Sabacka Gimnazija

meda_bica:
magistrova rodjena sestra je primarijus u sabackoj bolnici i ima jedno sest stotina titula...bar je bila pre par god.ne verujem bas da ona predaje u medicinskoj.mozda ima jos neku sestru?

magistar je ok.ali da prodjes bez ucenja,ma nema sanse... :roll:
mico,opusteno.ja bre ne znam nikog da je skoro okinuo u medicinskoj...

др. Драгица Петровић је била начелница интернистичког одељења шабачког клиничког центра, није примаријус, али знам да је јако зајебан професор у медицинској школи...

Не знам зашто, мене су профани у гимназији волели ... Никоме се улизивао нисам, само сам био реалан ... Све је за ученике ... Али давно је прошло моје школовање ... Сад се ради и ради, планира се и пут преко границе и тако ...

Иначе, гимназија је давно изгубила репутацију коју је имала пре неких 20-ак, 30 година... Стварно штета ...

F@lcon:
др. Драгица Петровић је била начелница интернистичког одељења шабачког клиничког центра, није примаријус, али знам да је јако зајебан професор у медицинској школи...

Не знам зашто, мене су профани у гимназији волели ... Никоме се улизивао нисам, само сам био реалан ... Све је за ученике ... Али давно је прошло моје школовање ... Сад се ради и ради, планира се и пут преко границе и тако ...

Иначе, гимназија је давно изгубила репутацију коју је имала пре неких 20-ак, 30 година... Стварно штета ...

Da,bice da sam se zeznula...Vidis nisam znala da predaje u medicinskoj.

Zasto,ali zasto su svi koji zavrse u slicnom elementu 'voleli su me,nisam se ulizivao'?
Daj bre,ja ne znam djaka kome je bilo stalo do ocena a da se nije ulizivao.I da,ovde ukljucujem i sebe,prvih par godina(iako mi nije bilo preterano stalo do ocena).Dok nisam malko porasla i odredila prioritete...

Da,reputacija je otisla u **...,al' opet,kad vidis neke druge,nismo tako lose prosli. :roll:

natasha`:
pa dobro...mozda i jesi u pravu....nekad i mi pogreshimo....
a to shto lupash boze moj..svi mi lupamo :D ja obozavam da lupma...hoces da ti dam moj chekic :D :lol:

Moже чекић ...

за МЕДУ_БИЦУ
Рецимо то овако ... Нисам завршио Гимназију ... Окинуо сам другу годину и пребацио се у Техничку школу где сам завршио електроенергетику ... Веруј ми, а можеш и проверити, разредна ми је била Владанка Бугарски ...

Da li neko moze da mi kaze kako je u informatickom smeru u Sabackoj gimnaziji?Ja sam prirodnjak u Mitrovackoj gimnaziji,zavrsio sam prvu godinu.Zelja mi je da se prebacim u informaticare.Kakav je razred po uspehu, kakvo je drustvo, profesori i ostalo.
Pozdrav :lol: :lol: :lol:

raspust...pa kako se uzme...meni i nije toliki smor... imam zanimaciju :P

a shto se gimnazije josh tiche...izgleda da ce se nashe odeljenje raspasti... :|
imamo 8 polagacha...od kojih bi 3-oje ili 4-oro htelo da se prebaci i ode iz gimnazije...a inache..sad nas ima 18 .... :|

Zao mi je sto vecina vas razmislja negativni o Sabackoj Gimnaziji.No dobro.I ja sam jedva cekala da je zavrsim i mrzela sam neke profesore,ali kad prodje neko vreme,vrlo brzo pozelis da se vratis.Ja sam je zavrsila u vreme kad je direktor bio Miroslav Jovanovic.E to je trebalo videti.Kako nas je samo maltretirao.Jedna od ideja mu je bila da nam vrati uniforme i beretke sa znakom razreda koji pohadjas.Mislim,uzas.Naravno,od toga nije bilo nista.Ja sam iz one generacije koja je izasla na ulice,na Trg,da protestvuje zbog mature.Ipak,bilo je to lepo vreme.I nedostaje mi.

nezoja:
Znaci Natasha da sedim ovde gde sam.Ti si informaticki smer?Da li si i ti polagach?
gledaj to ovako, kao programer ili bolje reci racunardzija moraces da se namucish na faksu. Srednja ti daje osnovu pa ako imas bolje predznanje lakshe ce ti biti kasnije. Ja nisam imao pojma o racunarstvu i kada sam doshao na faks imao sam silne muke sve da postignem. Imao sam utisak kao da uvek kaskam za onim sto se radi. Znaci nemoj po svaku cenu da se prebacujes ali moras biti svestan da ces morati da se pomucis malo vishe na studijama.

Losmilos:
gledaj to ovako, kao programer ili bolje reci racunardzija moraces da se namucish na faksu. Srednja ti daje osnovu pa ako imas bolje predznanje lakshe ce ti biti kasnije. Ja nisam imao pojma o racunarstvu i kada sam doshao na faks imao sam silne muke sve da postignem. Imao sam utisak kao da uvek kaskam za onim sto se radi. Znaci nemoj po svaku cenu da se prebacujes ali moras biti svestan da ces morati da se pomucis malo vishe na studijama.

Joj ja sam drustveni ali znam oko kompova dosta...mozda i vise od nekih koji su informaticki...kad ljudi upisu ono sto im ne ide to je najgore [ja kazem, mrzim da ucim latinski i nemacki]...

ali uglavnom,ovaj informatichki smer nije 100% usmeren ka rachunarima... oni isto dosta uche kao mi na prirodnom...imaju sve predmete koje i mi imamo...ipak,to je gimnazija,sta se drugo mozhe ochekivati ;)
tako da on i ako se prebaci u taj informatichki, ne mora da znachi da ce bas sad da studira bash to......
ja sam prirodni i verovatno je da cu studirati neshto vezano za rachunarima,poshto me nishta drugo trenutno ne privlachi....

ja ivane,npr nikad nisam volela drustveni,zbog istorije i shtrebanja...a jezike volim (:
volela bih da postoji prirodno-jezichki smer,al' sad,ugoditi svima...:rolleyes:

natasha`:
ali uglavnom,ovaj informatichki smer nije 100% usmeren ka rachunarima... oni isto dosta uche kao mi na prirodnom...imaju sve predmete koje i mi imamo...ipak,to je gimnazija,sta se drugo mozhe ochekivati ;)
tako da on i ako se prebaci u taj informatichki, ne mora da znachi da ce bas sad da studira bash to......
ja sam prirodni i verovatno je da cu studirati neshto vezano za rachunarima,poshto me nishta drugo trenutno ne privlachi....

ja ivane,npr nikad nisam volela drustveni,zbog istorije i shtrebanja...a jezike volim (:
volela bih da postoji prirodno-jezichki smer,al' sad,ugoditi svima...:rolleyes:
kakvo crno strebanje jedino sam ucio prirodne predmete [biologiju i matematiku] ovo ostalo nisam pipao [tj zanemarljivo vreme]...smesno...

Back