sabirno prodajni centar

ja ne znam kome je skupo 153 dinara za satorsko?nema nikakvih vrsta oruzja, cak ni trofejnog.Uniforma se zove M-89, a ne 88.Treba doci i videti.na forumu se moze samo pricati, a treba ipak doci i videti sta ima.Od svacega po nesto i za svakoga po nesto

Pre m89,je bila maskirna isti model kao m89 samo sitnija sara,radio Maribor,to je i sluzbeno bila m88 nazvana od strane vojske koliko sam malopre obavestena,i radjena je u ogranicenoj seriji,pa je kasnije ista takva radjena kao m89 posto je Slovenija istupila i sastava federacije pa je materijal koji je bio uvozen za m88,bio preskup za te godine,odluceno je da se u nabavke maskirnog materijala ode na istok,te su nas cesi i rumuni snabdevali potrebnim maskirnim materijalom,s tim sto je sara krupnija,nisu imali tehnickih mogucnosti za pravljenje sitnije sare i kvalitetnijeg materijala,i tako je nastala m89,koja je i pre nego da ju je obukla cela vojska,uvedena m93,a postojala je i opitna serija tamno teget i smb m89,koja nije usla u upotrebu vec su je vecinom nosila civilna lica,majstori,magacioneri i sl.,zato sam i pitala za m88,i ta uniforma postoji pod tim nazivom jer je i uradjena od strane sektora za logistiku,intendantske uprave i opitnog centra,1988 godine,a krajem 90-te je odobrena proizvodnja i upotreba u os sfrj,jer je prosla potrebna testiranja-tekst je prepisan sa maila koji mi je poslao prijatelj-pa s toga opet pitan da li je ima u sabirno prodajnom centru.

Pre m89,je bila maskirna isti model kao m89 samo sitnija sara,radio Maribor,to je i sluzbeno bila m88 nazvana od strane vojske koliko sam malopre obavestena,i radjena je u ogranicenoj seriji,pa je kasnije ista takva radjena kao m89 posto je Slovenija istupila i sastava federacije pa je materijal koji je bio uvozen za m88,bio preskup za te godine,odluceno je da se u nabavke maskirnog materijala ode na istok,te su nas cesi i rumuni snabdevali potrebnim maskirnim materijalom,s tim sto je sara krupnija,nisu imali tehnickih mogucnosti za pravljenje sitnije sare i kvalitetnijeg materijala,i tako je nastala m89,koja je i pre nego da ju je obukla cela vojska,uvedena m93,a postojala je i opitna serija tamno teget i smb m89,koja nije usla u upotrebu vec su je vecinom nosila civilna lica,majstori,magacioneri i sl.,zato sam i pitala za m88,i ta uniforma postoji pod tim nazivom jer je i uradjena od strane sektora za logistiku,intendantske uprave i opitnog centra,1988 godine,a krajem 90-te je odobrena proizvodnja i upotreba u os sfrj,jer je prosla potrebna testiranja-tekst je prepisan sa maila koji mi je poslao prijatelj-pa s toga opet pitan da li je ima u sabirno prodajnom centru.

Teget M89 je zaživela u Ratnoj mornarici, dok su SMB varijantu koristili tenkisti.

U jednom kampu u Crnoj Gori,vidio sam gumene rezervare za vodu,jeli možda toga ima kod vas?:think:Usput bih, ako još ima, uzeo i par šatorskih krila. Hvala na informaciama!!:super:

bio sam juce tih rezervoara gumenih ima manjih i vecih a ostalo je tiha jeza mozda samo starih uniformi da valja. izgleda da sve opet ide ispod ruke ili preko veze. video sam dva rasturena dvogleda krsne skije, stolice, gitare, nekih uredjaja iz pra istorije, pa ne preporucujem posetu istom. meni je u blizini al opet sam izgubio sat vremena. :think:

Sabirno prodajni centar ima sudove za vodu od 20l po ceni od 23,60 din, sudove za vodu od 100l po ceni od 354 dinara, sudove za vodu od 300l po ceni od 1003 dinara.Molio bih kupce da svoje subjektivne impresije ne iznose u toj negativnoj konotaciji, pogotovo ne u onoj koja navodi na pomisao da se u sklopu prodaje zalazi u sivu zonu!Svaka roba ima svoga kupca, ipak je to rashodovana roba!Sabirno prodajni centar nije robna kuca!

KOMPLET VOJNA OPREMA
MASKIRNE PANTALONE,JAKNE ,PRSLUCI BORBENI,SAPKE ,ZASTAVE,RUKAVICE,DVOGLDI, SLEMOVI,OBUCA,PRIBORI ZA JELO,CUTURE,KAMUFLAZNE MREZE ,VRECE ZA SPAVANJE, 700 VOJNIH ARTIKALA!!!!!!!!

KATALOSKA PRODAJA POSALJITE SVOJU ADRESU NA KOJU MOZEMO DA VAM POSALJEMO KATALOG (CD).

ROBA STIZE DVA PUTA MESECNO , SVA ROBA SE PLACA PO PRIJEMU , SVA ROBA SE MOZE ZAMENITI U SLUCAJU OSTECENJA ILI AKO JE POGRESNA VELICINA ARTIKLA.

trgovacc@yahoo.com

Back