Ša da radim bajo moj?

Spletom nesrećnih okolnosti nisam ništa kresno 22 godine, tačnije od rođenja, a ni pre toga akome razumete hehe

Ono što je još crnje je da još nisam ni imao devojku. Kako pitaćete?

Lako bajo moj, osnovna škola preselio se u Srbiju, novo društvo me nije prihvatilo tako da sam izbegavao sve te rođendane and other shits, ta navika se prenela i u srednju školu.
Srednja škola 30 učenika svi imaju pištolj među nogama, tehnička trogodišnja škola, jedino što sam mogao viđati su ribe s ekonomske i jedna ribica u koju sam se ludo zaljubio, pokušao da smuvam dobio korpu, istovremeno i traumu. Došo faks tu su mi se udvarale dve osrednje ženske, ja i dalje patio za ovom iz srednje i tako dalje i tako bliže...

Da bih sada došao u stanje kada imam 22 godine, apsolvent sam, većinu dana sam kući, nekada u teretani... Asocijalizovao sam se totalno, naštrebao ovo programiranje i tu zarađujem neku sitnu lovu trenutno, planiram ozbiljniji biznis s time, mnogo sam se tome posvetio i sada me hvata nervoza pri pomisli da ništa nisam ni poljubio, a u najboljim sam godinama...

Jedini način na koji bih imao herca da startujem neku devojku je da je već poznajem, ovako na slepo u diskoteci nikada nisam ni pokušavao...

Bem li ga, nisam neki ni gabor, imam 190cm visinu 80 kila, crn sam, normalan, ali eto 22 godine nejebice braćo moja mila...:confused:

Šta bi vi na mom mestu, probajte biti ozbiljni ljeba vam?

Hvala ljubac
Nemam pojma..
meni je ovo malo čudno.

bez jubca..:lol:

Džaba tebi i 200 kila mišića, neće ti to pomoći ništa. Stvar je uvek i samo u stavu, to moraš da promeniš. Ja ne mogu da podignem ništa teže od kašike, pritom imam salčinu i nizak sam, pa opet ***** u kontinuitetu od 17. godine i to uvek kvalitetne cupi.
Izgled nije ženama toliko bitan koliko pravi stav, samouverenost i dobra priča. Ako si nesigurni tunjavko, nema ti pomoći. A jedini lek za to je da konstantno vežbaš. Sve u životu je vežba, pa i barenje pičoka. Niko se nije Kazanova rodio.

Inače wrong turn u tvojim godinama, a u ovom vremenu je malo preterano razmišljati o nekom "niskom padu", kako si nazvao iznajmljivanje kurvi. Što je to nisko? Ionako s tim nedostatkom iskustva i stava teško da ćeš naći devojku u tim godinama, a ravnu sebi, da prolaziš sa njom kroz početke, poljubce, gubljenje nevinosti.

Imaš i drugu opciju - da nadješ neku balavu, neiskusnu klinku, i kao stariji je zavedeš. Mislim i klinke su danas dosta išlifovane, ali ima i onih drugih, čak dosta lepih. Taman za tebe. Orjentiši se na pet šest sedam godina mladje ribe sa manjkom iskustva, i onda ih navedi da odu sa tobom u krevet.

Najbitnije je da prestaneš da gledaš druge ljude, da prosto prestaneš da razmišljaš u istom kontekstu o sebi i drugima. U ovom veku tvoj nedostatak iskustva će se neminovno posmatrati kao čudnovatost, takva su vremena. Zato kreni sam da se snalaziš u svom domenu, budi dovitljiv, i najbitnije - oslobodi se moralnih kriterijuma. I prestani da se napucavaš po teretani, to je odbojno ribama vrlo često. A i mišići ne kupuju hrabrost. Mislim napucavaj se, ali ne preteruj.

Džaba tebi i 200 kila mišića, neće ti to pomoći ništa. Stvar je uvek i samo u stavu, to moraš da promeniš. Ja ne mogu da podignem ništa teže od kašike, pritom imam salčinu i nizak sam, pa opet ***** u kontinuitetu od 17. godine i to uvek kvalitetne cupi.
Izgled nije ženama toliko bitan koliko pravi stav, samouverenost i dobra priča. Ako si nesigurni tunjavko, nema ti pomoći. A jedini lek za to je da konstantno vežbaš. Sve u životu je vežba, pa i barenje pičoka. Niko se nije Kazanova rodio.

Znaci fizicka lepota nije bitna,wauuuuuuuu. ;) .

Bitna je, al ni blizu presuđujuća. Prosečan ili ispodprosečan lik može biti sto puta veći hebač od tunjavog Apolona.

Apsolutna istina.

To što imaš dobru fasadu, to ne znači da je zgrada kvalitetna i da će se mnogo ljudi useliti. Kao što kreptoman reče, znam mnogo tipova koji su polumozgaši, niski, debeli, ovakvi, onakvi, a krešu više nego neki utripovani "šmekeri". Jer ako imaš pravi stav, sigurnost, priču, izgled ti je ono dodatno, onda će tek da balave na tebe...

- - - - - - - - - -

Bajo moj :lol:

Uzmi iznabaj sta ti se da , a daje se poprilicno ovih dana ...ne vidim ja tu problem , bitno je samo kada krenes da ne pravis opet pauze , sta znam recimo od 22g ;)

Kako kome, očigledno :D

...tu treba biti nekoncetrisan
pogubljen i zamisljen
narocito pred djevojkom
koja ti se svidja
ako ona zapocne razgovor
gledaj da si smotan
neka ona vodi situaciju
iskustvo cesto plasi i odbija
i kod zena i kod momaka
ne nameci se
kad je nasladji razgovor
zuri nekud
jer,
kraki a cesti susreti su
djelotvorni
nemoj se povoditi za savjete nicije do kraja
kad pocnes kliseom
uvijek od pola moras u improvizaciju
...pozuri,
nemoj da apstinacija te povuce unutra
i postanes drugima razonoda
a djevojkama dobar ortak...
...kad te pocnu za nekog pitat'
tad si na....o...
Pozdrav i sretan lov...
,,,obraduj nas ovdje
a Dame bi mogle malo
da su aktivnije
ako nijesu do _sada...
-s najljepsim zeljama,
Faraonn

Bitna je, al ni blizu presuđujuća. Prosečan ili ispodprosečan lik može biti sto puta veći hebač od tunjavog Apolona.

Moze ako je Torrente ;) . A i ta FAMA danas,po difoltu simpaticni muskarci danas su glupi, tunjavi nafurani,mutavi,nesarmantni,imaju samo fizicke predizpozicije i nista vise,sto nije tacno.Evo jedan moj veoma dobar ortak,pravi-arhitip smekera, veoma je simpatican decko,visok,crnomanjast,devojke ga startuju,ali uopste nije glup,tunjav,mutav i nesarmantan decko,vec sta vise,ima ekstra spike,veoma je sarmantan-harizmatican i inteligentan i uopste nije nafuran,cak ne voli i ne podnosi nafurane devojke i momke.

Poslednja izmena:
Moze ako je Torrente ;) . A i ta FAMA danas,po difoltu simpaticni muskarci danas su glupi, tunjavi nafurani,mutavi,nesarmantni,imaju samo fizicke predizpozicije i nista vise.sto nije tacno.Evo jedan moj veoma dobar ortak,pravi-arhitip smekera,je veoma simpatican decko,visok,crnomanjast,devojke ga startuju,ali uopste nije glup,tunjav,mutav i nesarmantan decko,vec sta vise,ima ekstra spike,veoma je sarmantan-harizmatican i inteligentan i uopste nije nafuran,cak ne voli i ne podnosi nafurane devojke i momke.

To je idealna kombinacija..nisi preterano povucen a nisi ni nafuran.

Imao sam manje vise slican problem sto se devojaka tice. Jednostavno sam bio plasljiv. Ali sve to dodje na svoje. Msm ja sam se kretao i ne izgledam u opste lose. Mene je opustalo u klubu neko alkoholno pice (ali ne mnogo). Msm nemoj biti bas bas jako probirljiv u pocetku. Bice sve ok samo opusteno i trudi se da se ne opterecujes mnogo sa tim. :)

Back