Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Haha, tako sam i ja. Jel bila neka od onih finih gospođa iz onog parkića kod ekonomskog fakulteta ?
Jeste, samo sto nije bilo kod ekonomskog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, tako sam i ja. Jel bila neka od onih finih gospođa iz onog parkića kod ekonomskog fakulteta ?
Mislim da je sada normalno wetj sa 16-15, ne bih se slozio da je sa 14 normalno, pa to su detza j0sx :/..
Mada swakakwe stwari su mi se desawale... Ukljucujuci i 14 god da zxeli da spwamo lol. Doduse njoj sam se lepo oswetio, iz nekih drugih razloga xD. Ne bih ud etalje D:
Zakonski je dozvoljeno 4 godine razlike![]()
Moj topli savjet, nemojte prije 16.
Ja sam izgubio nevinost sa 15 godina, a nacin na koji sam ga izgubio i nije bas za pohvalu:mgreen:
koja zivotinja je u pitanju![]()
Mislim da je sada normalno wetj sa 16-15, ne bih se slozio da je sa 14 normalno, pa to su detza j0sx :/..
Mada swakakwe stwari su mi se desawale... Ukljucujuci i 14 god da zxeli da spwamo lol. Doduse njoj sam se lepo oswetio, iz nekih drugih razloga xD. Ne bih ud etalje D:
upravu si ali ipak mislim i da je 14 u redu
sto si se osvetio
daj ne s***...cujes, 14 dovoljno? A ni polni organi ti nijesu razvijeni skoz tada...ja imam sestru od 14 god...pravo dijete...ne mogu da je zamislim da radi to.
Kao sto sam vec rekla, veza moze sa 14-15...a sex tek posle 18
pa nije ona kriva sto je ruzna.
a sto ti imas zenski nadimak?
bojana_rock_queen mislim da zene tad vec imaju menstruaciju
pa nije ona kriva sto je ruzna.
a sto ti imas zenski nadimak?
bojana_rock_queen mislim da zene tad vec imaju menstruaciju
ali je kriwa sto se lozila na mene, tj htela je da joj budem decxko. I tako me je uwredila, i nanela mi je udar na ponos.
ao...to ne znaci da je zrela za sex.
necu vise da odg na ovu temu...eto vam pa se dopisujte...jednako ste retardirani!
a sta je tu lose, zar nije dobro kad se devojke loze na tebe?
Brate kad se takwe dewojke loze na tebe nije :/
Ne osetjam se dobro od toga. bude mi muka, powratja mi se. Sta sam ja bre, zadnje gowno LOL.
bilo bi ok da se swe redom lozxe na mene, ali mahom uwek se takwe lozhe xD.