Š t o ?m i s l i t e__? o zenoljupstvu _?_ kao PSIHOLOSKOM FENOMENU!!

Ej verujem ti na ex, jer i ovaj ludak mene proganja da sam zensko, jer u bRu zLi nicko imaju slova B i R sto je njemu pametnici indikator da sam ja Branka njegov psihijatar zenski koji ga uhodi na forumu ahahahhahah

Je l vidis sta droge mogu uraditi mozgu haha.

e stvarno stvašta ovom zemljom hoda :lol:
sad mi je lakše, kad nemam samo ja stalkere

za tebe smo pilići..a imam obzira da te srčka ne strefi <33333

Ovo Dragoljub 69 ne mora da znaci da ima 69 godina niti da je '69. godiste....Mozda je neki mladjani od 30ak godina sto voli 69 pozu hehe. :lol::mrgreen:

A gle i Miss Petunija ima reputacionu moc 69 ahahhahahah.

Slucajnos' ? Ne bi' rek'o. :eek::hahaha::rotf::mrgreen:

Peti, nemoj se ljutis

:cmok:

Ovo Dragoljub 69 ne mora da znaci da ima 69 godina niti da je '69. godiste....Mozda je neki mladjani od 30ak godina sto voli 69 pozu hehe. :lol::mrgreen:

A gle i Miss Petunija ima reputacionu moc 69 ahahhahahah.

Slucajnos' ? Ne bi' rek'o. :eek::hahaha::rotf::mrgreen:

Peti, nemoj se ljutis

:cmok:

Sad sam ga naso na fb, lik je fasovo sizofreniju ima 60 profila. Na jedan profil pored imena mu stoji Dostojevski agahahahaha

Sad sam ga naso na fb, lik je fasovo sizofreniju ima 60 profila. Na jedan profil pored imena mu stoji Dostojevski agahahahaha

Shi se rađa kao predispozicija,a manifestuje se klikom kad se "otvore vrata" između levog i desnog korteksa-svesti i podsvesti,najgrublje
rečeno...Zato to nije obićna podvojena ličnost jer je podsvesna sasvim iracionalna s uređenjem najprimitivnijim racionalnim sredstvom-komparacijom.
Klik je obićno nervni slom u situacijama koje se inače teže prevazilaze...
Ovo je moja predstava te bolesti,zasnovana i na pozitivnim znanjima,ali koja nije neurološka već funkcionalna-upotrebljiva u sociosredini kad srećem
te jadnike koji su često svega i svesni,a imaje te bunare bezdna aniksioznosti...

Je l si video ahahahhaha. Pre bih rekao da ima 600 al' dobro ajde....

A a najsmesniji mu je onaj profil gde je retard zaboravio sifru za fejs (to mu se non stop desava, zato idiot i pravi nove profile svakog petog dana), pa posto je zaboravio, zeli od FB da mu da novu sifru a ne zna kako da dokaze da je to on, pa se slikao na drugom napravljenom profilu kako drzi kartonce i na njemu pise "Ja sam bre taj izgubio sam sifru" ahahahah tako nesto, ne secam se.

Kada sam video to, umro sam od smeha :cepanje:

Najludji i najsmesniji lik na Forumu Krstarice ikada, a bila je veoma jaka konkurencija sa budalama, mora se priznati.

Jos je lik student propali psihologije, a pise "neznam, nemogu" i sl spojeno i hejtuje teoriju evolucije, dakle ne zna biologiju za 5 razred osnovne.

Hvalio se kako mogao da unosi drogu na fakultet a svi kao znali, ali ga mnogo vole pa su mu dopustali ahahahhaa. Zaista, sta bi rekao dakan Filozofskog u Niksicu ili gde vec, da mu se kazu takve informacije....

- - - - - - - - - -

Shi se rađa kao predispozicija,a manifestuje se klikom kad se "otvore vrata" između levog i desnog korteksa-svesti i podsvesti,najgrublje
rečeno...Zato to nije obićna podvojena ličnost jer je podsvesna sasvim iracionalna s uređenjem najprimitivnijim racionalnim sredstvom-komparacijom.
Klik je obićno nervni slom u situacijama koje se inače teže prevazilaze...
Ovo je moja predstava te bolesti,zasnovana i na pozitivnim znanjima,ali koja nije neurološka već funkcionalna-upotrebljiva u sociosredini kad srećem
te jadnike koji su često svega i svesni,a imaje te bunare bezdna aniksioznosti...

Nije za tebe pisao nego bre za onog ludjaka narkica :D

- - - - - - - - - -

Je l si video onaj na kome pise "ime prezime Reinkarnacija" ahahahahhahha ladno tripuje da se reinkarnirao u ovom zivotu od neceg... Ha ha ha. Verovatno reinkarnacija od panja, s obzirom na pravopis i gramaticka pravila, te neznanja iz bilo koje nauke, nije jos savladao metodologiju nauke.

A a najsmesniji mu je onaj profil gde je retard zaboravio sifru za fejs (to mu se non stop desava, zato idiot i pravi nove profile svakog petog dana), pa posto je zaboravio, zeli od FB da mu da novu sifru a ne zna kako da dokaze da je to on, pa se slikao na drugom napravljenom profilu kako drzi kartonce i na njemu pise "Ja sam bre taj izgubio sam sifru" ahahahah tako nesto, ne secam se.

Najludji i najsmesniji lik na Forumu Krstarice ikada, a bila je veoma jaka konkurencija sa budalama, mora se priznati.

Jos je lik student propali psihologije, a pise "neznam, nemogu" i sl spojeno i hejtuje teoriju evolucije, dakle ne zna biologiju za 5 razred osnovne.

Hvalio se kako mogao da unosi drogu na fakultet a svi kao znali, ali ga mnogo vole pa su mu dopustali ahahahhaa. Zaista, sta bi rekao dakan Filozofskog u Niksicu ili gde vec, da mu se kazu takve informacije....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Je l si video onaj na kome pise "ime prezime Reinkarnacija" ahahahahhahha ladno tripuje da se reinkarnirao u ovom zivotu od neceg... Ha ha ha. Verovatno reinkarnacija od panja, s obzirom na pravopis i gramaticka pravila, te neznanja iz bilo koje nauke, nije jos savladao metodologiju nauke.

Ma jasno mi bilo,ali sam pojasnio bolest da im bude lakše u buduće s njim,a i njemu,koliko može,lakše s nama...:hvala:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ahhaha lud lik, greota ga zaje*bavat.

Auuu koje ti probleme imas sa zenama sunce ti tvoje crnogorsko ccccc.

Je l vidis da sam te i tu lepo dijagnostikovao, imas opasne probleme sa zenama drugar. A mene zene vole u ta taaaa, sada ces da ih jos vise mrzis hehehe.
E moj erotomane, nesh ovako ti nikad ebat.

Ako je ova cura bezlicna, neoriginalna i neprivlacna, a sta si onda ti majke ti? Nemoj da joj kazem da ukucava na fejsbuk "Bozo Zgradic" pa da ona tebe proucava malo koliko si bezlican, neprivlacan i slicno;....

Kako te nije sramota da ovako pises, pre svega za jednu damu? Ko si ti da sudis zenama kako ce se slikati, gde, kada, govoriti da nije dama, da je nepametna i ostale gluposti? Je l tebe da pita da li sme da okaci fotku sa plaze i da li je to moralno ok a da je ne nazoves prostakusom, nepametnom, ovakvom, onakvom? Tebe, psihijatrijskog pacijenta, i budalu koja se hvalila da je unosila droge na Filozofski fakultet?
Ti nisi za psihijatriju samo nego i za zatvor.

Imas covece debelu patologiju u socijalnim kontaktima sa suprotnim polom u partnerskim relacijama, a i uopste i sa muskim polom u kojim god socijalnim relacijama.

Vidis da ti 99% ljudi ovde napisase da menjas terapiju! Sto je najgore i najtuzije, i u pravu su.

Vidimo se do sledeceg puta, moj forumski pacijentu :D
A da li si ti upucen uposte u svoju patologiju, kad pricas kako se razumijes u patologiju, pa znas da su ovi postupci tvoji shizofreni, ili ne,...
aj bas da cujemo jesi 'pametan' da prepoznas shizofreniju i kod onog ko si sam...

DA LI SE SLAZES, a ja sam psiholog, sa i 'PUBLIC' ZVANICNOM DEFINICIJOM da je Shizofreno je sto ti mislis svako u ovih misli koje cu reci, i to kao prvo, da na javnom dijelu formuma treba pricati o stvarima vezanim samo za nekoga 'privatno' i licno, toga ovoga ili onoga, koje nisu primjer necega sto vazi za sve, sto je PSIHOLOSKI za sve FENOMEN i sto se odnosi i bitno je za sve, osim (sto je prilicno predobro kad neko ima vremena) prica o necemu sto je od 'public' znacaja pa vazi za sve kao to da ako neko misli da je taj i taj dokazao nesto ili da nije sarlatan, da to nije istina, da laze i da jeste...a ti nicim nisi dokazao da on nesto laze ili da je lud...i kao drugo, da li ti mislis da je Shizofreno ili PAMETNO TROSITI vrijeme da pricas na javnom dijelu foruma o tome da li je neki pojedinac bolestan, ili takav, ili ovakav, a ne to da li on javnost nesto pokusava da slaze, kao ti to da si strucan za psihologiju? Ja mislim da je ovim dokazano samo zasad za tebe da si shozofren, tvojim ponasanjem, ali ne i za njega da je imalo bolestan, cak stavise, bolesnici se pale na to da psihologe prave omalovazavaju, proglasavaju za budale...To je FROJD dokazao. Ali sta ti znas o Frojdu ili nejgovom znacaju...nista, je li tak'?

evo ga vaskrsao pod novim nikom..pa umreću :rotf:
Samo da prevedem ovima "strasnim frajerima" koji su se nadali da ce, posto je blacenje ona pocela, ako muzevno prihvate da imitiraju nju, sto je vrlo nemuzevno...sve sa PAMETNOM nadom: da ce postici nekakvo zadovoljstvo kod nje...
DA je ona umrla zato sto sam ja vaskrso...odnosno svrsila, a ne sto ste vi ikad postojali
TAKO da jaja mozete da ofarbate slobodno...
i okacite pusku ... klanjam se sam sebi

A ti nista ribo, idi, idi, ne zanima me sto si ti svrsila, svrsavaj ti svrsavaj, ali ne pred mojim vratima i ne na moje teme, ja ne otvaram teme da zenske tu svrse, nego da obrazujem narod. Sto je nemoguce, jer je previse Dragouljuba69, Bru slijeva...podrazavaca Bru slija, musakraca koji unose WHEY tako da neki karatista moze malim prstom da im izbusi tu laznu i BUDALAMA (kad bi samo zene to bile od zena da bude privlacno i muzevno...)... idem da ucim Chinto, ponove sa bacam je.banju u zagrljaj a ne forumu, hvala na paznji svima koji ste to kako koracam i gazim pratili...niste trebali...naveo sam vas na pogresan put...HVALA I DOVIDJENJA. A neka forum nastavi da radi, da vidimo kako ce Bru Zli da napravi ime na blacenju blatom duhva svoga loseg i glupavog i blatnjavog, beskrajno govnavog, imena tudjega i punoga casti...da vidimo kako ce taj plan propasti...kako ce Bru Zli na kraju da zavrsi lud u lancima, iako je on taj koji je poceo pricu kako sam ja lud...Pozdravljam vas, i kao psiholog dajem psiholosko obecanje da ce on u ludnici zavrsiti SAMO RADI toga sto sam ja psiholog, a on onaj koji naopakog Boga propagira, i naopaku psihologiju, lik lud i slobodan da bira koji je radi malo hrane i goriva izabrao da bude moj stalker koji ce sebe da proglasi za SVOJU LICNOST i mene za svog...ne mogu vise, ako sam normalan, pripadati forumu na kome se sistematski radi na unistavanju moga VELIKOG ugleda, jer se inace i ne bi SISTEMATSKI radilo na tome...Mog ugleda koji sam stekao, bas kao sto se Bog rajda, po prici Hriscana, u jaslama, neocekivano za vecinsku javnost da se tako UGLED MOZE STECI, ali i PROTIVNICI koji su bukvlano organizovana vojska, na koju se ja sad napustanjem foruma iako je ona svrsila, posto ste mozda mislili da ce mene to da privuce kolko bi propalicu koja ne pripada visem sloju ljudi, jer ovi govnari su radi toga dali cast i prodali istinu, a samo moje sestre znaju da sve i ako bi ih ja je.bo tim mogu samo da se ponose i pohvale i prenose pricu, i mit, i citavu mitologiju, jer je to samnom nesto mitolosko a ne kao sa nekim ko prodaje postenje da bi ispao privlacan, Marici Hrdalo, Areni Krava, Dijakozi Sminka, i Ani LAVANDA a forum je jedna prevara u kojoj nema smisla da ja prisustvom svojim da bi meni odgovorili ili pricali sa mnom uvodim u to ludilo i taj "gore nego rijaliti" nekoga novog. Mladu neku dusu, slobodne jos i u pubertetu mozda probudjene sestre ili brata, koji bi voljeli da pricaju sa mnom pa misle da je forum put...Forum je put poplocan najboljim namjerama, do pakla. Neznate sta je forum, i svako ko je okusio forum i ko to zna pokajao se, i necu da se neki moj brat ili sestra pokaju isto kao ja...Pokajao sam se jer su moje ideje upotrijebljene radi necega cemu se ja protivim, radi pomodnosti, sad vidim na ulici istog mog grada ljude koji koriste moje rijeci, vidim na televiziji voditeljke koje, isto kao sto to radi ludi Bru Zli, koriste moje izraze, i vidim da ce na kraju ako ne napustim forum i moje prokletsvo koje bi dobio ako bi nastavio da nenamjerno i nehotice kreiram modu biti pomodno, pa ce svi da budu prokleti, ali ja to ne zelim, mojim sestrama i braci. CAO....previse sam pametan da bi nastavio ili nastavio da postojim tamo gdje je Bru Zli za-ostao i gdje ce zaostati na sva vremena dok bude u ludnici nekoj ponavljao to, ludacima, kako je nekad neki Bozo reko da postoji ... to to i to... i kako to definitivno nije tako... jer je sve sto zapad prica protiv toga, a Amerika nas je ipak bombardovala, a on je ipak spreman ako ga neko potplati da i bombi u letu koja mu rusi zemlju popusi ******, ako je bomba shemale...i da prica da je on Branka, koja je ucestvovala na sistematskom pokusaju proklinjanja moga rada i djela, a ko je skroman on je i samo skroman, i samo "obican" covjek, i on se ne moze porediti samnom, a skormnost na forumu jeste potrebna, a ja cu postati proklet ako budem skroman, a pogotovo ako nastavim da ucestvujem NENAMJERNO svojim je.benim idejama pa cak i ponasanjem i oblacenjem u tome kako ce da se ponasa zeljko mitrovic kad bude htio da postane dobar frajer, jer to se postaje samo slobodnom voljom.

šta kaže, može li neko sažeto da prepriča?

Pa pola od toga su kompleksi koje ima, pravda se kako nije on lud (iako on ima u zdr. kartonu nekoliko F dijagnoza) nego sam ja, meni predvidja da cu zavrsiti u lancima u ludnici ahahah jer ga najvise nerviram na forumu jer zna da pored mene ne moze da lupeta o psihologiji.
Ostalo je ljubomora jer ne moze ni sa jednom zenskom osobom na forumu da ostvari bilo kakav pozitivan transfer i kvalitetniju diskusiju, dok ja mogu, pa ga to nervira a predstavlja se kao opasan yebach i tripuje da je Apolon.
On nekom predvidja da je lud, on "psiholog", a diplomirao uopste nije vec dosao do jedna druge godine, dobro i da prvu prosao i tu se ukopao i nikada zavrsiti nece.

Covek je tesko nepismen, ej studiras psihologiju nisi presao drugu godinu jos malo ces preko 3 banke da imas, i NEGIRAS TEORIJU EVOLUCIJE EEEJ!!!!

U ovom presmesnom teksu napisao "samnom" spojeno kao i "nerazumem, neznam" ahahaha, to uvek radi iako ga svaki put upozorim da se recca ne samo sa pridevom pise spojeno a ne i sa glagolom.

Mnogo pismen nas ovaj "psiholog", koji se hvalio kako unosio drogu na Filozofskom. Evo tripuje da i ta neka Branka psihijatar, ima nesto protiv njega ahhahaha. Jbt ima i mesijanski sindrom, jeste, njega svi koce da namerno njegov "talenat" i "ideje" podari svetu ahahahha.

U jednoj stvari mu priznajem da je stvarno talentovan - u lupetanju i u tome da je smesan i dobar stand up komicar. Mislim, pogledaj taj tekst samo. Procitaj ceo obavezno, meni je uzivanje da to citam i vristim od smeha.

Pravopisno netacno, sve nepovezano, cak ni ja ne mogu da rasaznam preko 90% sta je hteo reci ahahah, ma haos.

Samo da prevedem ovima "strasnim frajerima" koji su se nadali da ce, posto je blacenje ona pocela, ako muzevno prihvate da imitiraju nju, sto je vrlo nemuzevno...sve sa PAMETNOM nadom: da ce postici nekakvo zadovoljstvo kod nje...
DA je ona umrla zato sto sam ja vaskrso...odnosno svrsila, a ne sto ste vi ikad postojali
TAKO da jaja mozete da ofarbate slobodno...
i okacite pusku ... klanjam se sam sebi

A ti nista ribo, idi, idi, ne zanima me sto si ti svrsila, svrsavaj ti svrsavaj, ali ne pred mojim vratima i ne na moje teme, ja ne otvaram teme da zenske tu svrse, nego da obrazujem narod. Sto je nemoguce, jer je previse Dragouljuba69, Bru slijeva...podrazavaca Bru slija, musakraca koji unose WHEY tako da neki karatista moze malim prstom da im izbusi tu laznu i BUDALAMA (kad bi samo zene to bile od zena da bude privlacno i muzevno...)... idem da ucim Chinto, ponove sa bacam je.banju u zagrljaj a ne forumu, hvala na paznji svima koji ste to kako koracam i gazim pratili...niste trebali...naveo sam vas na pogresan put...HVALA I DOVIDJENJA. A neka forum nastavi da radi, da vidimo kako ce Bru Zli da napravi ime na blacenju blatom duhva svoga loseg i glupavog i blatnjavog, beskrajno govnavog, imena tudjega i punoga casti...da vidimo kako ce taj plan propasti...kako ce Bru Zli na kraju da zavrsi lud u lancima, iako je on taj koji je poceo pricu kako sam ja lud...Pozdravljam vas, i kao psiholog dajem psiholosko obecanje da ce on u ludnici zavrsiti SAMO RADI toga sto sam ja psiholog, a on onaj koji naopakog Boga propagira, i naopaku psihologiju, lik lud i slobodan da bira koji je radi malo hrane i goriva izabrao da bude moj stalker koji ce sebe da proglasi za SVOJU LICNOST i mene za svog...ne mogu vise, ako sam normalan, pripadati forumu na kome se sistematski radi na unistavanju moga VELIKOG ugleda, jer se inace i ne bi SISTEMATSKI radilo na tome...Mog ugleda koji sam stekao, bas kao sto se Bog rajda, po prici Hriscana, u jaslama, neocekivano za vecinsku javnost da se tako UGLED MOZE STECI, ali i PROTIVNICI koji su bukvlano organizovana vojska, na koju se ja sad napustanjem foruma iako je ona svrsila, posto ste mozda mislili da ce mene to da privuce kolko bi propalicu koja ne pripada visem sloju ljudi, jer ovi govnari su radi toga dali cast i prodali istinu, a samo moje sestre znaju da sve i ako bi ih ja je.bo tim mogu samo da se ponose i pohvale i prenose pricu, i mit, i citavu mitologiju, jer je to samnom nesto mitolosko a ne kao sa nekim ko prodaje postenje da bi ispao privlacan, Marici Hrdalo, Areni Krava, Dijakozi Sminka, i Ani LAVANDA a forum je jedna prevara u kojoj nema smisla da ja prisustvom svojim da bi meni odgovorili ili pricali sa mnom uvodim u to ludilo i taj "gore nego rijaliti" nekoga novog. Mladu neku dusu, slobodne jos i u pubertetu mozda probudjene sestre ili brata, koji bi voljeli da pricaju sa mnom pa misle da je forum put...Forum je put poplocan najboljim namjerama, do pakla. Neznate sta je forum, i svako ko je okusio forum i ko to zna pokajao se, i necu da se neki moj brat ili sestra pokaju isto kao ja...Pokajao sam se jer su moje ideje upotrijebljene radi necega cemu se ja protivim, radi pomodnosti, sad vidim na ulici istog mog grada ljude koji koriste moje rijeci, vidim na televiziji voditeljke koje, isto kao sto to radi ludi Bru Zli, koriste moje izraze, i vidim da ce na kraju ako ne napustim forum i moje prokletsvo koje bi dobio ako bi nastavio da nenamjerno i nehotice kreiram modu biti pomodno, pa ce svi da budu prokleti, ali ja to ne zelim, mojim sestrama i braci. CAO....previse sam pametan da bi nastavio ili nastavio da postojim tamo gdje je Bru Zli za-ostao i gdje ce zaostati na sva vremena dok bude u ludnici nekoj ponavljao to, ludacima, kako je nekad neki Bozo reko da postoji ... to to i to... i kako to definitivno nije tako... jer je sve sto zapad prica protiv toga, a Amerika nas je ipak bombardovala, a on je ipak spreman ako ga neko potplati da i bombi u letu koja mu rusi zemlju popusi ******, ako je bomba shemale...i da prica da je on Branka, koja je ucestvovala na sistematskom pokusaju proklinjanja moga rada i djela, a ko je skroman on je i samo skroman, i samo "obican" covjek, i on se ne moze porediti samnom, a skormnost na forumu jeste potrebna, a ja cu postati proklet ako budem skroman, a pogotovo ako nastavim da ucestvujem NENAMJERNO svojim je.benim idejama pa cak i ponasanjem i oblacenjem u tome kako ce da se ponasa zeljko mitrovic kad bude htio da postane dobar frajer, jer to se postaje samo slobodnom voljom.

Dostojevski.

Hahahhaah da - Dostojevski.

Neznate sta je forum, i svako ko je okusio forum i ko to zna pokajao se

Jao vristim :cepanje: . Svako ko je OKUSIO FORUM POKAJ'O SE !

NEZNATE VI TO, sa sve spojeno glagol + negacija ahahahhahah.

Bitno da on "ZNA" . Mozda "neznamo" sta je forum ali znamo da se ne znam pise rastavljeno, odvojeno. :mrgreen::hahaha:

.previse sam pametan da bi nastavio ili nastavio da postojim tamo gdje je Bru Zli za-ostao i gdje ce zaostati na sva vremena dok bude u ludnici nekoj ponavljao to, ludacima,

Jeste, previse si pametan evo priznajemo ti, mi smo zaostali ovde jer pisemo na forumu, jos samo da naucis da se NEZNAM pise odvojeno jer se od glagola odvaja recca NE a ne od prideva i superiska ce da budes.

Jbg, cak i "previse pametan" covek mora da ima neku manu, recimo da pise neznam sastavljeno, da negira najbolje dokazanu naucnu teoriju - teoriju evolucije i da lupeta kako KBT psihoterapija ne valja nista a jedna je od najbrzih koje daju rezultate u praksi. :rotf:

Joj koliko si ti nepismen i neobrazovan. :rtfm::dash:

Back