@bernardo, juče sam se smejala ceo dan kad god sam se setila one tvoje keve što kljuka bepca heroinom u nadi da bi zaspao.
Nisi dobro pročitao maxinu poruku, pa je ispalo crnohumorno, nisam tebe ismevala. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахахаха знам данас ссм прочито и видео да сам погрешно прочито@bernardo, juče sam se smejala ceo dan kad god sam se setila one tvoje keve što kljuka bepca heroinom u nadi da bi zaspao.Nisi dobro pročitao maxinu poruku, pa je ispalo crnohumorno, nisam tebe ismevala.
![]()
И све спчко на пакле пљугиSa 14 sam zaradi prvu platu.
Ne.И све спчко на пакле пљуги
То је за похвалу!
Jeste.То је за похвалу!
Svasta se radi i to pokvareno.Једној девојци коју познајем су на мору убацили "шпанску мушицу". Хтели су да је тако приволе на секс
Већина тако. А колико редовно пијеш? Само по журкама и проводима?
Sve sam probao. Piće sa 16, cigare sa 19, a mariju anu sa 23. S pićem sam potpuno raskrstio oko tridesete, pušim još uvek, a travu sam onda samo jednom i nikad više.Када, у ком добу, и зашто сте почели да пљугате, пијете, одајете се пороцима?
Да ли је то био утицај друштва, или ваша жеља да изгледате старије него што јесте, да будете кул, да искажете свој бунт? Да живите, зезате и уживате у животу?
Ја см почео да пушим у другом средње али сам брзо и напустио пушење јер ме је хватао висок притисак након цигара. Алкохол ми никада није био интересантан јер је исувише горког укуса.
Вутру никад нисам пробао, јер знам да разара мождане ћелије.
Šaaalim se brate. Nou hard filingsTo si se ti navukao na *****, pa projekujes na mene![]()
Loše.Sve sam probao. Piće sa 16, cigare sa 19, a mariju anu sa 23. S pićem sam potpuno raskrstio oko tridesete, pušim još uvek, a travu sam onda samo jednom i nikad više.
Здрав одабир!Ne idem mnogo na provode. Pijem kad sednem u kafić/restoran a nekad i kući voćno pivo kad gledam nešto na kompu.
Ови моји су полудели за Ријом, мислим да више ану мотају него дуванSve sam probao. Piće sa 16, cigare sa 19, a mariju anu sa 23. S pićem sam potpuno raskrstio oko tridesete, pušim još uvek, a travu sam onda samo jednom i nikad više.
Много братеPiće i cigare u srednjoj školi.
Kudelja u vojsci.
Upaljač batalio 2001.
Sad samo alkoholizam, umereno.
Popijem oko pet šest jedinica dnevno, što piva, što vina, što rakije.
Vikendom desetak.

У другом основне???Први пут сам пробао у другом основном,беше Век цигаре,озбиљније средња школа,па кроз пар година баталио,алкохол кад како и дан данас.
Да,другар и ја.Тад су шибице биле 50 параУ другом основне???
У јбмга
Шта вам је било у глави+ тада? Који повод?Да,другар и ја.Тад су шибице биле 50 пара
Па ништа видиш од родитеља да диме,па си радознао да пробаш.Шта вам је било у глави+ тада? Који повод?
Život je pogrešan...лекови су погрешни
NijeМного брате![]()
Легитиман разлог!!Па ништа видиш од родитеља да диме,па си радознао да пробаш.