Šaban Šaulić poginuo u udesu u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Agitovao za SNS i Vucica...
Druzio se s Cazimom...
Vecu bedu na vrat nije mogao povuci od toga...
Jednostavno...Vucic+Cazim=Losa karma...

...

i ajde probaj posle svega da odbijes poslušnost... završi zadnji nastup u nekoj ofucaloj birtiji sa stotinak ljudi i u žurbi da odma posle nastupa uhvati jeftini let za Bg. Ćazimovi reketi su ogromni. Vučić je još i milosrdan, Karleuša završi za sad samo sa medijskim lincom zamerajuci se beloj mafiji.

ovima sto se cude sto Saban kralj tezgari mislim da nisu u pravu

Folkoteka u Bielefeldu neko rece 100 ljudi nek je sto i nek je karta bila barem 50 to je 5000, Sabanu je kad sve plati ostalo bar 2000. Zar je to malo ? Obican gastos rinta mesec dana za to pa da pola za rentu, a Saban ih trosi u svom dvoru na Dedinju. 12x tako i pokrio je godinu, a nije bas tako mator.

A drugo, mnogi su zgrnuli dosta para na estradi, ali su mnogo i potrosili. Vecinom je to polupismena stoka koji su se snasli pevanjem. Silne pare potrosili su na potrosnu robu skupe aute, bunde, proseravanja na skupim mestima. Popularnost prosla, a netalentvana familija narasla, treba ziveti dalje drugovi. Sta mislis zasto se svi otimaju za nacionuln penziju od 500 evrica a vamo su velike zvezde

ovima sto se cude sto Saban kralj tezgari mislim da nisu u pravu

Folkoteka u Bielefeldu neko rece 100 ljudi nek je sto i nek je karta bila barem 50 to je 5000, Sabanu je kad sve plati ostalo bar 2000. Zar je to malo ? Obican gastos rinta mesec dana za to pa da pola za rentu, a Saban ih trosi u svom dvoru na Dedinju. 12x tako i pokrio je godinu, a nije bas tako mator.

A drugo, mnogi su zgrnuli dosta para na estradi, ali su mnogo i potrosili. Vecinom je to polupismena stoka koji su se snasli pevanjem. Silne pare potrosili su na potrosnu robu skupe aute, bunde, proseravanja na skupim mestima. Popularnost prosla, a netalentvana familija narasla, treba ziveti dalje drugovi. Sta mislis zasto se svi otimaju za nacionuln penziju od 500 evrica a vamo su velike zvezde

Estrada dosta troši i na belo...
Zato se Ćazim i mota po istoj...

...

o da, i to slazem se...

gledao sam emisiju kod Ivana Ivanovica gde je gostovo Sasa Dizembrenunaramena Petrovic i pisao je o ogromnim uspesima slatkog greha i o tome kako su sve spiskali i on je 1992 vec isao u Nemacku da tezgari kao i kad je poceo. posle je skontao da napravi zam gran sta vec.

1988 legenda Jugoslavije 1992 tezgaros u Svabiji

Ono sto je cudno jeste da ih je auto udarilo i spljostilo odpozadi, a da je jedini preziveli upravo ovaj sto je sedeo pozadi..., a stradali vozac i suvozac koji su sedeli napred...

Ocigledno nije bilo vazdusnih jastuka, a verovatni nisu bili ni vezani...?

...

bili s vezani i to je i problem jer je pojas i sediste ih prikovao da ne prolete kroz sofersajbnu, nazalost energija udara prenela se tako na unutrasnjost tela i iskidala ih. Sabanu je otisla aurta

- - - - - - - - - -

svaki auto ima airbag ni1 nije aktiviran,kola nista spec nisu unistena,koliko je brze taj isao kad je odpozadi udaren kao da su stajali,sinan sakic otiso skoro,ko je sledeci iz vrha estrade,brena nije sigurno

sad je Vucic na redu vidis da idu redom SNS-ovci

Čovek je stajao iza mene i rekao mi: “Kralju, ti sedi! Ti nemaš razloga da ležiš, sedi i uživaj, tebe poštujemo”. A ja sam pomislio: “Joj, ako sednem, prvi ću dobiti metak u leđa”. Nisam im čak ni zahvalio, preplavio me je strah, ipak je to oružje - prepričavao je kasnije Šaban.

Kralj muzike ima neobičnu biografiju. On se nekoliko puta susretao sa opasnim sittuacijama. U Beču su pokušali da ga ubiju.

saban je srbima vise nego sto je elvis bio amerima

elvisa kuju u zvezde i dalje

iako je umro kako je umro i ziveo kako je ziveo
Ali ja recimo ( a Srpkinja sam) uopste nisam nisam ni znala da ovaj covek postoji.
Cak sam pomislila kad mu videh ime da i sam izraz Shabanija, Shabani, ´shabanometrija potice od njegovog imena.
Za mene to sto on peva uopste nije muzika, ne znam kako se usudjujes da Elvisa pominjes u tom kontekstu ( nije meni Elvis
nesto narocito, ali zato jeste celom svetu). Dobro da nisi rekao da je Shaban za Srbiju vise nego Mocart za Austriju ili Cajkovski za Rusiju:D

ti onda nemas percepciju muzike

jer da bi klasifikovala kvalitet moras cuti skoro sve verzije i varijante

ja musiku delim na dobru i losu

a ne na neke vestacke kategorije

i slusam i metaliku i nirvanu i mocarta i silvanu i elvisa i blek aj pas , ramba i corbu i dugme i jelenu tomasevic

i vitni i lopez itd

a ako znas strane jezike onda znas da ima pesama sa izuzetno glupim recima koje su megasvetski hitovi

- - - - - - - - - -

recimo uporedi tekst https://lyricstranslate.com/sr/viva-las-vegas-ziveo-las-vegas.html

https://tekstovi-pesama.com/saban-saulic/ti-si-sada-srecna/21829/1

- - - - - - - - - -

https://lyricstranslate.com/sr/viva-las-vegas-ziveo-las-vegas.html

Živeo Las Vegas sa neonskim svetlima
i banditima koji napadaju.
Sve nade koje odu dođavola,
živeo Las Vegas koji pretvara dan u noć,
pretvara dan u noć,
kad vidiš to jednom
nikad više nećeš biti ist

Posao sam u zagrljaj tvoj
da budemo srecni oboje