šabani i šabanizam

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Видиш, овде толико грешиш да постижеш сасвим супротан ефекат од оног који си намеравао — представљаш себе као аутентичног шабана. Са овог списка, једино је Ера Ојданић мастер шабанизма. Ту му се опасно приближава Веља, чији је шабанлук на прилично високом нивоу, али није ни принети Ерином. Бора је алкос, а не шабан (потребно је не-бити шабан да би се спознала разлика), а што се тиче Шешеља, иако је статистика показала да се 78,7-79,3% његових присталица одликује шабанизмом у мањој или већој мери, сам по себи нити је шабан, нити представник шабанизма. Што се тиче Коштунице, Чавошког, Црнчевића или Бјелице, једино шабани их могу доживети било као шабане, било као представнике шабанизма.

Tako ti je kad papak komentarise sabane :super:

tema je onako, sabanska

ali, sta je saban? e, to je pitanje.

prvo sto mi pada na pamet je da je to neko ko se izdaje za nesto sto nije. pokusava

onda je vrhunski saban u nasoj lepoj - rezim. dosli na tudje, zaseli na tudje, rasprodaju tudje, oticice i ostaviti devastaciju.

i po analogiji veliki clanovi su veliki sabani, mali clanovi su mali sabani

naravno, drugacije misljenje lepe postavljacice odgovarajuce je njenom `iskustvu` i minulom politickom radu. verujem da ona tako veruje, ali ne verujem da je to tacno.

lepa ti slika

Kad sam dos'o sa sela u grad
nisam znao gde cu tad
Cudno su me gledali svi
i pitali me "gde ces ti"

Mars odavde, mars odavde, mars odavde
SABANE

Masnu kosu furam ja, jakna mi je od skaja sva
pantalone kitnjaste, cipele mi spicaste
cacakalicu iz usta ne vadim po citav dan
LDP sam redovan clan

Mars odavde. mars odavde, mars odavde
SABANE

Видиш, овде толико грешиш да постижеш сасвим супротан ефекат од оног који си намеравао — представљаш себе као аутентичног шабана. Са овог списка, једино је Ера Ојданић мастер шабанизма. Ту му се опасно приближава Веља, чији је шабанлук на прилично високом нивоу, али није ни принети Ерином. Бора је алкос, а не шабан (потребно је не-бити шабан да би се спознала разлика), а што се тиче Шешеља, иако је статистика показала да се 78,7-79,3% његових присталица одликује шабанизмом у мањој или већој мери, сам по себи нити је шабан, нити представник шабанизма. Што се тиче Коштунице, Чавошког, Црнчевића или Бјелице, једино шабани их могу доживети било као шабане, било као представнике шабанизма.

Po meni je usiljena isfolirana kobajagi patriotkinja Bjelica prednjachi u srovodjenju shabanskih ideala. A o njenom kretenskom tendencioznom, pretencioznom i plitkom pisanju da i ne govorim. Tipichna medijski novokomponovana shabanka.

• Podržavam
Reactions: 27E
Mada sam prvobitno mislila da stvari ne personalizujem, već da se govori uopšteno o fenomenu, kao takvom, ipak moram
da prikažem i neke egzemplare šabanki i šabana.

Jedna od glavnih odlika šabanki na političkoj sceni, su silikoni, posebno na usnama...:per:

To je valjda neophodno za munjeviti napredak na šabanskoj političkoj sceni. :mrgreen:

r23tih.jpg

10xeogj.jpg

Mada sam prvobitno mislila da stvari ne personalizujem, već da se govori uopšteno o fenomenu, kao takvom, ipak moram
da prikažem i neke egzemplare šabanki i šabana.

Jedna od glavnih odlika šabanki na političkoj sceni, su silikoni, posebno na usnama...:per:

To je valjda neophodno za munjeviti napredak na šabanskoj političkoj sceni. :mrgreen:

r23tih.jpg

10xeogj.jpg

Pa kako da se ne personalizuje, za svaku analizu neke pojave potrebni su primeri. Bolje je personalizovati, nego generalizovati kao sto je to uradio ididada pa niko nije uzeo za ozbiljno njegov post.

wvtmpw.jpg

2iqn34.jpg

Jedna od odlika šabana i šabanki, je ljubav prema balonima, ali ne uvek, već samo onim danom kada je u gradu najveća
sahrana.... To je valjda demonstracija ljudskosti i humanosti. :mrgreen:
ne lupaj , tog dana u gradu nije bilo nikakve sahane nego politicki mitng za sve zastavama i parolama koji nije imao nikakve veze sa pogrebnim obvicajiima srpskog naroda , a ni sire

2vjbtab.jpg

Lider LDP Čedomir Jovanović proslavio rođendan supruge u luksuznom pariskom restoranu uz bocu vina "romane konti" koja košta 4.000 evra!

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, predsednik LDP, proslavio je nedavno u jednom francuskom restoranu rođendan svoje supruge Jelene uz najbolje vino sveta! Jovanović je, kako saznajemo, naručio i popio bocu kraljevskog vina "romane konti", čija je cena u proseku oko četiri hiljade... »

Šabani su izuzetni poznavaoci vina.... :per:...ne žale pare kad su u pitanju kvalitetne stvari.

Back