S.N.S botovi po direktivi prizivaju uvodjenje vanrednog stanja...par dana posle sastanka Vučića sa Generalim Sekretarom N.A.T.O Mark Ruteom?

besmislica. ometanje službenog lica.
Da, to jeste besmislica, pošto nastavnici nisu službena lica.

ometanje procesa obrazovanja.
Tačno. Studenti u blokadi sami sebi produžuju trajanje studija.

profesorima koji neće da rade - otkaz zbog povrede ugovora.
Profesori dokaze na posao i obavljaju sve druge dužnosti osim držanja nastave i ispita, da li je to vama nedokazanima i umišljenima jasno ili treba da vam se crta? Studenti blokiraju univerzitete, a ne profesori, prema tome nema nikakvog govora o tome da "neće da rade".

Prestanite da dozvoljavate tabloidnom smeću da razmišlja vašim glavama.

Par dana posle sastanka Vucica sa Generalnim Sekretarom NATO-a Mark Ruteom...SNS NATO botovi po ociglednoj direktivi pumpaju za uvodjenje vanrednog stanja ? ⬇️
moramo da im presecemo komunikacije sa agenticom 009 marinikom, i opet ih raskrinkamo kao ono sa hofmanom
oni to prosto ne mogu, jace je od njih:super:
p.s. ali znao sam ja da ti znas da bubnes dobru :super:

Profesori dokaze na posao i obavljaju sve druge dužnosti osim držanja nastave i ispita, da li je to vama nedokazanima i umišljenima jasno ili treba da vam se crta? Studenti blokiraju univerzitete, a ne profesori, prema tome nema nikakvog govora o tome da "neće da rade".

profesori u osnovnim školama neće da rade. u srednjim takodje. informacija je iz škola a ne tabloidnog smeća.

Poslednja izmena:
Tačno. Studenti u blokadi sami sebi produžuju trajanje studija.
manji je problem u njihovom mazohizmu. problem je njihov sadizam.

većina (60%) želi da se uči. i roditelji i djaci i oni treći. to se vidi po ovoj skromnoj anketi na bazi 70 učesnika:
1742748663919.png

čak i da je manjina u pitanju mora joj se dozvoliti da ostvari svoje pravo.

razumete li sad vaša ličnosti?

Poslednja izmena:
profesori u osnovnim školama neće da rade. u srednjim takodje. informacija je iz škola a ne tabloidnog smeća.
Govorimo o autonomiji univerziteta, a ti pričaš o osnovnim i srednjim školama, ne znaš ni sam sta pričaš. U osnovnim i srednjim školama predavači su nastavnici. "Profesor" je isključivo zvanje predavača na univerzitetima.

manji je problem u njihovom mazohizmu. problem je njihov sadizam.

većina (60%) želi da se uči. i roditelji i djaci i oni treći. to se vidi po ovoj skromnoj anketi na bazi 70 učesnika:
Pogledajte prilog 1702237

čak i da je manjina u pitanju mora joj se dozvoliti da ostvari svoje pravo.

razumete li sad vaša ličnosti?

Anketa ti je pouzdana do mojega.

Deo studenata koji želi nastavak predavanja ima pravni lek koji može da koristi. Činjenica da nigde nije iskorišćen je vrlo indikativna i to je ono što vas besposlene eksperte čini posebno besnim, što studenti ne rade ono što biste vi hteli da rade, kao i što država ne razbija mirne proteste kako biste vi to voleli. :D

Idi bre. Pa ti ni srednju skolu nisi zavrsio.
Ne loži se. "Profesor" u srednjoj školi je samo kolokvijalizam. Službena nomenklatura je "nastavnik". Predavač nastave na fakultetu je profesor (vanredni, redovni i emeritus).

Ne loži se. "Profesor" u srednjoj školi je samo kolokvijalizam.

Професор је особа која се бави предавањем одређеног предмета у средњој школи, факултету или на академији. Потребан услов за средњу школу је завршен факултет и положен стручни испит, који се полаже после две године држања наставе.

Poslednja izmena:
Професор је особа која се бави предавањем одређеног предмета у средњој школи, факултету или на академији. Потребан услов за средњу школу је завршен факултет и положен стручни испит, који се полаже после две године држања наставе.
Samo se ti drži Vikipedije, tu je spas.

Ne loži se. "Profesor" u srednjoj školi je samo kolokvijalizam. Službena nomenklatura je "nastavnik". Predavač nastave na fakultetu je profesor (vanredni, redovni i emeritus).
@Lagerta nastavnik u srednjoj ili osnovnoj?
@Paula nastavnik na fakultetu

Molim potvrdite ili demantujte moj citat iznad

@Lagerta nastavnik u srednjoj ili osnovnoj?
@Paula nastavnik na fakultetu

Molim potvrdite ili demantujte moj citat iznad

E, na fakultetu nastavno osoblje čine: saradnici u nastavi, asistenti, asistenti sa doktoratom, docenti, vanredni profesori, redovni profesori i profesori emeritusi. To su sve nastavnici koji dolaze na nastavno-naučna veća. Među njima, profesori su ova viša zvanja. 🙂

Back