Sa koliko drugarica/drugova imate kres varijantu?

:arrow: ...kako bilo,treba biti prvo iskren prema sebi pa tek onda prema svima ovde.Ono sto je cinjenica,slozile se ili ne,90% devojaka/tipova nikad ne provali da li je druga polovina svrljala,tako da ti devilfish ne bi ni znala kada da sankcionises kurvanje,jedino ako se istripujete da imate neka super cula pa provalite u par sekundi o cemu se radi.A najcrnja stvar sto ste pocele da citirate delove koji aludiraju na svrljanje,sto i nije tema,vec drugarski kres,svugde prihvacen i svugde prisutan(voli te,ali mu/joj treba malo promene ili zurka,pijani,pohvataju se,a dugi niz godina se znaju...).Dakle,milion primera stvarno,pa ako vam je to fuj,a sa druge strane npr. 2 tipa koja se ******e su slatki :shock: :?: :!:
Ma smara me vise da vam objasnjavam,osvrnite se malo cice i pogledajte,jer je takodje cinjenica da bi mi napali nase ortakinje pre i cesce nego vi.Prisutno je,prisutno,grana u expanziji :wink:

Mislila sam da se meni ovo nikad,ali nikad nece desiti,ali bas sinoc sam mogla da zavrsim u krevetu i to s najboljim drugom :shock: .Jednostavno smo se poceli ljubiti i aziti,htela sam vise,ali je poslednji trenutak presudio(valjda :? me je Bog sprecio da ne napravim uzasnu gresku,ili mozda ne bi bila-nikad necu saznati :cry: !!),ustala sam,obukla se i otisla,a sada ne znam kako cu mu pred oci.......p.s-i dalje nisam promenila misljenje, :evil: smatram da ne treba mesati drugarstvo i sex,ali ovo je bilo preveliko iskusenje,pa mogu da razumem sve one koji imaju redovne odnose s ortakom ili ortakinjom........

Imala sam jednog druga koji je svoje kres varijante nazivao drugaricama. To me je strašno vređalo, jer se sa strane nije moglo odrediti šta sam mu ja. Molila bih pismene i nepismene da razdvoje pojmove drugova i ljubavnika. Nemam ništa protiv da me neko naziva ljubavnicom ako to jesam , ne treba mi skrivanje iza pojma drugarice. Kao što rekoh nervira me to brkanje.

Kada se sjetim moga trbušastog druga ili prijatelja koji je stariji dosta od mene i ćelav?! Neka hvala! Takve kombinacije mi nikada nisu padale na pamet. Svoje drugove gledam kao bespolce, ako je drug onda je samo drug. Ne kažem da u vezi ne postoji drugarstvo, ali drugarstvo uz osjećanja, nježnost, povjerenje-to je već ljubav.

inspirion:
tu uvek neko bude povredjen. neka strana nastrada.
ja ovo izbegavam. mada mi se ni ne nudi.
Zar i dosta ljudi ne bude povredjeni i kad vole?Ovo je samo rizik vise?Ne odobravam tako nesto,jer zelim da svog decka iama samo za sebe,a drug da mi bude drug(mada sam najvise veza imala iz prijateljstva,neke su uspevale,ali sve se zavrsilo na tome da sada jedva progovorimo koju,tako DA NE MOJTE RADITI TAKO NESTO,NE VREDI IZGUBITI DRUGA,KOJEG ZNAS CEO ZIVO,ZBOG VEZE KOJA MOZE,A NE MORA USPETI!!!!!!!!!!!!!!) :)

Back