Jako si kume kratko ovde....![]()
Moze biti ali samo sam dao iskreno misljenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako si kume kratko ovde....![]()
@Boljarin
Da li ja to osecam podsmeh ili mi se cini? Nema veze ... Emocije nas vode kada su takve stvari u pitanju, strast. Iskustvo nam treba samo da bi ih prepoznali, umeli da iskljucimo mozak i uzivali. Brojanje partnera ili ti lupanje recki je za mene klasican pokusaj zataskavanja kompleksa nize vrednosti i nesamopouzdanja.
Sta je za tebe prosecan muskarac? Kako znas koliko treba da ima zena da bi bio prosecan u necemu, cak nije jasno ni u cemu jer blajbi otvara teme da se dokazuje pisanjem, a ne da iz njih iskoci nesto pametno.
@Boljarin
E neka si mi rekao kada petljam sa muskim egom. Objasni ti, posto ja nemam iskustva, a jos sam i plavusa![]()
Jos bolje, daj dokaz da se prosvetlim![]()
Sta je za tebe prosecan muskarac? Kako znas koliko treba da ima zena da bi bio prosecan u necemu, cak nije jasno ni u cemu jer blajbi otvara teme da se dokazuje pisanjem, a ne da iz njih iskoci nesto pametno.
Pa zar ovde ima drugacijih?Ju kako si ti pametan.....
- - - - - - - - - -
A i ti si isto mnoooooogo pametan.....![]()
Pa zar ovde ima drugacijih?
I ne pisi mi u muskom rodu pametnice![]()
eto na ciju temu odgovaras...on se ne seca ni da li je na forumu ili jos chatuje u kafani,
a gde je platio 5 dolara za sex, morao bi da uzme kalendar poseta lekaru...
one od 10 morao bi da trazi u kaznama za parkiranje,
a one od 30 iskljucivo u kalendaru kardiologa...
eto na ciju temu odgovaras...on se ne seca ni da li je na forumu ili jos chatuje u kafani,
a gde je platio 5 dolara za sex, morao bi da uzme kalendar poseta lekaru...
one od 10 morao bi da trazi u kaznama za parkiranje,
a one od 30 iskljucivo u kalendaru kardiologa...
QUOTE=May.Day;35885983]Rekoh ti da sam plavusa ... Kud ces bolje i preciznije objasnjenje![]()