Сa 13 сам попушио прву пљугу...

Probala od svega " istrazivacki" sa 18 i bas mi je fazon da ne koristim nista od toga od tada,prvo sto mi ne prija,kontrakcija organizma ko da mi je " Sedmi putnik" usao👾😁,a drugo...nikad me nije vozio poriv da moram da se uklopim jer su svi misljenja trenutnog da je eto bas cool.
Zanimljivo mi je recimo da me mnogi tretiraju da sam na supstancama jer sam zaljubljenik i uzivalac elektronske muzike 👽👀😁
Do mnogih nivoa ekstaza moze se doci i cistom muzikom recimo

I tako...ne procotah sve ovde ali hocu🦾✅
a i ta profilna ti sugerise na nesto.. makar pecurkice :)

a gde je tebi taj ferari za koji si ustedeo nepuseci?
Не мора да вуде ферари. Људи би те паре уместо на пљуге трошили на храну, струју, воду комуналије фардеробу...

Ал кад би баш штедео онда би мого и рари

Od nečeg se mora mandrknut. Ja kad ne bih pušila više bih se nervirala i automatski visok pritisak trt mrt, srčani pljas i ona ne smiješ ni masno, ni slano ni mrsno...more mrš u pm onda me zabodite u saksiju ko fikus da me zaljevate. Više mi se isplati da pušim.
Ja jedino kad ostavim sigarete nateram sebe da treniram

Od nečeg se mora mandrknut. Ja kad ne bih pušila više bih se nervirala i automatski visok pritisak trt mrt, srčani pljas i ona ne smiješ ni masno, ni slano ni mrsno...more mrš u pm onda me zabodite u saksiju ko fikus da me zaljevate. Više mi se isplati da pušim.
Па зар није да онај ко пуши има колко већ веће шансе за висок притисак?

Ево ја пушио па га добио бемга!!

Back