S.N.S botovi po direktivi prizivaju uvodjenje vanrednog stanja...par dana posle sastanka Vučića sa Generalim Sekretarom N.A.T.O Mark Ruteom?

Policija do sada ništa nije uradila konkretno te će na tom ostati.

Zna vodja da će upotrebom policije da ubrza svoj pad.

Pošto ne može da koristi policiju, tu su njegovi batinaši ali se nisu ni oni nešto pokazali jer njih 2000 i više, ne mogu naspram pola miliona.

Evo da ti kažem, nema vodje protesta, uzmi širu sliku, svi su vodje protesta.

Na srpskom se veli "modelovanja".
ne da mi se trolati s tobom. tu reč koriste srbi u hrvatskoj npr. kao to vidiš i ovde koristimo tu reč.

lingvistički gledano "srpskija" reč bi bila uobličavanje.
modeliranje (српски, ћир. моделирање). уреди. Именица. уреди. modeliranje, с. Значења: (значење изведено преко синонима) modelovanje, uobličavanje, ...

Poslednja izmena:
Policija do sada ništa nije uradila konkretno te će na tom ostati.

Zna vodja da će upotrebom policije da ubrza svoj pad.
u tome je podmuklost protesta. znaju da ne sme. da je pravi vladalac na vlasti razbuco bi blokadu nastave. blokadere pohapsio i pokažnjvao.

za njega bi upotreba policije bila kontraproduktivna. pa zato cvika.

tako stradaše deca. od braće i očeva bez savesti i svesti.

Da ponovimo za sve koji se lože na policiju i razbijanje blokada.

Prema Zakonu o visokom obrazovanju, univerziteti su autonomni i država ne može direktno ni samostalno da upravlja njihovim radom. To znači da policija ne sme tek tako da upadne na univerzitetski prostor bez odobrenja.

Kada sme? Na poziv uprave univerziteta/fakulteta, ako rektorat ili dekanat proceni da je blokada ozbiljna pretnja po funkcionisanje institucije, mogu da traže asistenciju policije. Ako dođe do narušavanja javnog reda i mira, ako protest preraste u nasilje, uništavanje imovine ili ugrožavanje bezbednosti, policija može da reaguje i bez poziva uprave. Po nalogu suda ili tužilaštva, ako postoji pravno utemeljenje (npr. presuda ili nalog), policija može da postupa na univerzitetu.

Kad ne sme?
Ako se radi o mirnoj blokadi koja ne uključuje nasilje ili opasnost po javni red i mir, i ako univerzitetska uprava nije tražila asistenciju, nema pravnog osnova za ulazak.

Решење је просто.

Вас 1 000 000 лојалних попричајте са шефом.

Да вратите све милијарде ..

да откријете колико сте спуцали за своје субвенционисане фабрике..

шта сте све продали од минерала.. вода .. за које паре

... колико и коме сте поделили послове и кредите ....

... колико и где рекетишете

решење је просто и у вашим рукама
Džaba studentima svako ograđivanje od opozicije, Proglasa i opozicionih aktivista, isuviše su oni mladi i zeleni za te iskusne, stare pijavice!

Bilo je to jasno svima odmah, pogotovo u Novom Sadu kada su govore držali opozicionari, a onda se nastavilo kobajagi podrškom opozicije tim mladim ljudima koji voze svoju priču četiri meseca.

Al i neki profesori opozicionari im u međuvremenu poručiše: Dosta ste se vi mučili, sada mi preuzimamo!

Pa kad im ni tada nije uspelo malo su se naljutili pa neki opozicioni poslanici poručiše studentima da nisu ekskluziva i da su oni prvi šetali. Ču, šetali - napadali policiju!

I tako bi bilo unedogled da se Đilas nije iznervirao i rekao: Dosta ste se svi folirali da ste veći Đilas od mene, ja sad preuzimam i predlažem Đilasovu vladu!

I tako i bi.

Danas, 20. marta opozicija je narodu Srbije ponudila da se Dragan Đilas vrati na vlast bez volje tog istog naroda, bez izbora, da se sve vrati kao sto je bilo za vreme njihove vlasti - da se vrate pljačke preduzeća, da se vrate ljudi bez posla…

A vi narode, pamet u glavu. I posavetujte ove mlade šta im je činiti

u tome je podmuklost protesta. znaju da ne sme.
Ne sme jer nema pravnog osnova i jer bi to bilo ilegalno.

da je pravi vladalac na vlasti razbuco bi blokadu nastave. blokadere pohapsio i pokažnjvao.
Tako Mali Perica uglavnom "rešava" sve u svojoj glavi. Razbucavanjem. Niko te nije još uvek obavestio da je titoistička diktatura davno okončana?

Džaba studentima svako ograđivanje od opozicije, Proglasa i opozicionih aktivista, isuviše su oni mladi i zeleni za te iskusne, stare pijavice!

Bilo je to jasno svima odmah, pogotovo u Novom Sadu kada su govore držali opozicionari, a onda se nastavilo kobajagi podrškom opozicije tim mladim ljudima koji voze svoju priču četiri meseca.

Al i neki profesori opozicionari im u međuvremenu poručiše: Dosta ste se vi mučili, sada mi preuzimamo!

Pa kad im ni tada nije uspelo malo su se naljutili pa neki opozicioni poslanici poručiše studentima da nisu ekskluziva i da su oni prvi šetali. Ču, šetali - napadali policiju!

I tako bi bilo unedogled da se Đilas nije iznervirao i rekao: Dosta ste se svi folirali da ste veći Đilas od mene, ja sad preuzimam i predlažem Đilasovu vladu!

I tako i bi.

Danas, 20. marta opozicija je narodu Srbije ponudila da se Dragan Đilas vrati na vlast bez volje tog istog naroda, bez izbora, da se sve vrati kao sto je bilo za vreme njihove vlasti - da se vrate pljačke preduzeća, da se vrate ljudi bez posla…

A vi narode, pamet u glavu. I posavetujte ove mlade šta im je činiti

.. па ти онда одмах код Жиласа .. да Минструјеш Трговином ...

да не будне да си џаба гут'о

зузавац

u tome je podmuklost protesta. znaju da ne sme. da je pravi vladalac na vlasti razbuco bi blokadu nastave. blokadere pohapsio i pokažnjvao.

za njega bi upotreba policije bila kontraproduktivna. pa zato cvika.

tako stradaše deca. od braće i očeva bez savesti i svesti.

Da postoje institucije, ne bi se hapsila deca nego on. On se poziva na imunitet, deca ne mogu.

Evo jednog poznatog lica

Gmuv3x3WkAAtCsv

Poslednja izmena:
:lol: opet nemaštovitost. isti vic sam čuo ko zna kolko puta.)
А јел' како се зовеш колило имаш година?
Опет дуплекс од дуплекса и лоших материјала падају станице људима на главу.

Аман што си се натриповао Симоне Магусе заболе ме рац ко си и шта си нити хоћу да будем маштовит нити било шта удварам се девојкама што природно што некад желим нешто да ми дају.

Обзиром да не желим од тебе ништа да ми даш можеш да одговориш конктетно и директно да би разговор добио другу димензију или да не одговорош
Мени је све једно да те гађам или погађам или тумачим боли ме баш она ствар.

Аман што си се натриповао Симоне Магусе заболе ме рац ко си и шта си нити хоћу да будем маштовит нити било шта удварам се девојкама што природно што некад желим нешто да ми дају.

Обзиром да не желим од тебе ништа да ми даш можеш да одговориш конктетно и директно да би разговор добио другу димензију или да не одговорош
Мени је све једно да те гађам или погађам или тумачим боли ме баш она ствар.
vrtiš se oko istog kao ker oko tog repa.razumeš sad?

nadji nekog drugog za svoje smaranje. hvala.

vrtiš se oko istog kao ker oko tog repa.razumeš? nadji nekog drugog za svoje smaranje. hvala.
Па не вртим се уопште поставио сам питања нећеш да одговориш није проблем само са смајлијима и глупостима продужаваш ту агонију.
Путуј игумане!

Па не вртим се уопште поставио сам питања нећеш да одговориш није проблем само са смајлијима и глупостима продужаваш ту агонију.
Путуј игумане!
sve što sam našao za shodno sam ti odgovorio. ako misliš da sam šta propustao mogao si ponoviti pitanje. umesto toga perhani, simoni magusi, moj sns...

Back