- Poruka
- 281
udovoljavaš kad ti je stalo do nekog
ali ako ne dobijaš zauzvrat to logično je da produžiš dalje
Koristoljublje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udovoljavaš kad ti je stalo do nekog
ali ako ne dobijaš zauzvrat to logično je da produžiš dalje
Buci buci, Konfucije je govorio: "Ljudi veruju samo u ono u STA ZELE DA VERUJU!"
Zato veruju da su im zene postene.
Koristoljublje.
Konfucije je govorio i da se lubenica nikad ne hladi u zamrzivacu..ok, znam, nije tema![]()
da može i udovoljavanje iz koristoljublja <3
Prema istraživanju provedenom na britanskim sveučilištima u Nottinghamu, Bristolu i Swansei, idealan broj seksualnih partnera tijekom života je jednak za muškarce i žene, a to je broj tri
..također je pokazalo da žene manje privlače muškarci koji su spavali s više od šest partnerica, dok su muškarci povukli granicu na 11 partnera
Kriterijum "normalnosti" postavili su ,odavno,psihijatri (mislim da je kalifornijski institut bio prvi) i opisuje se kaoNije jasno odakle tebi pravo da za nekog tvrdiš da nije normalan?
Ko postavlja kriterijume, čika Blajbi?
KonfuZije je govorio i da se lubenica nikad ne hladi u zamrzivacu..ok, znam, nije tema![]()
Kriterijum "normalnosti" postavili su ,odavno,psihijatri (mislim da je kalifornijski institut bio prvi) i opisuje se kao
racionalna i emotivno stabilna osoba.
- - - - - - - - - -
![]()
Prema istraživanju provedenom na britanskim sveučilištima u Nottinghamu, Bristolu i Swansei, idealan broj seksualnih partnera tijekom života je jednak za muškarce i žene, a to je broj tri
..također je pokazalo da žene manje privlače muškarci koji su spavali s više od šest partnerica, dok su muškarci povukli granicu na 11 partnera
Privlacniji sam od Blajbija.
To ti ne vredi mnogo ako ne znas da budes drzak....![]()
Koliko ja razumem to ne bi trebalo da je bitno dal si imao 10 devojaka ili jednu, ako naidjes na devojku prvi put sa kojom se bas kapiras, ono hemija i sve i uspete da budete u vezi dugo, ozenite se i sve to, onda je to super, al sve zavisi, neki dejtuju dosta ljudi da nadju tu pravu osobu sa kojom se kapiraju i sve to, tako da po mom misljenju to nije ni bitno pretpostavljam
Nije bitno koliko si ****,nego koliko si volio...
Uzmimo da seksualni zivot muskarca se krece od 20 do 60 godina....
Nesto malo pre i nesto malo i posle toga...
Zaokruzimo na 40 godina...
Da samo JEDNOM GODISNJE iskoristi neku priliku i kresne neciju zenu - to je vec 40 zena....
A prilike se desavaju mnogo vise od jedne godisnje...
Ja sam kroz zivot daleko prebacio taj broj.....A VI ?![]()