Sa konja na magarca i obrnuto;)

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad baš čitam na drugoj temi kako neko misli kad je kresnuo tu i tu lošu ribu, onda nema dalje, tipa dotakao sam dno, ali ok, može i ona da prođe u nestašici.

Kako je to teško kada si bio na konju, pa ti se posle toga nudi da budeš na magarcu. Biva li to i da li ste razočarani nakon tog iskustva ili smatrate da uvek treba pucati na konja ili biti sam?
(Pod konjem shvatite osobe koje smatrate vrednim na neki način, a pod magarcem, da se ne ljute magarci, osobe koje nisu kod vas toliko na ceni) 😀

Pravite li kompromise?

Pa mogu da pricam kako je bilo nekad :D

Bilo je kompromisa, ali vec sam ranije pricao: mora da mi legne miris zene. Ako mi to ne legne - pa moze da je prelepa i predobro gradjena - seks ce biti uzasan. Tako da je to granica ispod koje ne idem :)
Sad, uvek je u zivotu gore-dole, konj-magarac-konj-magarac i tako dalje.

Sinusoidna funkcija :)

Ebiga, kod mene je malo teza situacija..posle Njega svi su "magarci" i jedino sa kim se trudim da
ostvarim neki kompromis je sa samom sobom a to mi bas i ne ide od ruke tj. nije mi poslo za rukom...:lol:
Razumem.
Meni su takve situacije trajale max 5-6 godina. A onda bi kod nekog našla skroz nešto drugo što je dobro, a što mi ranije nije padalo na pamet. Tako da sve skupa novo zaseni staro.
Pokušavaj još 🌸

Sad baš čitam na drugoj temi kako neko misli kad je kresnuo tu i tu lošu ribu, onda nema dalje, tipa dotakao sam dno, ali ok, može i ona da prođe u nestašici.

Kako je to teško kada si bio na konju, pa ti se posle toga nudi da budeš na magarcu. Biva li to i da li ste razočarani nakon tog iskustva ili smatrate da uvek treba pucati na konja ili biti sam?
(Pod konjem shvatite osobe koje smatrate vrednim na neki način, a pod magarcem, da se ne ljute magarci, osobe koje nisu kod vas toliko na ceni) 😀

Pravite li kompromise?
Uvijek treba praviti kompromis i za dobar seks nije izgled najbitniji.

Pravite li kompromise?
Laughing Out Loud Lol GIF by Sealed With A GIF

Pravite li kompromise?
bolje mu je svugdinego u gacama..:) susretljiv sam, razuman, kompromisan...
pa sta ako ima nesto strija i nema manire dame,ne poznaje modu i nije osobito obrazovana, mozda je previse grlata i ima kg viska...valja naci vrline..:)
volin ispipat i nac vrline..:)

Back