Sad je jasno ko ima teritorijalne pretenzije - Grčka

Original postavio Treća Pogledaj poruku
Da iole poznaješ istoriju ne bi donosio ovakve zaključke. Makedonija jeste grčka teritorija. To što je današnja MAkedonija preuzela taj naziv i nazivaju se Makedoncima nema veze sa vezom. Ne znam koje su oni nacionalnocti. Kao Makedonci, ali šta je to? Grčka se bori da se ne uništava istorija i njihovo pravo. Nemam vremena ni želje da pojašnjavam. Uglavnom, Makedonija je oblast u severnoj Grčkoj. Današnja BJR Makedonija je nešto deseto. Aleksandar Veliki nije Makedonac u današnjem smislu, već je iz te severne grčke Makedonije. To pitanje nacionalnosti, pripadnosti u vezi sa Makedonijom je jako zanimljivo i trebalo bi oni i Grci da srede taj problem. Nije u redu da napadaš Grke za fašizam i šta sve ne. To nije istina. Prosto, pogrešno tumačiš vesti.
A cija je Pirinska

Samo sam pitao "Trecu" posto ona kaze da je Makedonija Grcka teritorija, to znaci da je i Pirinska Makedonija Grcka.
Niko nista ne poklanja ako se sam ne izboris.
I mi smo imali Solun ,Epir.....

На ускрс 1346.г. уз присуство Бугарског патријарха, светогорских монаха и српске властеле Душан је проглашен за цара Србљем и Грком.

au bre di ti ode.pa necemo se sada vracati u vreme kad je adam drpio jabuku.
istorija se racuna od prvi sveski rat pa na ovamo.

Da iole poznaješ istoriju ne bi donosio ovakve zaključke. Makedonija jeste grčka teritorija. To što je današnja MAkedonija preuzela taj naziv i nazivaju se Makedoncima nema veze sa vezom. Ne znam koje su oni nacionalnocti. Kao Makedonci, ali šta je to? Grčka se bori da se ne uništava istorija i njihovo pravo. Nemam vremena ni želje da pojašnjavam. Uglavnom, Makedonija je oblast u severnoj Grčkoj. Današnja BJR Makedonija je nešto deseto. Aleksandar Veliki nije Makedonac u današnjem smislu, već je iz te severne grčke Makedonije. To pitanje nacionalnosti, pripadnosti u vezi sa Makedonijom je jako zanimljivo i trebalo bi oni i Grci da srede taj problem. Nije u redu da napadaš Grke za fašizam i šta sve ne. To nije istina. Prosto, pogrešno tumačiš vesti.

ma pusti ih .bas me zabole i za grci i za makedonci.al me nervira to sto su se makedonci odrekli i slovenstva samo da bi se prikazali da su aleksandrovi potomci.
pa ako su stvarno njegovi potomci onda ne mogu da svojataju istovremeno i samuila jer je on bio sloven.pa sta su onda ajd vec jednom da se odluce.

kako stvari stoje samo mi srbi ispadosmo sloveni na balkan.svi ostali su il iliri il anticki makedonci il persijanci il gepidi il karantanci.niki bre nece da je sloven.
doduse ja zivim u mesia superior pa ko zna jednog dana ce neki mlohavi da nas proglasi za superiorni mesijanci.i ostadose samo luzicki srbi ko jedini juzni sloveni

Back