a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.213
Original postavio Treća Pogledaj poruku
Da iole poznaješ istoriju ne bi donosio ovakve zaključke. Makedonija jeste grčka teritorija. To što je današnja MAkedonija preuzela taj naziv i nazivaju se Makedoncima nema veze sa vezom. Ne znam koje su oni nacionalnocti. Kao Makedonci, ali šta je to? Grčka se bori da se ne uništava istorija i njihovo pravo. Nemam vremena ni želje da pojašnjavam. Uglavnom, Makedonija je oblast u severnoj Grčkoj. Današnja BJR Makedonija je nešto deseto. Aleksandar Veliki nije Makedonac u današnjem smislu, već je iz te severne grčke Makedonije. To pitanje nacionalnosti, pripadnosti u vezi sa Makedonijom je jako zanimljivo i trebalo bi oni i Grci da srede taj problem. Nije u redu da napadaš Grke za fašizam i šta sve ne. To nije istina. Prosto, pogrešno tumačiš vesti.
A cija je Pirinska
Samo sam pitao "Trecu" posto ona kaze da je Makedonija Grcka teritorija, to znaci da je i Pirinska Makedonija Grcka.
Niko nista ne poklanja ako se sam ne izboris.
I mi smo imali Solun ,Epir.....
На ускрс 1346.г. уз присуство Бугарског патријарха, светогорских монаха и српске властеле Душан је проглашен за цара Србљем и Грком.
au bre di ti ode.pa necemo se sada vracati u vreme kad je adam drpio jabuku.
istorija se racuna od prvi sveski rat pa na ovamo.