sa koliko godina imati prvu vezu?? (prva neka najobicnija)

Eh, imam i ja jednu zanimljivu pricicu...devojka '93 posle osnovne skole zakevi sa deckom koji je 5-6 godina stariji od nje. Devojka je lepa kao san, zgodna, ali glava joj je prazna.:mrgreen: Elem, devojka-zena-majka sad ima dva sina, na leto prave svadbu i krstenje...yeeeeeee...Medjutim ona se ponasa kao da nema te kmecavce kod kuce, nego zenska izlazi, provodi se, opija se, jednom recju uziva u zivotu dok svekrva cuva unuke...i sad se ja pitam da li je to normalno? Ako je vec znala da ih rodi, sad neka ih i cuva!
Btw, otisla sam od teme....hm, prva veza...pffff cini mi se sa nekih 15,5 godina....tako nekako....i to je bilo slj...:mrgreen:

Не кењ.ајте, клинци су одувек ступали у неке везе и желели да што пре одрасту и све што иде уз то.
Све је то саставни део одрастања, мајку му.
Све зависи од тога када кога највише дрма пубертет.

potpuno se slazem :)

Не кењ.ајте, клинци су одувек ступали у неке везе и желели да што пре одрасту и све што иде уз то.
Све је то саставни део одрастања, мајку му.
Све зависи од тога када кога највише дрма пубертет.

Dobro, u pravu si...i mene je spopadala ribetina od 17 dok sam ja imao 13...a zatrudneo sam u 14...
Sve je to sastavni deo odrastanja...

Eh, imam i ja jednu zanimljivu pricicu...devojka '93 posle osnovne skole zakevi sa deckom koji je 5-6 godina stariji od nje. Devojka je lepa kao san, zgodna, ali glava joj je prazna.:mrgreen: Elem, devojka-zena-majka sad ima dva sina, na leto prave svadbu i krstenje...yeeeeeee...Medjutim ona se ponasa kao da nema te kmecavce kod kuce, nego zenska izlazi, provodi se, opija se, jednom recju uziva u zivotu dok svekrva cuva unuke...i sad se ja pitam da li je to normalno? Ako je vec znala da ih rodi, sad neka ih i cuva!
Btw, otisla sam od teme....hm, prva veza...pffff cini mi se sa nekih 15,5 godina....tako nekako....i to je bilo slj...:mrgreen:

I ti mislis to je ok? :think:

Pa nije, tako ce do 20-e da dogura, izlasci ovo ono, dok je neko ne lupo po celu i kaze da je majka dva deteta da ima muza i obaveze, a onda kad uvidi da to nije za nju, mozes misliti sta ce naprviti ...

Nikad mi se nisu svidjale te veze od po 10 godina razlike :neutral:

Dobro, u pravu si...i mene je spopadala ribetina od 17 dok sam ja imao 13...a zatrudneo sam u 14...
Sve je to sastavni deo odrastanja...

Сад испаде да свака девојка тј. девојчица која ступи у везу мало раније од осталих затрудни.
Одувек је било таквих случајева и нису чести.

cek,ti imas 30 pa nisi imao devojku,ili imas manje pa se nadas da ces do 30?:/
inace,vrsan forumski astrolog me je ljubazno obavestio da cu sudeci po svojoj natalnoj karti,ostati neosvetljena do 30,ili cu naci nekoga crnca
i od toga dana idem ulicama,a jedno oko mi uvek trazi nekoga afrikanca,a culo mirisa mi se uspesno izdize iznad smarada kanalizacija,i njuska,trazeci specifican africki vonj:(
a imala sam crnca u komsliuku,i ode negde:(((

Back