sa najboljim drugom...

pa dobro umorna sam, boli me glava, mozak mi puca, ruke mi se ukochile, noge, usta ne mogu da otvorim, ni ochi, ne chujem, spavam..mrzi me da zivim..ali da mi nije do sexa ...koliko poluimpotentnih, erektilno disfunkcionalnih mushkaraca +preejakulatornih i toliko poluzadovoljenih isfrustriranih, pomahnitalih frigidnih mladih i sredovechnih klimakterichnih nimfomanki..

krljnuo mi zwaku sinoc...kaze ne moze da podnese da nisam njegowa..i sad smo zajedno..:shock::shock:

Krljnuo ti žvaku? Bože, skoro nisam čula ružniji izraz za poljubac...
... eto, toliko o ljubavi i zaljubljenostima...

Ne može da posnese da nisi njegova? Muški gad, tvrdim.

Dajem rok od najviše tri meseca da će to da traje.
Sad bih uložila na kladionicu... bez rezmišljanja ovih 100 evra što imam... :)

Videćeš uskoro... Niti je to bila ljubav, a što je najore - tu čak ni nema prijateljstva...

Vreme neka kazuje...

No dobro, uživaj... i čuvaj se razočarenja... ili se bar uči da ga brzo prevaziđeš...

P.S. Što sam postala nešto surova otkad sam na Forumu, au... :D

Krljnuo ti žvaku? Bože, skoro nisam čula ružniji izraz za poljubac...
... eto, toliko o ljubavi i zaljubljenostima...

Ne može da posnese da nisi njegova? Muški gad, tvrdim.

Dajem rok od najviše tri meseca da će to da traje.
Sad bih uložila na kladionicu... bez rezmišljanja ovih 100 evra što imam... :)

Videćeš uskoro... Niti je to bila ljubav, a što je najore - tu čak ni nema prijateljstva...

Vreme neka kazuje...

No dobro, uživaj... i čuvaj se razočarenja... ili se bar uči da ga brzo prevaziđeš...

P.S. Što sam postala nešto surova otkad sam na Forumu, au... :D
uh pa kako da se izrazim kad mi nije ni nagowestio da ce me poljubiti,dakle to je bilo za mene neochekiwano...:shock::shock:
shto se tiche toga da je gad,ma nema mushkarca koji nema bar malo onog "zlog" u sebi pa da bude na neki nachin gad..ulozi parice,s obzirom da mi je mesec ipo do sada rekord,nece ni owo trajati duze od 2,3 jer znam da cemo se ohladiti oboje ...moze se reci da je owo nash hir da budemo zajedno,ali shta da se radi..a razocharenja se chuwati ne mogu,kako ustanem iz kreweta razocharana sam tako da.....ma nisi surowa,widowita si...:lol::lol::lol:

Da,to sam isto i ja rekla...jer ako ne uradis nesto sto makar malo zelis,a kamoli mnogo kajaces se!!!Znam i ja po sebi!!!
Dobro si uradila,ali ne razumem....zasto si s njim kad vec sada znas da cete raskinuti brzo....kad nema nikakve buducnosti....???

dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?

nadji drugog

dakle owako..3 meseca sam se lozila na najboljeg druga iz osnowne,josh u 8 razredu..trebalo mi je hrabrosti da mu priznam,i na posletku sam mu rekla swe..u pochetku se prawio da sam mu slatka i dobra ali cemo kao "prichati" o nashem odnosu..i to "prichanje" se odlagalo za sutra,sutra prekosutra i tako na wishe nedelja..pred kraj godine mi je rekao da ne mozemo da budemo zajedno zbog reakcija drugih iz odeljenja i smetalo bi nam oboje da nas ogowaraju iza ledja..skapirala sam tada da swe wreme nije znao kako da me odjebe s oproshtenjem..ali...prodje osnowna i srednja dodje..i na raspustu i s pochetka nowe godine smo se chuli..stalno u kontaktu..i izadjemo jedno weche....gledao me je kao machak slaninu..:shock::shock: da ne duzim,od tog izlaska ima oko mesec,a on mi je pre nedelju dana priznao da mu se swidjam i da bi woleo ako bi ja htela da pokushamo zajedno..naime..ja i sad kada ga widim u stomaku se desi neshto..nisam zaljubljena samo mi je sladak..samo..plashim se da me ne powredi i da me opet ne ostawi onako jadnu i slomljenu da se nadam nechemu..da ste wi na mom mestu da li biste se smuwali sa njim?i josh shto mi smeta je pored swega shto me je wrteo u krug 2 meseca i otkachio pa bi ipak mozda trebala da mu i wratim "milo za drago"?

ja bi ga tako izvozala, da bi posle prema meni osecao samo strahopostovanje!!!
P.S. Jbg, osvetoljubiva sam .....

Back