]()
I na kraju, ne mogu zamisliti privilegij da sam imao priliku prozivjeti svoje najbolje godine u ruralnoj Americi u razdoblju od 50-ih do kraja 80-ih godina proslog stoljeca.
Postojao je i tada nego je tesko uocljiv i ciklusi su bili mnogo duzi. Zove se dekadencijaда осим што тај циклус не постоји и свет у ком живимо је фаталистичан. Грци су имали своја највећа достигнућа пре 2000 година.
Ja se razumem prilicno u pravo
Не може читав суд бити нелегитиман. Сигуран си да умеш да објасниш разлику између легалности и легитимности ?Ja se razumem prilicno u pravo i znam da se odluka vrhovnog suda ne moze ponistiti od strane predsednika i da je tako nesto potpuno neustavno.
Ne zna. Zato podmece sto nije receno.Не може читав суд бити нелегитиман. Сигуран си да умеш да објасниш разлику између легалности и легитимности ?
Da se pridružim, sa zadovoljstvom, tvom vremeplovu (ocena od 1 do 10):...
Ti si lud i zbunjen , možda nekada si bio normalan.U demokratijama, postoji odvojednost izvrsne i sudske vlasti. Odluke vrhovnog suda su obavezujuce za sve ukljucujuci i vlast. Tako su nas ucili.
Medjutim u SAD danas je Bajden ponistio odluku americkog vrhovnog suda o abortusu , i korak dalje, citav sud proglasio nelegitimnim.
To je najbolji dokaz da SAD nije demokratija vec cista diktatura Sorosevaca i Globalista duboke drzave.
Tema je autorska.
Niko ne brani ženama da rode , zombirani.Zastitnik ubica nerodjene dece.
Satanizovani Bajden.
Prekrsice ustav ako treba, uvesti i diktaturu samo da se i dalje ubijaju bezgresna deca.
I ti to podrzavas. Djavo te je uzeo pod svoje.