Сa 13 сам попушио прву пљугу...

Nije
Ujutro jednu kad ustanem pre doručka.
Onda u toku dana ništa dok ne dođem sa posla.
Pre ručka jednu, posle ručka pivo dva.
Onda idem radim pa kad sednem da odmorim jednu dve rakijice uz kafu.

Uveče podelimo buteljku vina nas troje uz TV Slagalicu.

Nikad nisam ni pripit.

Jedino vikendom kad sviram u kafani popijem šest sedam točenih, al onda preko dana ne pijem.
Брате пијанац никад неће рећ да пије много

Боље немој толико ако свираш, оде ти координација у крац. Нисам знао да свираш брате, не хвалиш се🤭

Брате пијанац никад неће рећ да пије много

Боље немој толико ако свираш, оде ти координација у крац. Нисам знао да свираш брате, не хвалиш се🤭
Nisam ja ni rekao da sam pijanac.
Sasvim sam funkcionalan svo vreme.
Nikad ni na granici da budem pripit.

Osim vikendom.
Onda pijem dok sviram da bih kvasio grlo, a i da dođem na talasnu dužinu gostiju kojima sviram.

Znaš kako kaže poslovica, bolje mrtav pijan nego mrtav trezan.

Можда са 15-так година први пут пиво, ракију. Али не мислим давали ми да пробам, то је већ доста раније. Него у тим годинама да сам хтео сам да пијем и узимао својом вољом. :D
Додуше, не пијем скоро па уопште задњих година. Можда пар пива месечно, понека ракија.
Никада нисам пробао цигаре, буквално ни да лизнем. :D
Такође никакве наркотике.

Nisam ja ni rekao da sam pijanac.
Sasvim sam funkcionalan svo vreme.
Nikad ni na granici da budem pripit.

Osim vikendom.
Onda pijem dok sviram da bih kvasio grlo, a i da dođem na talasnu dužinu gostiju kojima sviram.

Znaš kako kaže poslovica, bolje mrtav pijan nego mrtav trezan.
Добро има истине у пословици кад боље погледаш

Но, зар не пуца глас од алкохола бемлига?

Можда са 15-так година први пут пиво, ракију. Али не мислим давали ми да пробам, то је већ доста раније. Него у тим годинама да сам хтео сам да пијем и узимао својом вољом. :D
Додуше, не пијем скоро па уопште задњих година. Можда пар пива месечно, понека ракија.
Никада нисам пробао цигаре, буквално ни да лизнем. :D
Такође никакве наркотике.
Ово је за похвалу.... Све је у глави🤭❣️

Probala od svega " istrazivacki" sa 18 i bas mi je fazon da ne koristim nista od toga od tada,prvo sto mi ne prija,kontrakcija organizma ko da mi je " Sedmi putnik" usao👾😁,a drugo...nikad me nije vozio poriv da moram da se uklopim jer su svi misljenja trenutnog da je eto bas cool.
Zanimljivo mi je recimo da me mnogi tretiraju da sam na supstancama jer sam zaljubljenik i uzivalac elektronske muzike 👽👀😁
Do mnogih nivoa ekstaza moze se doci i cistom muzikom recimo

I tako...ne procotah sve ovde ali hocu🦾✅

Када, у ком добу, и зашто сте почели да пљугате, пијете, одајете се пороцима?

Да ли је то био утицај друштва, или ваша жеља да изгледате старије него што јесте, да будете кул, да искажете свој бунт? Да живите, зезате и уживате у животу?

Ја см почео да пушим у другом средње али сам брзо и напустио пушење јер ме је хватао висок притисак након цигара. Алкохол ми никада није био интересантан јер је исувише горког укуса.

Вутру никад нисам пробао, јер знам да разара мождане ћелије.

Sa cigaretama sam poceo tamo negde u 2 srednjem,kada su me dvojica drugara,nagovorili da popusim prvu (ronhil light),najjace sto su ne dugo posle toga oni i prestali da puse,alkohol isto tako tu negde,al vecinu samo zestoka pica tipa chivas,stok itd,sto sad ocima ne mogu da smislim,i samo pivo mi dolazi u obzir,a sti se tuce vutre jesam,i uvek cu rado da probam,al jos nisam dosao do te faze da sam trazim dilera

Kao bebu su mi davali rakiju da me uspavaju, sa 11 sam se prvi put zestoko napio.
Cigare sa 16, navukla me devojka, isprovocirala me sa pitanjem: Kakav si ti to frajer, ako ne pusis?
I ja naravno, da bih bio frajer, pocnem...
Жена ?

Због нје је и ТРОЈАНСКИ РАТ почео ?

Жена ти је чудо! :kafa:

Probala od svega " istrazivacki" sa 18 i bas mi je fazon da ne koristim nista od toga od tada,prvo sto mi ne prija,kontrakcija organizma ko da mi je " Sedmi putnik" usao👾😁,a drugo...nikad me nije vozio poriv da moram da se uklopim jer su svi misljenja trenutnog da je eto bas cool.
Zanimljivo mi je recimo da me mnogi tretiraju da sam na supstancama jer sam zaljubljenik i uzivalac elektronske muzike 👽👀😁
Do mnogih nivoa ekstaza moze se doci i cistom muzikom recimo

I tako...ne procotah sve ovde ali hocu🦾✅
Слажем се, музиком се може баш доћи до свакојаких емоција!!

Sa cigaretama sam poceo tamo negde u 2 srednjem,kada su me dvojica drugara,nagovorili da popusim prvu (ronhil light),najjace sto su ne dugo posle toga oni i prestali da puse,alkohol isto tako tu negde,al vecinu samo zestoka pica tipa chivas,stok itd,sto sad ocima ne mogu da smislim,i samo pivo mi dolazi u obzir,a sti se tuce vutre jesam,i uvek cu rado da probam,al jos nisam dosao do te faze da sam trazim dilera
Пази се!!! Мој друг је тако почео и навуко се иако је јак карактер. :/

Back