Ja o muzici ne popujem već iznosim svoje mišljenje....Zašto pljujem po folku, a ne po metalu??Pa pljujem i po jednom i po drugom ako ne valja....Prosto mi neki metal bendovi leže, bez obzira na tekstove i ostale bitne faktore....a turbo folk mi neće ležati za jedno milion godina...Ti misliš da je ovo pljuvanje zato što je trenutno biti in metalac, roker ili šta ti ja znam već....e pa gledaj nije....Za razliku od mnogih koji pljuju po turbo folku i po narodnoj trpajući ih i jedan koš....ja znam da napravim razliku između Cece i Šabana, a ona je ogromna.....turbo folk kako god da okreneš jeste vrlo nekvalitetna muzika u globalu...a definicija turbo folka kao samog to govori...I kako neko uopšte može da kaže da je kvalitetna muzika kombinacija narodnjaka sa harmonikom i repa...??Nisu kvalitetni...Seka Aleksić može da ima glas onako dobar pa još i bolji koliko hoće puta, ali muzika kao sama je nekvalitetna i meni iskreno bezveze...Možda je nekome to pojam kvaliteta, ali mene se to već ne tiče...I naravno možda se neko pronalazi u turbo folku i ostalim glupostima, ali za mene je to čisto ispiranje mozga...E sada i isto tako kod metala nećemo naći sex sa najboljim prijateljem svog dečka, zaboravljanje gaća po komšiluko, rasterećenje od donjeg veša (konkretno brushaltera), sexy robote i ostale gluposti....Možda i nađemo, ali obrađene na drugačiji način, a ako i ne u globalu je muzika drugačija....E da i turbo folk nipodoštava ženu kao živo biće mnogo....tako da muški rod koji to sluša mogu i da razumem, kod nekih šovinizam, kod nekih negativan IQ, neki prosto vole, ali devojke ne mogu da skapiram.....
Ja jednostavno nerazumem takve ljude koji imaju 13,14,15,16 godinica i misle da su popili svu pamet sveta.Covek se negleda po muzici vec po onome sto jeste.Muziku koju slusas treba voleti a ne da je slusas cisto onako da se zna.Ili ja znam jednog tipa koji izlazi po nekim da kazemo rock mestima da mi bio samo vidjen da bu ljudi rekli e onaj slusa rock-metal.
Umesto da nadjes decka da izlazis da se setas da se volis sa njim ne samo ti nego i svi ovo ovde sto provodite po 5-6 sati vremena na forumu.Ljudi od ovoga nema nista samo mozete propadati dublje,dublje,dublje, i kada potonete do dna onda ce te jednostavno puci.Posle nema nista.Ponaljam covek se negleda po muzici vec po onome sto on jeste.
Poslednja izmena od moderatora:

pa do podele izmedju undergrounda i ljudi kao shto su lil' wayne, rick ross...