Samo da prevedem ovima "strasnim frajerima" koji su se nadali da ce, posto je blacenje ona pocela, ako muzevno prihvate da imitiraju nju, sto je vrlo nemuzevno...sve sa PAMETNOM nadom: da ce postici nekakvo zadovoljstvo kod nje...
DA je ona umrla zato sto sam ja vaskrso...odnosno svrsila, a ne sto ste vi ikad postojali
TAKO da jaja mozete da ofarbate slobodno...
i okacite pusku ... klanjam se sam sebi
A ti nista ribo, idi, idi, ne zanima me sto si ti svrsila, svrsavaj ti svrsavaj, ali ne pred mojim vratima i ne na moje teme, ja ne otvaram teme da zenske tu svrse, nego da obrazujem narod. Sto je nemoguce, jer je previse Dragouljuba69, Bru slijeva...podrazavaca Bru slija, musakraca koji unose WHEY tako da neki karatista moze malim prstom da im izbusi tu laznu i BUDALAMA (kad bi samo zene to bile od zena da bude privlacno i muzevno...)... idem da ucim Chinto, ponove sa bacam je.banju u zagrljaj a ne forumu, hvala na paznji svima koji ste to kako koracam i gazim pratili...niste trebali...naveo sam vas na pogresan put...HVALA I DOVIDJENJA. A neka forum nastavi da radi, da vidimo kako ce Bru Zli da napravi ime na blacenju blatom duhva svoga loseg i glupavog i blatnjavog, beskrajno govnavog, imena tudjega i punoga casti...da vidimo kako ce taj plan propasti...kako ce Bru Zli na kraju da zavrsi lud u lancima, iako je on taj koji je poceo pricu kako sam ja lud...Pozdravljam vas, i kao psiholog dajem psiholosko obecanje da ce on u ludnici zavrsiti SAMO RADI toga sto sam ja psiholog, a on onaj koji naopakog Boga propagira, i naopaku psihologiju, lik lud i slobodan da bira koji je radi malo hrane i goriva izabrao da bude moj stalker koji ce sebe da proglasi za SVOJU LICNOST i mene za svog...ne mogu vise, ako sam normalan, pripadati forumu na kome se sistematski radi na unistavanju moga VELIKOG ugleda, jer se inace i ne bi SISTEMATSKI radilo na tome...Mog ugleda koji sam stekao, bas kao sto se Bog rajda, po prici Hriscana, u jaslama, neocekivano za vecinsku javnost da se tako UGLED MOZE STECI, ali i PROTIVNICI koji su bukvlano organizovana vojska, na koju se ja sad napustanjem foruma iako je ona svrsila, posto ste mozda mislili da ce mene to da privuce kolko bi propalicu koja ne pripada visem sloju ljudi, jer ovi govnari su radi toga dali cast i prodali istinu, a samo moje sestre znaju da sve i ako bi ih ja je.bo tim mogu samo da se ponose i pohvale i prenose pricu, i mit, i citavu mitologiju, jer je to samnom nesto mitolosko a ne kao sa nekim ko prodaje postenje da bi ispao privlacan, Marici Hrdalo, Areni Krava, Dijakozi Sminka, i Ani LAVANDA a forum je jedna prevara u kojoj nema smisla da ja prisustvom svojim da bi meni odgovorili ili pricali sa mnom uvodim u to ludilo i taj "gore nego rijaliti" nekoga novog. Mladu neku dusu, slobodne jos i u pubertetu mozda probudjene sestre ili brata, koji bi voljeli da pricaju sa mnom pa misle da je forum put...Forum je put poplocan najboljim namjerama, do pakla. Neznate sta je forum, i svako ko je okusio forum i ko to zna pokajao se, i necu da se neki moj brat ili sestra pokaju isto kao ja...Pokajao sam se jer su moje ideje upotrijebljene radi necega cemu se ja protivim, radi pomodnosti, sad vidim na ulici istog mog grada ljude koji koriste moje rijeci, vidim na televiziji voditeljke koje, isto kao sto to radi ludi Bru Zli, koriste moje izraze, i vidim da ce na kraju ako ne napustim forum i moje prokletsvo koje bi dobio ako bi nastavio da nenamjerno i nehotice kreiram modu biti pomodno, pa ce svi da budu prokleti, ali ja to ne zelim, mojim sestrama i braci. CAO....previse sam pametan da bi nastavio ili nastavio da postojim tamo gdje je Bru Zli za-ostao i gdje ce zaostati na sva vremena dok bude u ludnici nekoj ponavljao to, ludacima, kako je nekad neki Bozo reko da postoji ... to to i to... i kako to definitivno nije tako... jer je sve sto zapad prica protiv toga, a Amerika nas je ipak bombardovala, a on je ipak spreman ako ga neko potplati da i bombi u letu koja mu rusi zemlju popusi ******, ako je bomba shemale...i da prica da je on Branka, koja je ucestvovala na sistematskom pokusaju proklinjanja moga rada i djela, a ko je skroman on je i samo skroman, i samo "obican" covjek, i on se ne moze porediti samnom, a skormnost na forumu jeste potrebna, a ja cu postati proklet ako budem skroman, a pogotovo ako nastavim da ucestvujem NENAMJERNO svojim je.benim idejama pa cak i ponasanjem i oblacenjem u tome kako ce da se ponasa zeljko mitrovic kad bude htio da postane dobar frajer, jer to se postaje samo slobodnom voljom.