- Poruka
- 12.381
Ne razumem pitanje hehehhehe
Svaki je konj dok se ne dokaze da je magarac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad baš čitam na drugoj temi kako neko misli kad je kresnuo tu i tu lošu ribu, onda nema dalje, tipa dotakao sam dno, ali ok, može i ona da prođe u nestašici.
Kako je to teško kada si bio na konju, pa ti se posle toga nudi da budeš na magarcu. Biva li to i da li ste razočarani nakon tog iskustva ili smatrate da uvek treba pucati na konja ili biti sam?
(Pod konjem shvatite osobe koje smatrate vrednim na neki način, a pod magarcem, da se ne ljute magarci, osobe koje nisu kod vas toliko na ceni)
Pravite li kompromise?
Razumem.Ebiga, kod mene je malo teza situacija..posle Njega svi su "magarci" i jedino sa kim se trudim da
ostvarim neki kompromis je sa samom sobom a to mi bas i ne ide od ruke tj. nije mi poslo za rukom...![]()
Uvijek treba praviti kompromis i za dobar seks nije izgled najbitniji.Sad baš čitam na drugoj temi kako neko misli kad je kresnuo tu i tu lošu ribu, onda nema dalje, tipa dotakao sam dno, ali ok, može i ona da prođe u nestašici.
Kako je to teško kada si bio na konju, pa ti se posle toga nudi da budeš na magarcu. Biva li to i da li ste razočarani nakon tog iskustva ili smatrate da uvek treba pucati na konja ili biti sam?
(Pod konjem shvatite osobe koje smatrate vrednim na neki način, a pod magarcem, da se ne ljute magarci, osobe koje nisu kod vas toliko na ceni)
Pravite li kompromise?
Nije uopšte izgled u pitanju što se procene vrednosti tiče. Već dopadanje generalno, u šta spada i sex.Uvijek treba praviti kompromis i za dobar seks nije izgled najbitniji.
Ne razumem pitanje hehehhehe
Brt oćeš sve da nas upropastiš?Nema gadnijih stvorenja od muških svaštojeba. To odiše takvom energijom očaja i niske vrednosti
Muškarac koji ih je odbijao dosta u životu, i idealno - koji je zbog tog odbijanja nevin ili imao samo jednu devojku u životu, je idealan partner, muž, otac.
Sad baš čitam na drugoj temi kako neko misli kad je kresnuo tu i tu lošu ribu, onda nema dalje, tipa dotakao sam dno, ali ok, može i ona da prođe u nestašici.
Pravite li kompromise?
bolje mu je svugdinego u gacama..Sad baš čitam na drugoj temi kako neko misli kad je kresnuo tu i tu lošu ribu, onda nema dalje, tipa dotakao sam dno, ali ok, može i ona da prođe u nestašici.
Pravite li kompromise?
June ti je hakovao nalog?Nema gadnijih stvorenja od muških svaštojeba. To odiše takvom energijom očaja i niske vrednosti
Muškarac koji ih je odbijao dosta u životu, i idealno - koji je zbog tog odbijanja nevin ili imao samo jednu devojku u životu, je idealan partner, muž, otac.
...odnos muskarca prema zeni mora biti kompletan ali,June ti je hakovao nalog?