S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl POMOĆ

Idesh ovako:
Kad pogledash prema kranu skrenesh desno u tu prostoriju tu imash nekoliko nepriatelja i onda idesh do kraja i skrenesh levo i potrazish stepenice za dole i tu bi trebalo da je ta labaratorija....

dalje nisam ni igrao poshto sam imao samo 1 GB rama i uzashno me nervira shto igra ucita celu mapu u ram i page file pa onda kad se krecem kopa po HDD-u... Nastavicu je ovih dana poshto sam uzeo josh 1 GB pa ce valjda da bolje radi....

pa dobro nije strasno odradi par zadataka za vodju dutya i dobices par jako korisnih stvari,mada sam ga ja presao 3-4 puta sa razlicitim krajevima naravno i pravi kraj a ne ona glupost kod monolita,najbolje je biti neutralan i raditi zadatke za obe strane ume da potraje ali dobijes gomilu dobrog oruzija npr sniper bez koga cisto sumnjam da bi prosao kroz gomile monolita koji su ti na putu kada prodjes lazni kraj tj ako se ne zajeb i odes da pozelis zelju,ali to je duga prica....

sorry igrao sam tu igru pre mesec dana, jel to posle onog stadiona?ako jeste, ides pravo do pruge zaobidji onaj tenkic i samo prati prugu.najbolje uz desnu stranu iza onih transformatora.skenjas po kog monolith pedera i sa desne strane ces naici na vrata od hangara koja su malo otvorena,tu udjes i sa leve strane se nalazi podzemni otvor,kao kanalizacija,u koji moras uci pre nego sto te sprzi radijacija.

ako to nije to,mozda je ovo: labx16 trazis kada treba da iskljucis onaj emiter nekih zajebanih signala koji uticu na mozak.Eee, onda pobijes sve one geyove po bunkerima i popnes se na brdo,bukvalno uletis u one zidine elektrane i prateci prugu prodjes kroz zeleznicki vagon kod kog takodje pobijes one,naglasavam, geyove i pazi na snajpere,ima ih oko 3-4 u celom postrojenju i udjes u tunel.to mora da je to.

Back