Са блокада у Финску на студије

A, ne smeta ti bugojanac na celu drzave?
PS.Nedavno je AV gostovao sa pro sns studentknjom, za koju se doznalo da uopste nije upisana koa student na doticnom fakulteteu.
Glavno da se i Ljuti Sandžak digao.
6A054D10-DE3D-420F-ACF4-FE775D7C8EE2.jpeg

Etiketiranje i proglašavanje svih koji ne piju Šolakovu propagandu za “SNS-ovce” tvojoj opciji neće doneti ni jedan glas podrške više nego što je imala pre ovoga.

Meni ne treba podrska, nisam ja politicar, ja ovde razbijam debilne trolove i tupava razmisljanja onih koji nisu trolovi ali im nisu bas jasne neke stvari.

I naravno, ponesto i naucim.

Ako uopste pratite sta ko pise, ja se takodje ne udubljujem ali imam neku predstavu ko sta zastupa, znali bi da ne zastupam ni jednu politicku stranku, vec da nastupam sa pozicija suverenista.
I ne znam odakle ta idiotska logika da ako neko kritikuje SNS i Vucica on podrzava Djilasa?! Pa hebote od kad pisemo mnogi od nas: VUCICU = DJILASE! Isti su, rade za iste, imaju zajednicke poslove, to danas moze da vidi svako ko otvori oci.

Zato opozicija i nema podrsku, sve igrice su obrnuli i nema UDBA vise cime da nas zamajava.

Један од иницијатора студентске блокаде на ФОН-у, Филип Убовић, добио је стипендију и овај семестар студира у Финској, пишу Новости.

Убовић је отпутовао у Финску и тамо редовно похађа наставу, али наставља да на мрежама, крајње лицемерно, подржава и подстиче блокаде.

https://www.politika.rs/scc/clanak/663387/sa-blokada-u-finsku-na-studije
Pogledajte prilog 1689794

Završio mu se raspust?
Da li je on inicijator?

Jos jedan mozak nam ide iz zemlje - posledica unistavanja svega od strane Aleksandra Vucica. Umesto da omoguci da institucije rade, da imamo normalan zivot, da se zakoni postuju, Vucicu je prece da omoguci svojim ljudima da kradu i za Boga ne pitaju u zemlji gde institucije ne postoje.

Back