Sa i bez šminke

To sto ja malo munem maskare i crnu olovku, ako bas idem na svadbe, rumenilo na obraze i karmin, ti nazivas sminkanjem? :lol:

Pa ja se sminkam sama i to samo za neke specijalne prilike, nikakvi puderi, podloge, senke za oci itd...
A sminkanje izgleda ovako, stavim maskaru, muz kaze:"Nasminkaj se." "Pa nasminkana sam" "Ne zezaj stavi ono crno ispod ociju." "Dobro" stavim. "I rumenilo, stavi ga, sta stedis." munem onom cetkom preko obraza. U hodniku, izlazimo, mm:"Hoces staviti karmin? Ajde zeno, nasminkaj se jednom." prevrcem ocima i stavljam karmin.
:malav:

ps. mrzim sminkanje jer to sve posle treba skinuti... :aha:

Samo???

Fale ti samo puder i senka za full make-up. Ako onda racunamo da imamo 6 sastojaka za punu sminku, a ti koristis 4, po procentima, ti si Cile 67 posto nasminkana, sto znaci da si mnogo bliza formulaciji "nasminkana"(33 posto) od nenasminkana (tu si 67 posto daleko). :D

ne oću da ih kačite da se vidi javno da smo mi lepše :malav:

...ali nismo:D

...one koje sam imala priliku da vidim jesu lepe ili makar imaju nešto iznad lepote što ih izdvaja...

...slučajno se desilo da sam pre desetak dana prepoznala do sebe u kaficu Izabel Adjani, i pored 60 godina i pored gomile plastike i remonta ona je prelepa žena. Mogu samo da zamislim koliko je kao mlada bila lepa. Sa šminkom. ..bez...svejedno...

Samo???

Fale ti samo puder i senka za full make-up. Ako onda racunamo da imamo 6 sastojaka za punu sminku, a ti koristis 4, po procentima, ti si Cile 67 posto nasminkana, sto znaci da si mnogo bliza formulaciji "nasminkana"(33 posto) od nenasminkana (tu si 67 posto daleko). :D

Ma super bi to bilo da ja to sve umem lepo da nanesem.
Veruj mi na rec, nisam nasminkana :malav:

...zašto se žene takmiče koja se šminka a koja ne...realno, zar je važno?
...meni je cilj da izgledam negovano...to mi je prioritet broj jedan...ako mi se lak ne slaže sa odećom skidam lak jer volim balans, sklad, mekanu kožu, kosu...za moj pojam lepote naša najlepša žena je Roksanda Ilincic...porcelanski ten, prirodna kosa, vrhunske tkanine koje kroje siluetu i pričaju priču...i najlepša nijansa crvenog ruža. U svakoj prilici. Paperjasto naglašena a skladna i bez napora skockana. Kome i šta bi dokazala bez crvenog tona na usnama? Da je lepa? Ona je prelepa svakako i jako mi je milo kada vidim mladež koja se oblaci tako da ispriča priču i neguje se i doteruje...mene šminka čini ružnom, farba za kosu mi skida negovanost sa tankih vlasi...lak za nokte skriva dugačku i tanku nokatnu ploču. ..taman ten me čini starijom...ogledalo nam je najbolji savetnik...
...da mi kajal dobro stoji nosila bih ga i često se oduševim kada vidim dobro urađenu šminku. ..uživam u šarenilu ulicu...i jedino šta mi ne godi je vulgarnost...uz zapuštenost...drago mi je sto je vulgarnosti kod nas sve manje.

Чему овај трактат ни о чему?

Нико не мора да се шминка ако не жели, поготово лети.

Али, рећи да не умеш да нанесеш глупи течни пудер, руменило, сенку, маскару и кармин....Лудило.

Poslednja izmena od moderatora:
emina-nos-tekst.jpg

Back