Prvo i osnovno je priroda coveka. Postoje otvoreni i zatvoreni ljudi a postoje i oni koji su selektivno otvoreni ili zatvoreni tj. zavisi prema kome i kako ko na njih utice. Ne mislim da se igrice igraju namerno, niti mislim da je ekstremna zatvorenost pozitivna, tako ni ekstremna otvorenost nije dobra. Prva, zato sto ljudi mahom nemaju zivaca da stvore od tebe normalno bice sposobno za interakciju i pokazivanje emocije, a drugo zato sto ekstremna otvorenost najcesce podrazumeva i otvorenost ne samo prema tebi, nego i prema svima.
Tako da, svako treba da zna da nadje meru. Ja licno, volim ljude koji su malo selektivniji i tezi da se otvore, ali kada ti se otvore onda su tvoji. Zasto? Zato sto ne volim tipove ljudi koji ne prave razliku. To znaci da oni vrednuju isto tebe i nekog bezveznjaka, a mislim da svako voli kada oseti da je neciji izbor a ne samo jos jedan u nizu.
A sto se tice varanja i te parole, varaju sa toplim zenama...uglavnom je to linija manjeg otpora. Iz razloga, sto tvoj izbor govori o tebi. Ako ti se ne svidja mnogo tvoj izbor, promeni ga. Samim poretkom stvari, mnogo je lakse impresionirati nekoga ko te ne poznaje toliko dobro kao tvoj dugogodisnji partner. I ima slucajeva kada je zena pravi davez, ali ne moras biti sa njom. Ali vrlo cesto, zene znaju biti u pravu kada ukazuju na mane tog muskarca a najcesce to rade iz dobre namere. Muskarcima se poljulja samopuzdanje, jer kritiku dozivljavaju isuvise licno a ne konstruktivno i tada posegnu za tom "toplom, punom emocija koja ih razume". A ta topla je i topla i emotivna jer ga ne poznaje dovoljno dobro a bogami ni on nju.
Kad se dobro upoznaju, opet se vracaju na pocetak ove price.