Š'a ima tebra????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije problem sto neko slusa Grand muziku, problem je kako se ljudi ponasaju kad odgledaju jednu Grand emisiju. Nemojmo se zavaravati... moja mala sestra mi je danas pevala neku pesmu koju je cula na Pinku i glumila je tu pevacicu, a kako dete moze izgledati kad gleda polugole zene kad pevaju o gacama, brushalterima i da ne citiram dalje... I u sta ce ta moja mala sestra da poraste... Ja ne zelim da je jednog dana neko naziva kurvom ili necim jos gorim, ali cemu se mozemo mi nadati!?

Danasnja Grand muzika nema kvalitet, ima samo kvantitet, sto vise to bolje, a tek sto kradu od Grka i Turaka... Kakva moze biti muzika ciji tekst poziva da prevaris decka, muza i da budes faca kad to uradis. E to je lose, jer se drustvo masovno poziva ka losim sklonostima.

Velika je razlika izmedju starih narodnih pesama i danasnje "narodne" muzike. Te stare pesme nose jaka osecanja i uz njih i najtrezniji razbijaju case, a uz Grandovce samo gledas kako ces nekoga da "u'vatis" i sl.

Ja ne kazem da se svi trude da imitiraju nekoga, ali dobar deo moje generacije upravo to radi... Da ste u mogucnosti da vidite neku rodjendansku zurku na kojoj sam ja bila, shvatili bi ste o cemu pricam. Ta vecina ne slusa samo Grand, ona slusa i techno i sve sto je lako dostupno, za sta se ne mora pomuciti da bi se do toga doslo, nema neke razlike da li je neko bogat ili siromasan...

Ja sebe nikad nisam ogranicavala, slusala sam uvek ono sto mi se svidja, sklanjala se od pesama koje mi se gade ali i isprobavala i preslusavala potpuno nepoznate pravce. Ono sto mi se svidelo nastavila sam da slusam, ostalo sam odbacila. Kad se okrenem oko sebe cak i u nekim svojim drugovima vidim kako ako neka "faca" pocne da hvali nesto, sutra i ovaj pocinje da radi isto. E to je tragedija, tragedija koju mngi d nas i ne vide i u tome je problem.

Nije muzika ono sto kvari ljude, to su reci i dela...

Sto se tice toga da punk nije kvalitetan poslusajte killerse (Mr. Brighsight ili When you were young npr.), kojima je samo ime ubistveno, a kako su ukusi razliciti preporucujem i Srce je moje violina il Beogradjanku, jer imaju dubinu...
Svaka cast svima koji procitaju ceo post

Nije problem sto neko slusa Grand muziku, problem je kako se ljudi ponasaju kad odgledaju jednu Grand emisiju. Nemojmo se zavaravati... moja mala sestra mi je danas pevala neku pesmu koju je cula na Pinku i glumila je tu pevacicu, a kako dete moze izgledati kad gleda polugole zene kad pevaju o gacama, brushalterima i da ne citiram dalje... I u sta ce ta moja mala sestra da poraste... Ja ne zelim da je jednog dana neko naziva kurvom ili necim jos gorim, ali cemu se mozemo mi nadati!?

Danasnja Grand muzika nema kvalitet, ima samo kvantitet, sto vise to bolje, a tek sto kradu od Grka i Turaka... Kakva moze biti muzika ciji tekst poziva da prevaris decka, muza i da budes faca kad to uradis. E to je lose, jer se drustvo masovno poziva ka losim sklonostima.

Velika je razlika izmedju starih narodnih pesama i danasnje "narodne" muzike. Te stare pesme nose jaka osecanja i uz njih i najtrezniji razbijaju case, a uz Grandovce samo gledas kako ces nekoga da "u'vatis" i sl.

Ja ne kazem da se svi trude da imitiraju nekoga, ali dobar deo moje generacije upravo to radi... Da ste u mogucnosti da vidite neku rodjendansku zurku na kojoj sam ja bila, shvatili bi ste o cemu pricam. Ta vecina ne slusa samo Grand, ona slusa i techno i sve sto je lako dostupno, za sta se ne mora pomuciti da bi se do toga doslo, nema neke razlike da li je neko bogat ili siromasan...

Ja sebe nikad nisam ogranicavala, slusala sam uvek ono sto mi se svidja, sklanjala se od pesama koje mi se gade ali i isprobavala i preslusavala potpuno nepoznate pravce. Ono sto mi se svidelo nastavila sam da slusam, ostalo sam odbacila. Kad se okrenem oko sebe cak i u nekim svojim drugovima vidim kako ako neka "faca" pocne da hvali nesto, sutra i ovaj pocinje da radi isto. E to je tragedija, tragedija koju mngi d nas i ne vide i u tome je problem.

Sto se tice toga da punk nije kvalitetan poslusajte killerse (Mr. Brighsight ili When you were young npr.), kojima je samo ime ubistveno, a kako su ukusi razliciti preporucujem i Srce je moje violina il Beogradjanku, jer imaju dubinu...

:super::super:
odlichan post :)

:super::super::klap::klap:

Ljudi uvodni post nije bio o tome kako ko kome smeta....Meni iskrneo ne smeta kada vidim devojku obučenu u 50 boja jer se to mene ne tiče, kao ni tigrasto ni zlatno ništa...Mislim da se više radi o tome gde ode mozak ovih današnjih generacija i da gde su ljudi sa svojim ja...jer nekako ih je sve manje i manje.E da i za Elektru kada sam rekla 50 boja nisam mislila na to da meni smetaju već da ljudi tako izražavaju neku histeriju koja se ni njima samima ne svidja.Ok je ako to neko obuče zato što voli boje....Ja volim boje, ne preterujem, ali ih volim.....a ne da neko oblači to da bi bio u ,,ludom fazonu".Ovde niko ne nameće svoje mišljenje već ga samo iznosimo, razmatramo sadašnje pojave i komentarišemo, niko ovde ne ugrožava nikoga , niti gura nos tamo gde mu nije mesto....Meni je iskreno odvratno komentarisanje tuđih načina života, ali ovde govorimo o društvu koje generalno nije zdravo.....a to ne pokazuju ni tigraste helankice, ni zlatne patikice već sve veći i veći broj trudnih devojaka u školama i to najviše onih iz prve godine (videla žaba da se konj potkiva...), sve češće nasilje u školama koje je opšte prihvaćeno, a do toga svega dovodi poprilično smanjenje svesti kod ljudi...a koliko može biti svesna osoba koja se pronalazi u pesmi ,,Gaće", ,,Mojne mala" i dalje....????

brate....zivi svoj zivot i bole te i za druge i za sve.....teras svoj fazon svoj trip i bole te....a za ovo komentarisanje tudjih zivota je normalna pojava....svi gledaju druge i tudje zivote a ne sebe....u za nasilje je normalno....uvek je bilo i bice....zato se pokusava da se bude ok sa svima i da ne pravis probleme....a losih da se klonis....
uopsteno....ne znam zaista sto se ti toliko opterecujes time....potrudi se da ti ne budes takva....bole te bre brige dal ce neko ovako il onako da se oblaci dal ce da ucestvuje u nasilju i sta ti ja znam....zivi brate svoj zivot i sve ok....

Isti slučaj i kod mene, s tim što sam ja u svoje ruke preuzeo prevaspitavanje sestre u tom smislu.

Sibil trebala si dosad da primetis da se po overikillu vodi fajt na svakoj temi,i on ima duznost da flejmuje malo...on je nas buduci moderator mora malo da zavodi reda ovde :p

anyway ja najvise slusam trance,house etc...i sta sad,posto se ovde nigde ne pusta trance ja treba da sedim kuci?

cesto se cudim sta se sve danas naziva muzikom...

cela nacija slusa folk,hteli ili ne,i svi smo "styupidi" jelde over? :)
iako kazes da ne slusas folk,znas za aspirin...znaci cuo si pesmu...veruj ni meni se ne svidja,narocito uticaj ove muzike na mladje generacije,samo ce da poglupe...ali mi smo tim okruzeni,nemoguce je izbeci,moguce je samo ograditi se od toga ili da ti je svejedno,kao meni npr...

mislim da rasprave oko muzike ne vode nigde,svakom se svidja ono sto slusa...ali grupisanje ljudi po kolicini iq-a po tome koju vrstu muzike slusaju je blago receno....retardirano

osobe se ne cene po vrsti muzike i stilu oblacenja

Pa to mi je nerodjena sestra, sta ja tu da radim, mogu vrlo malo jer se i slabo vidjamo. A tako zaboli kad vidis tako nesto. Ona ima 9 godina, i malo ce proci pre nego sto odraste.
Deca rastu u takvom okruzenju, a odrasli kao da ne brinu... a da li iko brine...
Sad sam u nekom pesimistickom raspolozenju, slomio me dan, mozda i nije sve tako crno kao sto mi se cini, ali primer koji sam jutros videla podsecama na neke moje drugarice kojih se danas stidim...

Vama dvoma svaka cast za procitani post, ja bih verovatno odustala na pola...

tako je...:klap:

...ali grupisanje ljudi po kolicini iq-a po tome koju vrstu muzike slusaju je blago receno....retardirano

Iznerviralo me je ono njegovo "ja se druzim samo sa metalcima i rokerima'' ,taj ograniceni i nadasve detinjast stav .A posle meni nesto prica.

I misli da je iznad svih jer slusa rok i metal. Jaka stvar.

Poslednja izmena:
I mene nerviraju,ali sta,briga me je.Lepse je kad se svadjaju reperi,narodnjaci,metalci i drugi.Zamislite da se svi oni ujedine,sta bi to bilo.Ovako je ok.Za fensere me briga jer imam takvog u kuci,navikla sam i nije mi nista tesko da gledam to i na ulici.Imam drugarice koje slusaju turbo folk,pa su mi opet iste te drugarice jedne od najboljih.Hocu da kazem da je sve to isto.Muzika je muzika.To bi bilo isto kao kada bi svi mi redom pravili podele na osnovu toga da li smo zaludjeni npr. hororom ili komedijom.

Sibil trebala si dosad da primetis da se po overikillu vodi fajt na svakoj temi,i on ima duznost da flejmuje malo...on je nas buduci moderator mora malo da zavodi reda ovde :p

anyway ja najvise slusam trance,house etc...i sta sad,posto se ovde nigde ne pusta trance ja treba da sedim kuci?

cesto se cudim sta se sve danas naziva muzikom...

cela nacija slusa folk,hteli ili ne,i svi smo "styupidi" jelde over? :)
iako kazes da ne slusas folk,znas za aspirin...znaci cuo si pesmu...veruj ni meni se ne svidja,narocito uticaj ove muzike na mladje generacije,samo ce da poglupe...ali mi smo tim okruzeni,nemoguce je izbeci,moguce je samo ograditi se od toga ili da ti je svejedno,kao meni npr...

mislim da rasprave oko muzike ne vode nigde,svakom se svidja ono sto slusa...ali grupisanje ljudi po kolicini iq-a po tome koju vrstu muzike slusaju je blago receno....retardirano

Tako je!! Samo sam rekao da glupe osobe najcesce slusaju Turbo Folk!! Nije retardirano imaju i statisticki podaci koje sam nasao cini mi se na politikinom sajtu koji kaze da metal slusaju inteligentni ljudi,ali to moze biti protumaceno kao generalizacija,zato koga bole!!

Hm...ja znam mnoooooooogo zatucanih i tupavih metalaca....mnoooogo, cak najvise od svih ,,podela'' , doduse posle repera :lol: ...
Evo ja sam retardirana mnogo volim da slusam Acu lukasa...radim na radiju i svaki narodnjak mi prodje kroz ,,ruke'' kad je izasla oesma sa grandovog festivala ,,upali svetlo'' vrtela sam je u winampu non-stop...
Pricate o tome kako su folkeri glupi jer u TF nema smisla...ljudi, koliko ima muzike bez smisla koja nema veze sa TF...za pank je cist primer offspring...totalno bez smisla...a tek oni buntovnici bez razloga, ili jos gore bez zelje da bilo sta urade NA SEBI, vec pljuju po svemu da bi sebi bili veci i bitniji, o kojima je pisao nadrealista...uh,uh,uh
A gde je tek smisao u tehno, trance, rave, progressiv...da me ne shvati neko pogresno, prosto OBOZAVAM ovakve zurke, na exitu sam vise vremena provela u Dance areni nego na fussionu(a na fussionu su skoro svi izvodjaci nekad bili moji ,,omiljeni''), za provod i skakanje je EXTRA, ali i to je muzika bez smisla...pa zasto neko ne proziva ,,trensere'' nego ste se uhvatili folkera k'o pijan plota...evo ja cu da vam kazem zasto(barem je to moje misljenje) zato sto je to trend-da se pljuje po folkerima, zato sto izvodjaci koje slusate kupuju popularnost pljuvanjem po nekome(sto je krajnje jadno), pa ste vi naucili da ,,to tako treba''
P.S. Nikada pre nisam nikoga uvredila na forumu, ali da ne uvijam, moje misljenje je da je neko ko ljude deli prema muzici koju slusaju RETARDIRAN
P.P.S. Glupih ljudi ima u svim tim tinejdzerskim socijalnim grupama, kao i pametnih...na muziku koju slusaju, ili bar u kom se to pravcu krece je u jednom trenutku snazan uticaj imalo DRUSTVO u kojem se krecu, tako da su to okolnosti na koje nije uticala inteligencija...

I amnite se vise toga da bas VI znate sta je ono pravo...
Na kraju moje muzicke lestvice nalaze se TF, metal i rep....ali gle cuda na suze me mogu anterati bas metal balade, TF balade i marcellow-a pesma ,,jedina'' ...

Ne znam, navedi mi jednu tf baladu, ali mislim da vi mesate tf sa drugim zanrovima muzike, jer je to danas dosta izmesano. O tome da punk nema smisla poslusaj vise izvodjaca, cak i u hard rocku imas neverovatno lepih pesama kao i u heavy metalu... Ali ne pricamo o tome...

Ja ne osudjujem nekoga ko slusa TF i u svom postu sam pomenula da se on odnosi na osobe koje ne slusaju samo TF vec i druge zanrove, ali je na njih izvrsen uticaj danasnjih TF zvezda. Ma ni sama muzika ne bi bila toliki problem da nema onih emisija i svih tracarskih listova, sto deca i mladji tinejdzeri citaju.

Kad odem negde i cujem TF to nije cist TF u originalu, vec preradjen da bi uz njega moglo da se igra. Tako da po mom misljenju pravi TF nema nikakav kvalitet. Ali ja najbolje razumem da su ukusi razliciti jer niko od mog drustva ne slusa ono sto ja slusam ili se nadje samo po neka pesma. Ne protivim se ja slusanju TF, da se igra uz to ko hoce, al' samo da se ne gledaju one ispiracke emisije na pinku. Sto je mnogo, mnogo je, koliko ljudi se divi nekome bez stida i morala, obicno i bez pameti, kojima su ciljevi elementarno pogresni, umesto da se posvete usavrsavanju sebe. Protivim se idolima i kopiranju nekoga, jer se tako gubi svoja licnost.

Ja ne opravdavam ni neke teske metalce i rokere koji ne zele da poslusaju nesto drugo, bar da vide kako to izgleda... Ne opravdavam ni negativni uticaj koji je rok imao mnoge generacije, kao i rep. Svaka muzika nosi nesto dobro i nesto lose...

Ali ovo su cinjenice u TF najgori je taj negativni uticaj sto stalno ponavljam:

Бројни културни арбитри нису сасвим неосновано турбофолк представили као изум Милошевићевог режима пошто је био злоупотребљен наметањем у медијима што је штетно утицало на квалитет турбофолка који је често лош. Критичари са деснице тврде да је турбофолк угрозио српски национални идентитет у време када га је требало јачати док насупрот томе левичари криве турбофолк за ширење национализма у време када га је требало сузбијати. Милитантнији и бројнији су критичари који долазе са левице и самопроглашене „урбане Србије”.

Од Казабланке до Џакарте и од Тиране до Тихуане скоро да нема земље која последњих деценија није добила и свој турбофолк. Музички спотови које емитују сателитски канали на арапском језику изгледају као копија спотова који су у Србији приказивани деведесетих. Аделина Исмајли „Цеца косовских Албанаца” је на омоту свог првог ЦД-а изгледала као Цецина двојница.

Nasa stara poeticna narodna muzika kao i starogradske pesme su se izgubile, danas cak vise ljudi slusa Grand nego zabavnu, sto mi nije jasno, bar medju mladima.

Ne znam, navedi mi jednu tf baladu, ali mislim da vi mesate tf sa drugim zanrovima muzike, jer je to danas dosta izmesano. O tome da punk nema smisla poslusaj vise izvodjaca, cak i u hard rocku imas neverovatno lepih pesama kao i u heavy metalu... Ali ne pricamo o tome...

Ja ne osudjujem nekoga ko slusa TF i u svom postu sam pomenula da se on odnosi na osobe koje ne slusaju samo TF vec i druge zanrove, ali je na njih izvrsen uticaj danasnjih TF zvezda. Ma ni sama muzika ne bi bila toliki problem da nema onih emisija i svih tracarskih listova, sto deca i mladji tinejdzeri citaju.

Kad odem negde i cujem TF to nije cist TF u originalu, vec preradjen da bi uz njega moglo da se igra. Tako da po mom misljenju pravi TF nema nikakav kvalitet. Ali ja najbolje razumem da su ukusi razliciti jer niko od mog drustva ne slusa ono sto ja slusam ili se nadje samo po neka pesma. Ne protivim se ja slusanju TF, da se igra uz to ko hoce, al' samo da se ne gledaju one ispiracke emisije na pinku. Sto je mnogo, mnogo je, koliko ljudi se divi nekome bez stida i morala, obicno i bez pameti, kojima su ciljevi elementarno pogresni, umesto da se posvete usavrsavanju sebe. Protivim se idolima i kopiranju nekoga, jer se tako gubi svoja licnost.

Ja ne opravdavam ni neke teske metalce i rokere koji ne zele da poslusaju nesto drugo, bar da vide kako to izgleda... Ne opravdavam ni negativni uticaj koji je rok imao mnoge generacije, kao i rep. Svaka muzika nosi nesto dobro i nesto lose...

Ali ovo su cinjenice u TF najgori je taj negativni uticaj sto stalno ponavljam:

Бројни културни арбитри нису сасвим неосновано турбофолк представили као изум Милошевићевог режима пошто је био злоупотребљен наметањем у медијима што је штетно утицало на квалитет турбофолка који је често лош. Критичари са деснице тврде да је турбофолк угрозио српски национални идентитет у време када га је требало јачати док насупрот томе левичари криве турбофолк за ширење национализма у време када га је требало сузбијати. Милитантнији и бројнији су критичари који долазе са левице и самопроглашене „урбане Србије”.

Од Казабланке до Џакарте и од Тиране до Тихуане скоро да нема земље која последњих деценија није добила и свој турбофолк. Музички спотови које емитују сателитски канали на арапском језику изгледају као копија спотова који су у Србији приказивани деведесетих. Аделина Исмајли „Цеца косовских Албанаца” је на омоту свог првог ЦД-а изгледала као Цецина двојница.

Nasa stara poeticna narodna muzika kao i starogradske pesme su se izgubile, danas cak vise ljudi slusa Grand nego zabavnu, sto mi nije jasno, bar medju mladima.

Folk ti je narodna muzika a TF je vec nesto drugo!! Slusao sam pre i druge muzicke pravce,ali od 7 razreda samo METAL jer mi godi i muzika je kvalitetna!! Neko je malo pre pominjao kako je metal na dnu lestvice.sestro nemas pojma cuti i ne blamiraj se vise,probaj malo da uzmes da sviras gitaru da vidis kako je zajebano,skoro mi je neko rekao kako je to prosto samo rokas po zicama i ono ide muzika,taj lik nema veze a verujem da i ti tako mislis!!

Hm...ja znam mnoooooooogo zatucanih i tupavih metalaca....mnoooogo, cak najvise od svih ,,podela'' , doduse posle repera :lol: ...
Evo ja sam retardirana mnogo volim da slusam Acu lukasa...radim na radiju i svaki narodnjak mi prodje kroz ,,ruke'' kad je izasla oesma sa grandovog festivala ,,upali svetlo'' vrtela sam je u winampu non-stop...
Pricate o tome kako su folkeri glupi jer u TF nema smisla...ljudi, koliko ima muzike bez smisla koja nema veze sa TF...za pank je cist primer offspring...totalno bez smisla...a tek oni buntovnici bez razloga, ili jos gore bez zelje da bilo sta urade NA SEBI, vec pljuju po svemu da bi sebi bili veci i bitniji, o kojima je pisao nadrealista...uh,uh,uh
A gde je tek smisao u tehno, trance, rave, progressiv...da me ne shvati neko pogresno, prosto OBOZAVAM ovakve zurke, na exitu sam vise vremena provela u Dance areni nego na fussionu(a na fussionu su skoro svi izvodjaci nekad bili moji ,,omiljeni''), za provod i skakanje je EXTRA, ali i to je muzika bez smisla...pa zasto neko ne proziva ,,trensere'' nego ste se uhvatili folkera k'o pijan plota...evo ja cu da vam kazem zasto(barem je to moje misljenje) zato sto je to trend-da se pljuje po folkerima, zato sto izvodjaci koje slusate kupuju popularnost pljuvanjem po nekome(sto je krajnje jadno), pa ste vi naucili da ,,to tako treba''
P.S. Nikada pre nisam nikoga uvredila na forumu, ali da ne uvijam, moje misljenje je da je neko ko ljude deli prema muzici koju slusaju RETARDIRAN
P.P.S. Glupih ljudi ima u svim tim tinejdzerskim socijalnim grupama, kao i pametnih...na muziku koju slusaju, ili bar u kom se to pravcu krece je u jednom trenutku snazan uticaj imalo DRUSTVO u kojem se krecu, tako da su to okolnosti na koje nije uticala inteligencija...

Zavisi koji je tvoj kriterijum za zatucanost,ako je zatucan zato sto mrzi TF i izbegava drustvo TFra onda......JEsi!!To je vec nesto drugo sto radis na radiju,to ti je posao!!!Tebi je offspring shit meni nije,cak volim neke njihove pesme!! Muzika utice na ljude,na njihov nacin razmisljanja,shvatanja stvari,mrznju prema necemu...

Da prvo moraju da se nauce akordi.

Svaki zanr ima svoje postovaoce, al' kao sto rekoh nije muzika problem... i na to treba obratiti paznju.

MA ta muzika unistava svest narodu,ljudi imaju pogresne vrednosti,nemaju ni malo morala jeste videli na sta pozivaju one pesme?? Sve neke prevare,bunde,kurvanje,aspirini...To da slusa omladina??Nije ni cudo sto smo otisli u *****,onime i spanskim serijama siroke narodne mase se zaglupljuju to jeste bukvalno projekat bivse vlade isto kao i Americke njima tamo ljudi veruju u sve sto cuju na tv i misle da su mediji koje drzi drzava u pravu, oni to rade da bi imali kontrolu nad narodom i da bi ostali sto duze na vlasti!! To je isto kao i Koloseum napravljeno je da zabavlja ljude i da im skrene misli od sjebane situacije i od pobune protiv vlasti!!

Ja Zvonka Bogdana slušam i kod kuće... :)
U tom Somboru... :heart:
***,ne kapiras!!:roll:Nikako.

Roker je otvoren prema zivotu,ne sakriva se ni od cega.

Zivim za rok.

Al sta mi fali ako odem nekad u petak u kst,ili skc(gde obozavam da idem;)),pa sutradan kod drugarice na rodjendan,''fensi'' zurku?!

Ne ,treba njoj da kazem "znas,ti volis narodnjake,i sad ja necu da dodjem kod tebe,da zajedno proslavimo tvoj rodjendan"?!

Iz razlicitih razloga idem na razlicita mesta,sto rekoshe i Nevenaa i Nadrealista.

i ti si bas zreo,i taj lik od 60...:rolleyes:
Sibil, kao da sam ja pisala tvoje postoje, i da ne citiram baš sve, odabrala sam ovaj post...
nema, nezreli klinci će terati svoje a kad za par godina shvate ovo o čemu im pričaš, praviće se blesavi i kao da su oduvek tako mislili.
Ja sam extrem druzim se samo sa ljudima koji slusaju Rock ili Metal!! Druzi se niko ti ne brani,ali me nervira sto njoj nesto seres a ti si 100x gora!! A sto nismo?? Mi smo pravi Rokeri\Metalci,a ne foliranti kazem svima e ja slusam Rock\Metal ja sam zajeban\na a vamo ludujem uz TF i idem po takvim zurkama!!
Ako si pažljivo čitao Sibiline postove, a nisi, shvatio bi da ona ne luduje uz turbofolk nego joj nije problem da se pojavi na mestu gde se sluša takva muzika ako okolnosti to zahtevaju...
i ti nisi ekstrem, ti si budala. Otkad se ljudi procenjuju na osnovu muzike koju slušaju? Mislim, još u nižim razredima osnovne su nas učili da odelo ne čini čoveka, ko je shvatio shvatio je...
Nemam predrasude a druzim se samo sa Metalcima\Rockerima zato sto ljudi nisu glupi i zatucani!! A da su ljudi koji slusaju TF zatucani 100x sam video i iskusio,za mene u skoli kazu da sam satanista zato sto sam dosao u skolu sa majcom Rammsteina?? Ej vidi ti koliko je to bolesno!!
:rotf:
Ne da imaš predrasude, pun si predrasuda!
Uzmi udžbenik iz psihologije, ako ništa drugo, i pogledaj šta su predrasude!
E nisi me sjebala oblacim se kao skejter!! Ozbiljno bez *****nja i vadjenja!!
Jeste, sjebala te je, samo što si još mali pa ne shvataš. Umesto ''roker'' moglo je da stoji bilo šta i smisao bi ostao isti.
Neko je malo pre pominjao kako je metal na dnu lestvice.sestro nemas pojma cuti i ne blamiraj se vise,probaj malo da uzmes da sviras gitaru da vidis kako je zajebano,skoro mi je neko rekao kako je to prosto samo rokas po zicama i ono ide muzika,taj lik nema veze a verujem da i ti tako mislis!!
Nevena je spominjala da je metal njoj na dnu lestvice, i ti tu nemaš šta da komentarišeš! Ukusi su različiti, dečko! Ti bi možda želeo svet u kom svi slušaju taj tvoj metal, koji, uzgred budi rečeno, ne mogu da podnesem jer mi probija mozak, ali ostali ljudi ne bi! I koja je uopšte razlika između sveta u kom svi slušaju metal i sveta u kom svi slušaju turbofolk? Evo, teta-Electra da ti kaže: nikakva!
Tebi je offspring shit meni nije,cak volim neke njihove pesme!!
Upravo! Upravo u tome je poenta! Zar ti nije lakše reći: ''Okej, tebi se ovo sviđa (ili bar možeš da odeš na žurku bez da sediš u ćošku i krstiš se nad omladinom, koja , vidi čuda - igra uz muziku! :eek: ), meni ne, i to je okej, mi možemo da se družimo zato što si ti dobra/pametna/zanimljiva osoba/zato što od tebe mogu nešto naučiti/zato što možemo da se zezamo do besvesti/štagod....? I svi srećni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back