Sa kojim muškarcem biste radije živele

To su neke od ucena koje sistem matrijaršije nudi
Узрок тога је што жене имају мањи либидо од мушкараца, тј. мање су заинтересоване за секс а и за нежност. Да није тако доста би и оне јуриле нас. Свакако не треба бити са неким ко није искрено заинтересован за тебе.

Ја онда могу да испуним женске захтеве, али мислим да је нормалније живети у заједници него то. Био сам у ризику од бескућништва, прилагођавао сам се таквом начину живота, јако сам одговоран што се тиче трошкова (што је женама можда више и мана него предност јер су оне већи представници потрошачког друштва и терају мушкарце на то). Ја од свег луксуза једино не могу без интернета а за то би ми требало бар мало струје за телефон, иначе бих могао да живим на тај начин а да водим љубав нон-стоп, радије него да живим у вили и у широкој заједници а да сам усамљен.

Узрок тога је што жене имају мањи либидо од мушкараца, тј. мање су заинтересоване за секс а и за нежност. Да није тако доста би и оне јуриле нас. Свакако не треба бити са неким ко није искрено заинтересован за тебе.

Ја онда могу да испуним женске захтеве, али мислим да је нормалније живети у заједници него то. Био сам у ризику од бескућништва, прилагођавао сам се таквом начину живота, јако сам одговоран што се тиче трошкова (што је женама можда више и мана него предност јер су оне већи представници потрошачког друштва и терају мушкарце на то). Ја од свег луксуза једино не могу без интернета а за то би ми требало бар мало струје за телефон, иначе бих могао да живим на тај начин а да водим љубав нон-стоп, радије него да живим у вили и у широкој заједници а да сам усамљен.
Ne kapiram samo, kako si nevin sa 31 godinu. Skinuo sam djanu kad sam bio bez dinara u dzepu, nezaposlen, i delio sobu sa bratom.
Tu nema opravdanja...

Ne kapiram samo, kako si nevin sa 31 godinu. Skinuo sam djanu kad sam bio bez dinara u dzepu, nezaposlen, i delio sobu sa bratom.
Tu nema opravdanja...
То је лако кад имаш 20 и скидаш невиност са 20-годишњакињама, њих не занима да ли живиш са родитељима и да ли си запослен и какав посао имаш, и да ли имаш ауто, битан си им само ти, како изгледаш и какав ти је карактер, у тим годинама су жене природније. Кад тада то нисам остварио (због велике стидљивости) онда тек не могу сада и нећу никад.. А сада чак и желим неку извесност секса а не само скидање невиности, да имам један секс у животу и никад више, ако бих доживео један секс ко би ми гарантовао да после тога опет нећу бити тако усамљен као што сам већ толико био усамљен до сада.

Кад тада то нисам остварио (због велике стидљивости) онда тек не могу сада и нећу никад.
E tu smo. Stidljivost. Da li si je prebrodio sada ili si jos na polaznoj tacki? Pre svega, stidljivost potice iz nesigurnosti.
No kad skapiras da nema sta da izgubis, onda stidjivost gubi smisao. Naravno, sad si presao 30, pa je zato sve
teze. ******.

E tu smo. Stidljivost. Da li si je prebrodio sada ili si jos na polaznoj tacki? Pre svega, stidljivost potice iz nesigurnosti.
No kad skapiras da nema sta da izgubis, onda stidjivost gubi smisao. Naravno, sad si presao 30, pa je zato sve
teze. ******.
Кренуо сам напред у односу на онда, али су и захтеви постали трипут већи. Можда будем имао више среће у следећем животу..

Мени није јасна једна ствар. Све жене су против заједнице али већина људи живи у заједницама на нашим просторима, не увек зато што воле него зато што се једноставно нема услова, Балкан је беда. Па како се онда толики народ венчава а већина живи у заједницама? Зашто се онда жене уопште удају и пристану на услове које саме мрзе? Бар да се не удавају па да нема раскорака између оног што се прича и како јесте, не би било силовања мозгова, само онај ко верује у приче изгледа да наседне и потпадне под осећај омражености од стране жена.

Кад се неко пожали кажу му како "има и већих проблема", па ако би се нека девојка пре удала за болесног а стамбено обезбеђеног мушкарца, док за необезбеђеног никако, онда је стамбена необезбеђеност бар на једнаком нивоу као и болест јер тако немаш права на љубав.

..са оним који живи са родитељима иако нема неки близак однос са њима, или са мушкарцем који живи одвојено од њих али на алтернативан начин, у камп-приколици (јер се нпр. по сваку цену одвојио од родитеља али не жели или не може да буде оптерећен скупом киријом а није богаташ да би имао своју некретнину) али је потпуно стамбено одвојен од њих, скроз самосталан, и који гаји наду у будућност да ће некад имати нормалну кућу и ради на томе како год може ако може, без гаранције и да ће успети? Знам да је женама мушкарчев живот са родитељима одбојан иако већина тако и живи, па, занима ме само мишљење?

Шта је женама боље, или шта им је мање зло од тога двоје? Не занимају ме уметне опције као "ипак нађите неки смештај да плаћате кирију" или кредит, само шта је мање зло?
Ни са једним тако, можемо да изнајмимо стан евентуално. Каква камп приколица

Back