latica
Ističe se
- Poruka
- 2.095

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S_K_V_O:sta ti je hellen?
mi ovo komentarisemo sa naucnog stanovista! inspirisani proucavanjem drustvenih pojava i psiholoskih procesa, a sve u cilju napretka psihologije i sociologije. pa zar nam je za zameriti?![]()
LUDICA:Da li je neko rekao da treba da se zgrozavamo nad njima?
Poenta foruma i jeste da se cuju razlicita misljenja i komentari.
LUDICA:Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve cesce cujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "postene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je stos?
Pretpostavljam da momci prihvataju takve sheme jer to ne zahtijeva obaveze prema toj djevojci...
Otkud znam...
Cekam vasa misljenja...
Aham toliko uspesno funkcionise da ju je ceo ljudski rod prihvatio kao ispravnu. A monogamija je samo negde na Marsu aktuelna.Hellen:Одвајкада постоје друштва у којима је полигамија нормална ствар па нису у хаосу.....
Sve je to u mozgu... i nacinu razmisljanja...LUDICA:Cekam vasa misljenja...
Pisati ih na zidovima kao grafite...Hellen:Добро, извињавам се, нисам знала да је тема озбиљна...
Шта ћете онда радити са различитим ставовима и коментарима?![]()
Hvala Iluzionisto!iluzionista:Bio sam nekad davno sa jednom takvom devojcicom.. Ne mislim nista lose... Ako ja nju shvatim kao neozbiljnu koketicu, onda ok. Ali ako vidim da je ona sposobna za mnogo vise i da je u pitanju dublja licnost, onda ne bih mogao u to da ulazim... Neke stvari mi ne bi bile preterano jasne. Ako bih i usao, verovatno bih prevideo da to moze da boli. Iako bih podsvesno bio svestan toga.
Iz onoga sto sam vidjao oko sebe, one uvek u takvom slucaju izvuku deblji kraj... Naravno, ako je u pitanju trenutna faza ili neki cef... Ako je to njezin nacin zivota i ne shvata to sve ozbiljno, onda ne. Ali ako se ona oko toga dvoumi, onda bi to potencijalno mogao biti problem za nju.
Petar_Pan:Aham toliko uspesno funkcionise da ju je ceo ljudski rod prihvatio kao ispravnu. A monogamija je samo negde na Marsu aktuelna.![]()
I ako ja nisam imao uspesnu vezu ili brak onda ne treba niko da ima jer je normalna poligamija.![]()
LUDICA:Pisati ih na zidovima kao grafite...
Zar je bitno?
Ljudi, pa zasto odgovarate ako vam ne stima tema?
To je bio sarkazam... na tvoju glupost.... :razz:Hellen:Ајд, следећи пут се угризи за језик кад осетиш потребу да лупиш неку тако ординарну и заједљиву глупост! :razz:
Petar_Pan:To je bio sarkazam... na tvoju glupost.... :razz:
LUDICA:Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve cesce cujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "postene" djevojke, bez mrlje na imenu.
.
Copy_Cat:bas nesto ovih dana razmisljam o ovome......pitam se sta se desava kada si sa nekim u vezi 5, 10 godina, da li je moguce odrzati ljubav i strast ili.......sad kakve veze ovo ima sa temom.....
Svaka cast Samantha, podrzavam tvoje misljenje,ja mislim da je isto tako kukavicki varati svoju devojku,rascisti situaciju u svojoj avliji pa krenu u bitangeSamantha Jouns:Pa za Tango je uvek potrebno dvoje...ja uvek kazem da kada neko pocne da svrlja sa strane onda znaci da u nesto ne odgovara u vezi,...pa tako i te moralne devojke moraju da varaju,...ali po meni je bolje onda da nemaju decka ida se fino ebu na sve strane nego ovako siroma decko,..ne zna sta ga je snaslo....a i kukavicki mi je to varati svog decka,..Raskini prvo pa se onda daj u provod ....
Ma jok, brenatali:Evo jedan stariji covek je pricao jos u nekadasnjim vremenima a verujem i sad da je tacno zeni je potrebno milion razloga da prevari nekoga a muskarcu samo jedan i to da ona druga ima onu stvar i smatra da je na ekstra glasu super-mena dok zena ako jednom napravi tu promenu smatra se kurvom ajd da izmenimo to pa kazemo da je i ona super-fish.
McMillan:Ma jok, bre
I njima je potreban samo jedan razlog... jedna stvar...
Mislim...
Aj' pogledajte malo, čista matematika... Sve žene su super, treba im milon razloga da prevare, jel'te... A muškarci šta stignu i gde stignu...
Mislim, ko su onda te koje muskarci... jel'te...?
Onda bi trebalo da ih ima duplo više od muškaraca, da bi jedna polovina (koja odgovara broju muškaraca) bila smerna i ne daj bože, samo pod milion razloga, prevarila... a ova druga polovina se satirala od k... sa muškarcima...