Sa koliko zena prosecan muskarac bi trebalo da ima seks u zivotu?

Kilo i tri frtalja podsmeha...a to zato sto da bi neko misljenje imalo tezinu nije dovoljna sigurnost u njega, vec dokaz koji je za ovakvu temu
praksa ili nauka. naucnik nisi, prakse nemas. znaci misljenje je isprazno, tek da se pravis pametna.

Ne zelim da te uvredim, ali to sto pises neko cita i ako si ubedljiva kao sto jesi, pravis vecu stetu nego da si pisala na temi "doruckovala sam...".

Sta je za tebe prosecan muskarac? Kako znas koliko treba da ima zena da bi bio prosecan u necemu, cak nije jasno ni u cemu jer blajbi otvara teme da se dokazuje pisanjem, a ne da iz njih iskoci nesto pametno.

@Boljarin
Da li ja to osecam podsmeh ili mi se cini? Nema veze ... Emocije nas vode kada su takve stvari u pitanju, strast. Iskustvo nam treba samo da bi ih prepoznali, umeli da iskljucimo mozak i uzivali. Brojanje partnera ili ti lupanje recki je za mene klasican pokusaj zataskavanja kompleksa nize vrednosti i nesamopouzdanja.

Ju kako si ti pametan.....:hahaha:

- - - - - - - - - -

Sta je za tebe prosecan muskarac? Kako znas koliko treba da ima zena da bi bio prosecan u necemu, cak nije jasno ni u cemu jer blajbi otvara teme da se dokazuje pisanjem, a ne da iz njih iskoci nesto pametno.

A i ti si isto mnoooooogo pametan.....:hahaha1:

@Boljarin
E neka si mi rekao kada petljam sa muskim egom. Objasni ti, posto ja nemam iskustva, a jos sam i plavusa :rotf:
Jos bolje, daj dokaz da se prosvetlim ;):brus:

Kad rece ego...ovo nisi ni stigla da procitas...

- - - - - - - - - -

Blajbi? Od ranog jutra....jesi li bar nesto liznuo nocas?

eto na ciju temu odgovaras...on se ne seca ni da li je na forumu ili jos chatuje u kafani,

a gde je platio 5 dolara za sex, morao bi da uzme kalendar poseta lekaru...

one od 10 morao bi da trazi u kaznama za parkiranje,

a one od 30 iskljucivo u kalendaru kardiologa...

Jao sto nas ovde ima duhovitih, wow......:hahaha:

Zagrcnuh se od smeha....

U principu nije bitno.
Pamte se ona prva i ona koja te je sve naučila.
Srećom, kod mene to bilo 2 u 1.

Drugo je simptomatično, tj. simpatično.
kao, po nekoj statistici, 70% muškaraca je prevarilo svoje partnerke
a to je uradilo samo 20% žena.

Pa sa kim ?
Mada, srećom žene nemaju ugradjen qrometar, pa da proveriš.

Muškarci žele da budu prvi ženi.
Žene su pametnije:
One žele da budu poslednje svom muškarcu.

Back