- Poruka
- 30.680
Још једна легенда отишла попут Љубише станојевића нека ти је лака црна земља
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agitovao za SNS i Vucica...
Druzio se s Cazimom...
Vecu bedu na vrat nije mogao povuci od toga...
Jednostavno...Vucic+Cazim=Losa karma...
...
ovima sto se cude sto Saban kralj tezgari mislim da nisu u pravu
Folkoteka u Bielefeldu neko rece 100 ljudi nek je sto i nek je karta bila barem 50 to je 5000, Sabanu je kad sve plati ostalo bar 2000. Zar je to malo ? Obican gastos rinta mesec dana za to pa da pola za rentu, a Saban ih trosi u svom dvoru na Dedinju. 12x tako i pokrio je godinu, a nije bas tako mator.
A drugo, mnogi su zgrnuli dosta para na estradi, ali su mnogo i potrosili. Vecinom je to polupismena stoka koji su se snasli pevanjem. Silne pare potrosili su na potrosnu robu skupe aute, bunde, proseravanja na skupim mestima. Popularnost prosla, a netalentvana familija narasla, treba ziveti dalje drugovi. Sta mislis zasto se svi otimaju za nacionuln penziju od 500 evrica a vamo su velike zvezde
Ono sto je cudno jeste da ih je auto udarilo i spljostilo odpozadi, a da je jedini preziveli upravo ovaj sto je sedeo pozadi..., a stradali vozac i suvozac koji su sedeli napred...
Ocigledno nije bilo vazdusnih jastuka, a verovatni nisu bili ni vezani...?
...
svaki auto ima airbag ni1 nije aktiviran,kola nista spec nisu unistena,koliko je brze taj isao kad je odpozadi udaren kao da su stajali,sinan sakic otiso skoro,ko je sledeci iz vrha estrade,brena nije sigurno
udarili su ih od nazad a autu se erbeg aktivira od napred.
POJAS je najveci problem i najveca glupost. Istina je da pojas vodi racuna da ne udaris u sofersajbnu, ali ne vodi racuna o unutrasnjim organima. Airbag bez pojasa po meni je idealna stvar
Ali ja recimo ( a Srpkinja sam) uopste nisam nisam ni znala da ovaj covek postoji.saban je srbima vise nego sto je elvis bio amerima
elvisa kuju u zvezde i dalje
iako je umro kako je umro i ziveo kako je ziveo
saban je srbima vise nego sto je elvis bio amerima
elvisa kuju u zvezde i dalje
iako je umro kako je umro i ziveo kako je ziveo